A zaklatással vádolt műsorvezető Kálmán Olga vendége volt a HírTV Egyenesen című műsorában, miután korábbi munkaadója, az ATV nem újította meg lejáró szerződését.

Havas Henrik most szerepelt először tévéműsorban, miután az ATV a belső vizsgálata után arra jutott, nem hosszabbítják meg a szerződését. Havast Baukó Éva és Molnár Anikó is megvádolta azzal, hogy zaklatta őket.

Havas a műsorban azt mondta, nem zaklatott senkit, és az ügyeket politikai támadásnak tartja a Vona Gáborról írt könyve miatt a kormánymédia részéről.

A botrány kirobbanás után Havas első szereplése nem sikerült túl jól, mivel a beszélgetést olyan irányba terelte, amiből csak rosszul jöhetett ki.

Havas: Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?

Kálmán: Nem.

H: (Azt, hogy) Te mocskos disznó...

K: Ja...

H: Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban.

K: Henrik, én ezt nem mondtam.

H: De mondtad.

K: Esküszöm, nem mondtam.

H: De én meg tudom, hogy mondtad.

K: Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked.

H: De mondtad.

K: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Címlapkép: HírTv/Egyenesen

(HírtV)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a Havas Henrik engem megabuzált. Egyszer úgy nézett rám a képernyőről, de úgy..., h azóta alkoholista lettem és szexmániás és még apám kocsiját is összetörtem (na, nem nagyon, de az öreg magán kívül volt) és ennek mindnek Havas Henrik az oka, ahogy akkor a képernyőről rám nézett.
Tessék engem kártalanítani, különben handótünde, meg pótméter!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
a Havas Henrik engem megabuzált. Egyszer úgy nézett rám a képernyőről, de úgy..., h azóta alkoholista lettem és szexmániás és még apám kocsiját is összetörtem (na, nem nagyon, de az öreg magán kívül volt) és ennek mindnek Havas Henrik az oka, ahogy akkor a képernyőről rám nézett.
Tessék engem kártalanítani, különben handótünde, meg pótméter!
quadrocopter
Beszarás! Lassan odajutunk, hogy nem a csajoknak kell csadorban járni, hanem a kanoknak, de úgy, hogy a csador elfedje a szemeiket!
human
Henrik, Henrik! Inkább meg sem szólaltál volna.
Sámannus
Minden műsoráról elkapcsoltam. Ez egy kártékony gyom a közéletben.
magyarbakancs
Saját késébe beledőlt Havas úr.
Nyugdíjba kellene menni ,és családja között élni.
Képernyőre ne vágyon többé mert el játszotta az egójával együtt a becsületességét.
Ha volt zaklatás,hanem már nem oda való a képernyőre.
szettevette
@magyarbakancs: Ez csak egy hülye magyar szokás, hogy csak fiatalokat látnak szívesen a képernyőn. Én meg azt mondom, hogy én inkább intelligens embereket látnék szívesen, még ha öreg is! Pl. Jakupcsek Gabi. De én a Havast is szívesen látom!
magyarbakancs
@szettevette: Havas meg az intelligencia olyan mesze van egymástól mint batyus -Zsidó a jó istenhez.
egy egoista bunkó.
magyarbakancs
@szettevette: Havas a pályán műsor csak az ö egójáról szól.
A műsorban szereplőkbe bele folytja a szót.
Nap -TV időben is utáltam.
wagabund
...ha valami, akkor ez a kabátlopási eset iskolapéldája..egy túlmozgásos egoista hazudozó megvádol egy ikont, aki élő adásban fut bele egy óriási pofonba...

azért érdekelne, hogy Kálmán mostani férje lebasz-e egy qurvanagy maflást ennek a pojácának? aki természetesen perel mindenkit...
amúgy feltűnt-e bárkinek is, hogy havas igen finoman jelezte a kapcsolatait igen fontos emberekkel? Ugyanis Kelemen Anna, és a másik csaj bizalmasan elmondta neki a könyvírás közben, hogy kik is jártak hozzájuk dugni...és azok nem akárkik. (havas csak rezsiben dugott, ingyé)
Katalina62
Ez csak a szokásos havas stílus! Kinek tetszik, kinek nem, de egetverő botrànynak beállítani,túlzás!
dodóka
Henrik bazmeg ! Bunkó vagy és az is maradsz . Csak nehogy ezután is tanárurazd magad...
Katalina62
@dodóka: @wagabund: eltudom képzelni, valóban elhangzottak ezek a mondatok poénkodás szinten! Havas azért bunkó, szokása szerint, hogy ezt élő adásban kiadta! Kálmán Olga lerendezte, lerendezi és kész!
Edmond Dantes
Havas tényleg bunkó,de neki ez a terméke,ezt találta ki,ez a szerep már ráégett,ezt tudja eladni.Ebben a mezőnyben viszont pont azért tud érvényesülni,mert amit árul,az nem unalmas.Irritál,felbosszant,röhögtet...vagyis nem langyos,mint a többi.Kitalálta magát,ebből a dög unalmas,Hajdúval,Bocskorral,Kárásszal lezüllesztett ATV-ből nekem hiányzik ez a bunkó!!
wagabund
@Katalina62: ez így igaz...

most láttam a városban néhány óriásplakátot Kálmán Olgával, mint hírtévés műsorvezető mosolygott rám azzal, hogy nála minden kiderül...

