Nem értik, ha ilyen rossz náluk minden, miért nem maradnak a magyarok otthon. Bécs 19.kerületében cetliket tesznek a magyar rendszámú autókra, írja a 444, melyeken az áll: Wenn Unser Wien so schmutzig, unsicher und kriminell is, warum bleiben Sie nicht in Ihrem tollen Ungarn? Vagyis: Ha a mi Bécsünk annyira piszkos és veszélyes, miért nem maradtok a ti nagyszerű Magyarországotokon? Lázár János nemrég Bécsben járt, és videóban számolt be arról, szerinte milyen borzalmas állapotok uralkodnak a Favoriten nevű városrészében. A videón természetesen mindenki felháborodott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@advocat: Azert is tettek kulturaltan, mert tudjak, hogy azok a magyarok, akik odamentek elni, azok pont a lazar es orban-felek elol menekultek el... Tudjak, hogy nem a Becsben elo magyarok adtak otletet ennek a mocskos videonak az elkeszitesere...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdemes tovabba a cikk alatt huzodo seggnyalo kommenteket is elolvasni - sajnalom a 24.hu-t, hogy ilyen olvasotabora van...:o((
advocat
És teszik ezt kulturáltan. Már a sértéshez képest is. Be is verhetnék a szélvédőt. Csak barátságból. De azért ők nem ilyenek. És igazuk van. Ha ennyire rossz náluk, mi a francért nem maradunk itthon. Élveznénk pártunk és kormányunk nagyszerű teljesítményét.
karma1
@advocat: Azert is tettek kulturaltan, mert tudjak, hogy azok a magyarok, akik odamentek elni, azok pont a lazar es orban-felek elol menekultek el... Tudjak, hogy nem a Becsben elo magyarok adtak otletet ennek a mocskos videonak az elkeszitesere...
Hellcat
Köszi jani hogy rohadna rád a műanyag lakat...a külpolitikátok megint remekelt.
Gyuri Géderről
Jó, hogy a videó visszakerült az internetre. Fel kéne rakni a közmunkás videót is.
Most legalább a magyar fideszkdmp - s migránsok is, és a fideszkdmp - t támogató közmunkások is a saját bőrükön érezhetik pártjuk áldásos tevékenységét és véleményét.
karma1
@Gyuri Géderről: Az a borzaszto, hogy a fidesz fanatikusoknak nem jut el az agyukig az a merhetetlen megalazas, amit a sajat Eloistenuk csinal ellenuk...lazar nem mehetett volna ki Becsbe leforgatni ezt a hanyadekot orban engedelye nelkul, mint ahogy a fu sem no az o engedelye nelkul...
Rettenetesen nagy, merhetetlen karokat okozott az allando migransozas, van itt olyan kommentelo, aki soha nem latott a szemevel egyetlen migranst sem, de rettegesbol folyton bekuldozget Magyarorszagon, a fidesz altal gyartott alhireket, hogy kulfoldon milyen tamadasokat csinalnak a civilek ellen a migrik. Mikozben o me'g a faluja hatarat sem hagyta el soha, de mindenhova eroszakolo, gyilkolo migranst kepzel, es nincs az az Isten, amivel ot meggyozned a sajat hulyesegerol...Merhetetlen karokat okozott orban nemcsak fizikailag, szellemileg, de mentalisan is, majdnem hasonlokat, mint az eszak koreai kedves vezeto a sajat nepevel tette. Persze, ott mar 3 generacion at megy a hulyites, itt csak elso generacios, de maris "jo" eredmennyel... Rettenetes...
nevemnick
Undorodom ettől migránsozó a gennyes bandától.
advocat
Már írtam. Ha legközelebb Bécsben járok, feltehetően inkább süketnéma leszek. Vagy piréz.
papa.49
Cserpákszarjankó MOST MENJÉL KI BÉCSBE BEVERIK A TETVES POFÁD !!!
