Mivel a Stop Soros törvénycsomagnak vannak olyan elemei, amikhez kétharmados többség kell, a Fidesz most arról beszél, hogy egy-két ellenzéki képviselő lelkiismeretére hallgatva hátha mellettük szavaz.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint "a lelkiismeret felébredhet" egy-két ellenzéki országgyűlési képviselőben, és így megszavazhatja a parlament a "Stop Soros" törvénycsomag kétharmados elemeit is.

Stop Soros: a Fidesznek nagyon kell az ellenzék, most a lelkiismeretükre próbálnak hatni

Fotó: YouTube/kormányzati hirdetés

Tuzson Bence a Kossuth rádió 180 perc című műsorában szerda reggel közölte: egyben van értelmük a törvénycsomag elemeinek.

Az M1 aktuális csatorna műsorában az államtitkár arról beszélt, nem feltétlenül számítanak arra, hogy az ellenzéki pártok a törvénycsomag mellé állnak, erre mutat korábbi tevékenységük is. Ugyanakkor hangsúlyozta, a kezdeményezés esetében a nemzetbiztonságról, az ország napi biztonságáról, hosszú távon pedig kultúránkról, azaz "a nemzet érdekéről van szó".

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Stop maffia! Az ukrán maffia már elfoglalta Szabolcsot, és úgy használja a megyét mint egy bűnbarlangot. Orbánék ezekkel védik a hatalmukat, Már a lakosságot is leszavazzák annyian vannak. Ha nem megy el minden valasztásra jogosult az egész országot ellepik, mint a sáskajárás. és letarolnak bennünket.
desiro
"a nemzet érdekéről van szó" Akkor takarodjatok!!!
quadrocopter
Remélem ismét szoptok, koszos csicskák!
Remélem az ellenzék észnél van és nem szavaz olyanról, ami nem létezik!
dr. prédikátor
A fityfasz kurva anyátokat! Most van pofátok az ellenzék lelkiismeretére hivatkozni??? tetves gecik!!!
magyarbakancs
ott kel lenni a szavazáson és be kiabálni ,hogy stop tiborc,stop orbánc.
Nessy
Az beszél lelkiismeretről, aki azt sem tudja, hogy azt eszik vagy isszák!
Félek, hogy akad olyan párt, amelyik Orbánék mellett szavaz, igaz, nem lelkiismereti meggondolásból, csak mezei financiális ok miatt!
A 30 ezüst is valami!
Hellcat
A fidesz minden ellenzéki pártot megfingat...nem jutnak plakáthoz...ráúszatja az ÁSZ-t stb...ilyenkor meg elvárja a segítséget a faszságukhoz...majd lesz kit szidni ha nem megy át a törvény.
CsipkeRózsa
Miklós Patkós a Facebookról,

Az Alapjogokért Központot a magyar kormány hozta létre, nem kell komolyan venni a "kutatási" eredményeiket. Orbán akaratát teljesítik.
namihami
Én tényleg csíplek Bencefütyi. Te mindig, sokszor még meg se kell szólalnod, már a megjelenésed is elég ahhoz, hogy megröhögtesd az embert.
És ez a képességed ebben a szomorú világban tényleg üdítőnek nevezhető.
tudode
Ezek már a törvényeket is úgy HÁNYJÁK ÖSSZE, mint az országot a kisebb, nagyobb stiklijükkel, amúgy Gorbán illiberális módszerrel, az OMLADOZÓ GRÁNIT szilárd párt alaptörvényükkel, Isten nevében a ZEMBEREKRE hivatkozva!
.
A zemberek vajon tisztában vannak azzal, hogy MILYEN UTAT BEJÁRVA illene benyújtani a Parlamentbe megszavazásra.
.
Á, dehogy!
A kijelölt NER képviselő összegányolja, még tárcaszintű egyeztetésre sem tartják méltónak, a CIVILSZERVEZETEKRŐL nem is szólva, hiszen ennek a TÁKOLMÁNYNAK a civilek izélgetése, a demokratikusnak még TÖRVÉNYHOZÁS KERETÉBEN!
.
Emígy:
.
www.youtube.com/watch?v=WCmZNhYDXuw
Desischado
@bakcsubakka: Egyetértek. Remélem, megtudjuk, kik leszenek azok. De a fidesznek van bőr a képén, az biztos!
namihami
@bakcsubakka: @Desischado: Egyszerű a megoldás. Kérjenek a szocik vagy a DK-sok egy névszerinti szavazást.
És a sz@r azonnal elválik a májtól.
kukac50
Stop Fidesz! Elég az ellenség keresésből! A programjaitokat mutassátok be! Mit tesztek a szegénység felszámolásáért ? A vidéki emberek ugyan azon munkájáért ugyan annyi bér járjon mint a fővárosban dolgozóké! Ebben milyen törvényt hoztok? Ezért van annyi vidéki kisnyugdíjas mert kevés a fizetés. Ne azt mondjátok,hogy folytassuk! Mert a lopást folytatni az bűn!
RonaGyuri
lelkiismeretére??? ezt még nem hallottam a gerinctelenségre! =))
Clavigo
Majd a csicska LMP. megint besegít a Cigánypávának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.