önkéntelenül felröhögtem...
wagabund
@Edmond Dantes: ..." ebből a dög unalmas,Hajdúval,Bocskorral,Kárásszal lezüllesztett ATV-ből nekem hiányzik ez a bunkó!!"...

vagyunk így egy páran, csak nem szívesen írjuk le...mert akkor mit gondolnak a többiek..
wagabund
Talán még elfér ezen a gyékényen a "szépemlékű" teszkós tolvaj, aki a speciálisan bélelt kabátban "vásárolt" ..ő volt a "settenkedő", teológus doktorival...egy pár hétig porzott körülötte minden, aztán tessék...parkoltatták egy cseppet, és íme: a klubrádióban már újból osztja az észt Para-Kovács társaságában (mint a régi szép időkben)...

Havas felkészül..
Csizmás Kond
...szerintem épp hogy most nagyon okosan csinálta...
Katalina62
@wagabund: azért nem lettem volna Havas helyében az adás után!
szep napot
Alekosz is mondta, hogy nem bunos. Ki az aki nem hisz egy ilyen fantasztikus (inteligenciaju es erkolcsu) ferfinak?
Havasnak most egy nagy feladata van (amitol szenveni fog mint egy bolhas kutya): FOGJA BE A SZAJAT.
Ugye Vagora raepitettek ezt a "a nagyon okos quizmester" imaget, Havasra "bunko megmondoember" imaget, a Maunikara "jaj mindig kedves musorvezeto" imaget etc. Ebbol elt, eltek. Most el kell menni egy nagyon hosszu szabadsagra.
Tudom az embernek meg kell vedenie magat; de Havas amikor megszolal, csak a fat vagja maga alatt.
wagabund
@Katalina62: a tisztábban látás érdekében megnéztem az ismétlést is... úgy, hogy figyeltem azokat az apró részleteket, amik fontosak lehetnek -(pír önti el az orcám)-
Nos havas folyamatosan makogott, mert csak hazudott...
már nem is a burkolt fenyegetése a lényeg,-( hogy mindenkiről mindent tud)- hanem az a nagy kérdés, hogy ez a túlmozgásos makogó hazudozó hogy lehet jogász, ráadásul taníthatott(ha tanított), a docensi fokozatáról nem is beszélve...nagy szégyen.
wagabund
@szep napot: "Havas amikor megszolal, csak a fat vagja maga alatt."

asszem ez rövidke mondat az "ügy" alfája és omegája.
wagabund
"Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta"

ez a cím így szó szerint még okoz néhány kellemetlen percet mindhárom szereplőnek...hogy ki a harmadik?