Zeta
@karma1: ott ahol már a gyerekek is migránsoznak, ott nagy a baj! Ott már mélyen elültették a gyűlöletet a tudástalanokban. Ott, ahol az ElioIsten hülyítheti az emberek nagyrészét, elterelve a valós problémákról, ezektől kapott támogatással harcolni akar mindenkivel, mindenki ellen, tönkretéve egy országot, ott sürgősen győznie kell a józan észnek!
A sok gyűlölet mért nem tudott még adni egy embert? Egy embert aki kizökkenti a társadalmat a végzetes eltévelyedésből!
Gyuri Géderről
@karma1: Azt gondolom, akik kimentek, hogy megélhessenek, jőjenek haza, legalább arra az egy napra amikor el kell menni szavazni. Ne sírjanak és ne mutogassanak másokra. Ha az erdélyiek és az ukránok ide tudnak jönni kizsákmányolni bennünket a fideszesek jóvoltából, mi is tehetnénk magunkért valamit. Minimum azt, hogy mindezt megakadályozzuk.
karma1
@Gyuri Géderről: Lajkoltalak, mert elmeletileg igaz, amit mondasz, de valojaban megsem.
Akik nyugatrol kellene, hogy hazajojjenek, azok sajat maguk kell, hogy fizessek az iszonyu nagy es sok esetben extra koltsegeket, mert esetleg most nem akartak hazajonni, vagy nehezen keresik meg a ravalo penzt.
Addig a romanokat vagy utaztatjak (de inkabb nem, hiszen nekik megvan a levelben szavazas lehetosege.
AMDE: egyik retegnek sincs tukl sok joga Ma.o.-n szavazni, csak ha a(z igazi) magyaroknak, akik nyugaton elnek es dolgoznak, azoknak van allando otthoni lakcimuk, mert ok valoszinu haza akarnak majd jonni kesobb. De a romanoknak a vilagon semmi kozuk a magyar belso dolgokhoz, plane nem a kormanyalakitashoz.
Ahogy Gyurcsany is mondta: SENKI Ne szavazhasson, akinek nincs ma.o.-i bejelentett lakcime! En magyar vagyok, mashol elek, de nem szandekozom szavazni, mert nincs bejelentett lakasom Ma.o.-n. !
RonaGyuri
Lassan felsoroltatik a teljes tízparancsolat

Lézer Jankó bunkóságának vannak következményei is

Gondolom nem csak én emlékszem keserű szájízzel arra az időszakra, mikor nem ritkán találkozhattunk Ausztriában a felíratta, hogy: Magyar ne lopj!
Egy tegnapi hír szerint az osztrák polgárok megint kénytelenek voltak erőteljesen reagálni. Egyelőre még visszafogottan, kis cetlikkel a szélvédőn: „ha a mi Bécsünk annyira piszkos, nem biztonságos, és akkora a bűnözés, miért nem marad a remek Magyarországon?”.
Persze ha nem értünk a jó szóból jöhet a plakát is: Magyar ne hazudj! =))
karma1
@RonaGyuri: Magyar, ne vedd el a munkankat es fogadd el a kulturankat...:o((( Mint ahogy mi is ezt irogattuk ki magyarul a szireknek,..
Pálinkás Pál
No azért pusztán a tényszerűség kedvéért,igazán kíváncsi lennék rá,milyen csapat teszi a szélvédőkre a cetlit..?Gyanítom valami Migration Aid féle agyhalott csürhe...tudjátok olyanok akik a cigánysorra is kivonultak tiltakozni amikor a gárda masírozott!! TASSZ,Helsinki ...stb...Csak az az érdekes hogy ezek a selejtes társaságok mindig mélyen kussolnak ha "védenceik" "rendetlenkednek"..!!
karma1
@Pálinkás Pál: Azert az erdekes, hogy a TASZ-rolm Helsinki Tarsasagrol ilyen erdekes a velemenyed... Nem sokat tudhatsz a munkajukrol...