na, ki?
Edmond Dantes
Én elhiszem,hogy K.O.azt mondta,amit Havas állított.De aki nem érti a kollégák közötti háttér beszélgetésben elhangzott viccet illetve az iróniát,sőt azzal élő adásban visszaélve,indiszkrét módon visszafordítja a kolléganője ellen,az már nem bukó.Hanem aljas.Ha pedig értette és mégis visszaélt vele,akkor gyáva,aljas,szar alak,egy gennyláda.De ma olyan időket élünk,hogy szükség van a szar alakokra.Ezért aztán követeljük vissza ezt a gennyládát.
szettevette
@magyarbakancs: Szerintem intelligens, és nekem nagyon szimpatikus. Te a lezsersége miatt látod ilyennek. De nem baj, mert ahány ház annyi szokás! Ahány ember annyi féle képpen gondolkodik.
Katalina62
@wagabund: nem állítom, hogy nem lehet igazad, de itt az oldalon megjelent facebook bejegyzés szerzőjének Bakó Zoltánnak is igaza lehet. Legalábbis az első részében.
Veleda
Ezután a beszélgetés után felmerül bennem a kérdés, hogy normális ez az ember?
Szerintem egy gátlástalan, arcpirítóan cinikus-pökhendi alak.
human
@Veleda: Drága! Eddig a cseh kettőt tetszett nézni? Ő Havas. Ő ilyen.
Veleda
@human: Tudom. Bármit kérdezel tőle, a válasza: Meg hát:))))))))
Rockxy
A média elérte célját.
Sok millió embert foglalkoztat egy huszadrangú(?) téma.
verőce21
Egyszer régen találkoztam személyesen ezzel az emberrel. Együtt vacsoráztunk a Szeged étteremben.(Budán) Akkor még nem tudtam, hogy ki a csoda - taxisofőr volt éppen -, de egy olyan aljs, hányinger alakot ismertem meg benne, amiről itt fentebb mások is írtak már.
A kaland atlétája, díjbirkózója, kötéltáncosa, szemfényvesztője - és mindig vesztese volt.
szettevette
@magyarbakancs: Szerintem csak a modorával van problémád. Ez az egész dolog ami vele történt nagyon sajnálatos. Ebből is látszik, hogy mindenkiről be lehet bizonyítani mindent és az ellenkezőjét is.
quadrocopter
@szep napot: Régi igazság: - Konok tagadás büntetése 4 hónap, őszinte, feltáró, beismerő vallomás jutalma 1 év 4 hónap!
cikicakk55
@Horizont: Akkor már ketten vagyunk,akiket lehet szidni.Talán annyi a különbség,hogy én soha nem bírtam Havas stílusát,viszont megértettem,hogy Ő így lett elkezdve,ez a stílus be jött neki és megtartotta.Mint tudjuk kifejezetten jó leg is élt ebből a stílusból.Én mindegyik könyvét olvastam eddig( A Vonáról szólót még nem,de szerintem nem is fogom) Az írói stílusa viszont nagyon tetszett.Egy felesleges,egyetlen unalmas dolog,vagy mondat nem volt a könyveiben. Egyedül a Heti-Hetesben bírtam elviselni a stílusát,mert ott engem inkább Verebes irritált az erőszakosságával,hogy Ő ha mondani akart valamit,akkor bár mikor lekiabált bár kit.Lehet,hogy épp ezért nem zavart annyira Havas flegma modora. A mostani riporttal kapcsolatban,nekem kifejezetten tetszett,ahogy tudatosította Kálmán Olgában,hogy mennyire könnyű bár kit is megvádolni. Szerintem mindenki tudja,hogy soha nem mondott olyat K.O,mint amit Havas állított,de nem is azért mondta,mert igaz,vagy,hogy lejárassa a műsorvezetőt. Egyszerűen bebizonyította,hogy ha két ember valamikor egymás közt mondott valamit,azzal mennyire vissza lehet élni,mivel nem lehet bebizonyítani egyik hitelességét sem. Nem szerettem havast,de nem kívántam a bukását,főleg nem ilyen megalázó bukást. Ha nem ez a két pirított ribanc jelenti fel,hanem valaki komolyan vehető művész,vagy énekes,akkor egyből elhinném,hogy igaz.Így viszont erősen kételkedem a valóság tartalmában az ellene hozott vádakban. Tudom,hogy Vágó is panaszkodott rá,de el tudom képzelni,hogy Havas Piásan direkt cukkolta Vágót. ( köztudott,hogy soha nem csípték egymást.) Én rám se haragudjatok ezért.
verőce21
@Horizont: (18:44) Na, mit szólsz Béjbi?
Más a kényszermunka és más az alkotás.(felismerés) :)
magyarbakancs
@szettevette: Én nem tudom ,hogy zaklatott - e hölgyeket vagy nem.
Azt látom amikor megnéztem a műsor vezetését,hogy egy kiálthatatlan ,nagyképű fráter benyomását keltette.
Azok a hölgyek kik kőnyűvérű fruskának látszanak szerintem azokat szokták zaklatni. Kőnyű prédának tekintik a férfiak ezeket a hölgyeket. Főleg az előéletére alapozva gondolhatja a férfi.
magyarbakancs
@szettevette: "Te a lezsersége miatt látod ilyennek."
Nem lezser bunkó. Intelligens ember a riport alanyába nem folytja bele a szót.
Egy műsor mint a Havas a pályán arról szól,hogy ö mit mikkor kivel mit beszélt,tett,cselekedett.
Egoista maga mutogató újság író.
Mint magán ember lehet tökéletes ,de én ezt az oldalát nem láttam soha.
Bunkósságát annál többször.
kiscsillag66
Én is bunkónak tartom Havast, holott a műsorát szerettem, persze, nem miatta, hanem a vendégei és a témák miatt. Undorító, önimádó pasas. Elhiszem,, hogy zaklatta a nőket, most jól jött neki a Vona-könyv, így rá tudja fogni, hogy ezért küldték el az ATV-től. Ott is molesztált kolléganőket, tehát ne fogja a politikára a dolgot.
szettevette
@magyarbakancs: Ezt nem mondod komolyan! Rám nézel és könnyűvęrűnek látsz?! Én nem látszom annak...De 16 évesen az ártatlanság szobra voltam. Akkor szerinted miért zaklatott egy 55 éves?!!! Visszaélve azzal, hogy a kedves szomszédot láttam benne... És el kell hogy mondjam, hogy amit a Havas tett? vagy nem! annál sokkal komolyabban zaklattak!!! De én nem 25 múlva csináltam belőle balhét, hanem akkor amikor történt. És apukám önbîráskodott, de azt hiszem az illetőnek egy életre jó lecke volt!
magyarbakancs
@szettevette: "Ezt nem mondod komolyan! Rám nézel és könnyűvęrűnek látsz?! "
Kimondta ,hogy ön kőnyűvérű?Sajnos vannak olyan férfiak akik azt hiszik mindent szabad nekik.
Azokra a hölgyekre értettem akit Havas urat meg vádolták.Mert ezek a hölgyek igencsak kirakatba helyezték az életüket ,és bájaikat.
Az is igaz a zaklatásra esem jogosít fel.
Természetesen jól tette,hogy azonnal jelezte tisztelt édesapjának,és jól tette,hogy ormányon kormányozta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.