Pálinkás Pál
@karma1: Valóban "nem sokat" tudok...de annyi elég is...Talán mondj egy két példát amikor nem a migránsok mellett álltak ki teljes mellszélességgel!!! És olyan linket is várok ahol határozottan elitélik az arab robbantókat,gyilkosokat , de hogy tovább menjek olyan is jöhet ahol szörnyűlködnek hogy a cigányhorda agyonverte az öreg nénit!!!Mert én tudok linkelni olyat ahol pofánvágták a cigányt,ezek meg rögtön telekürtölték a sajtót!!!
kereső
@Pálinkás Pál: mert szerinted amit lázár művelt, nem háborithatja fel a bécsieket "csak úgy"?
Nem kell ehhez Migration Aid! Lázár a bécsieket ,az osztrákokat sértette meg,vagy szerinted a Bécs városának tanácsnoka is "migránsvédő"?
Meg azok az ott dolgozó magyarok is ,akiket felháboritott lázár videója,ami hemzseg a hazugságoktól?!Gondolkodj már egy kicsit. Van élet a migránsozáson túl is.
Lázár nem tett mást,csak azt amit itthon is művelnek.Csak kiderült,hogy ott nem vevők rá,sőt!!
Szégyen,amit művelt."vitte jó hirünket a világba"!!!
Pálinkás Pál
@kereső. Csúsztatsz...Tele van szinessel Bécs??? Igen...Balhéznak...igen...Mint fentebb már írtam lézerbunkónak igaza van,csak rosszul csomagolta!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Nincs tobb balhe ott sem, mint minden nagyvarosban.
lazarnak eloszor otthon, mondjuk Budapest nyockere'ben lenne erdemes rendet csinalnia, ahova sotetedes utan nem lehet biztonsagosan bemenni.
Kar, hogy a legerosebb dolgot nem erzed az egeszbol:
lazar janos, mint a magyar kormany tagja, NEM mehet egy masik orszagba az ottani kozbiztonsagot kritizalni, ami raadasul nem is igaz.
Szerinted, ha peldaul Kurz megallna a nyockerben forgatni, es elmondani, hogy itt minden oraban egy embert megkeselnek, szijjarto mit csinalna az osztrak nagykovettel???
Csak kerdezem, de nem kell valaszolnod... Mar az osztrak kormany lemondasat kovetelne, azonnali hatallyal, es a magyar belugyekbe valo beavatkozasrol szovegelne. Szoval ne nehezitse meg sem az ottani magyarok, MINT MIGRANSOK eletet, valamint ne hazudjon peldaul koszrol meg szemetrol.
kereső
@Pálinkás Pál: Miért csúsztatok? Nem háborodtak fel a bécsi polgárok?Nem háborodott fel Bécs városának tanácsnoka? Az osztrák kancellár? Az,hogy vannak "szinesek"akik balhéznak, az legyen Bécs városának ,az osztrákok dolga.Az ő joguk ezt megitélni.Lázának meg nem az a dolga,hogy a magyarországi gyűlöletbeszédet exportálja.
Mit szólnál hozzá,ha idejönne az osztrákoktól egy olyan rangú ember,min itthon Lázár/aki nem fideszes prominens,hanem a Magyar kormány kancelláriaminisztere/és mondjuk kampányvideót forgatna Borsodban, vagy Pesten a "csikágóban",vagy Józsefvárosban?
Hm...
quadrocopter
Nem érdekes, hogy cetliznek, az a lényeg, hogy a Geci kiállt a videóbuktás Lézer mellett!

Ugye, hogy elmerogyant a Geci?
karma1
@quadrocopter: Kivancsi lennek, mire utasitana a gunarnyakut a csuti nyomoronc, ha pl. Kurz jonne at a nyo'ckerbol egy hasonlo videot csinalni?
Mar langban allna Becs, mert haborut inditananak ellenuk... Hogy mernek beleszolni mas orszag belugyeibe? Mert ez az.
karma1
@kereső: En csusztatok, aszongya...(Ja, most latom, Te is,... hihi...Szoval mindenki szembejon a sztradan...Csak o megy jo iranyba...:o)))
Pálinkás Pál
@kereső: Örülnék hogy végre valaki kimondja az igazat...
Pálinkás Pál
@karma1: Én biztos nem háborodnék fel.. hogy Kurz kimoindja az igazat...zselés is csak azért mert a főnöke tesóit szidná a labanc!!!
magyarbakancs
"Ha a mi Bécsünk annyira piszkos és veszélyes, miért nem maradtok a ti nagyszerű Magyarországotokon?"

Lázár elvtárs meg köszönném önnek ,hogy így kiált a Magyarokért Bécsben.
Tényleg a @zaron kívül tud kijönni valami értelmes mondat az ön száján?
magyarbakancs
Fehér kereszténységről beszélt a videón.
Megkérdezném Laosz,Kambodzsa,Vietnam,Brazília,Mexikóban milyen színű keresztények élnek?
Ez a fehér duma Ku-Klux-Klan ban hangzik el.
Talán szimpatizál vele?
karma1
@Zeta: nem szabad elvesziteni a remenyt: Marki-Zay szemelyeben mar megerkezett az elso fecske,..
En hiszem, hogy van meg rajta kivul mas, nagyon sok hasonlo kvalitasu ember, aki hajlando felvenni a harcot orbanek ellen, olyan, mint O, szavahiheto, becsuletes, aki valoban az emberekert fog dolgozni...
Pálinkás Pál
A biztonságos Bécs!!!
www.youtube.com/watch?v=xh1Ym-vUidQ
Európa...www.youtube.com/watch?v=OswDY0bsXZg
www.youtube.com/watch?v=i2ls64XDWiI
www.youtube.com/watch?v=LChsc5W0xGk
www.youtube.com/watch?v=Lq84ZTm3fAE
És akkor libsik,szerintetek ezen a koszos söpredéken kell nekünk segíteni??!!
Ja mielőtt elfelejteném,ezek a videók a cenzúrázott jutubról vannak...aki durvábbakat is nézne ,ha keres ,talál!!
kereső
@Pálinkás Pál: akkor az IGAZSÁG! kimondását követeld mondjuk Magyarország belügy miniszterétől,Magyarország miniszterelnökétől,Budapest székesfőváros főpolgármesterétől...Nekem ne egy külföldi politikus mondja meg az ország állapotáról az "igazat",hanem az aki erre jogosultságot kap tőlem/tőlünk.És tényleg az igazat mondja!Na ez nálunk hiánycikk.
Pálinkás Pál
@kereső: Ez igaz amit mondasz...csak nemigazán függ össze a cikkel...
kereső
@Pálinkás Pál: dehogynem,Pali.Miért ment Bécsbe Lázár "kampányvideót" forgatni?Lázár János,aki a magyar kormány kancellária minisztere!És ezt helyesli Magyarország miniszterelnöke.Itthon kérem az igazság elmondását tőlük,és a magyar helyzetről-nem a bécsiről.
A bécsihez nekem,mint magyar állampolgárnak kuss van.Nem ott élek, nem ott fizetek adót,nem ott vannak jogaim-és kötelességeim.
karma1
@Pálinkás Pál: Az elso video a Russian Today. Latszik, hogy bezartak a migransokat, es nincs semmi segitseguk. Lazadnek, azt tennem, amit ok, ha nem akarnak meghallgatni. Egyebkent ez valahol Torokorszagban keszulhetett, termeszetesen nem Oroszorszagban (latszik a rendorsisakokokn), a masikban latszik, hogy a dagadt ferfi szemelyesen kezdett el nagyfaszoskodni, nagy valoszinuseggel nem eloszor teszi.
A 3. videon fiatalok garazdalkodnak, - rejtely, hogy mibol allapitottak meg, hogy ok migransok?
(Mert az oltozetukbol, meg ugy az egeszbol szinte semmi ertekelheto sem latszik a felvetel minosege miatt.)
A 4. kis szosszenetben nem 100. hanem kevesebb, mint 50 ember hoborog. Latszik, hogy hideg idoben tortent az eset, es NINCS senki aki, targyaljon veluk. Ezert kezdtek el dobalozni, valamint azert, hogy valaki alljon le veluk beszelni.
Karantenba akartak zarni oket, mintha betegek lennenek - ezellen kulon tuntettek! Volt meg nehany csusztatas benne, amit a filmrol is lehetett latni, es nagyon ugy nez ki, hogy nem volt ott 200+ rendor, aki letartoztatott volna 400 rendbontot. Ha valaki propaganda celra csinalta volna ezt a videot, akkor nagyon elkurta, - nem kicsit, nagyon. De ezekre mar nem ternek ki, mert latom, te is imadsz felni barkitol, akire orban azt mondja, hogy migrans...
Hogy kicsit emlekeztesselek: 1 millio koruli a magyar migrans, nyugati orszagokban... Es egyenlore egy csomo magyar vonatkozasu bunteny tortenik, sokszor magyar a magyart irtja arrafele.
karma1
@Pálinkás Pál: Latom, elegge jol be vagy lo"ve szovegertelmezesre: amit akarsz, azt azonnal megerted, sot, szinezed, de amikor ugyanazt a szitut megprobaljak neked bemutatni budapesti szinhellyel, osztrak politikussal, aki Magyarorszagon forgat egy ilyen uszito videot - arrol nem akarsz tudni, azt nem akarod megerteni.
Szived joga, csak ne csodalkozz, ha esetleg teged is pofanvagnak, ha esetleg Becsben megszolalsz, meg az ott elo magyarokat is, akik eletvitelszeruen elnek ott.
Fogalmad nincs rola, hogy milyen kerdeseket tesznek fel nekem orbannal kapcsolatban, pontosan a bevandorlasi politikajaval kapcsolatban.
Csak orban meg a futyiszhivok hiszik azt, hogy buntetlenul lehet uszitani mindenkit, mindenki ellen, es ebbol semmi sem fog kiszivarogni a nemzetkozi sajtoba.
Az is eleg tetuseg, hogy az otthoni magyarok eletet megkeseriti, de ne piszkaljon bele mas orszagok eletebe, es ne rontsa az ott elo magyarok helyzetet ilyen undorito szitukkal, meg undoritobb magyarazattal...
Pálinkás Pál
@karma1: Te hatalmas tévedésben vagy...nektek ez a rettegés a mániátok,mármint hogy mi,akik nem akarunk "szines" Európát ,félünk... Az meg sem fordult az agyatokban hogy egyszerűen a földön minden faj a sajátjaival érzi jól magát pl a csimpánz sem a makákó csordával van! /Direkt írtam ezt ,mert mindkettő majom...mielőtt azzal jössz hogy a migráns is ember!!/
Az a ti bajotok hogy nagy demokrata létetekre szartok ti más ember véleményére,ha az nem olyan mint a tiétek!!! Senki nem szólna egy rossz szót sem ha magatokhoz költöztetnétek őket...de hogy erőszakkal olyanokhoz telepítsétek akik nem kérnek belőle,az erősen röhejes...
Lassan már itt Európában is az lesz mint Johanessburgban...csak a fehérek fognak védett gettókba vonulni,ahová majd a sok migráns,meg segítőik be sem tehetik a lábukat!! Úgy legalább nem dumálhatjátok hogy gettósítanak...ezt szeretnétek??
Pálinkás Pál
@kereső: Ebben is igazad van. de aki itt nem DK-s az fogja be..mert az összes többi megszavazta a románok állampolgárságát...
"Nem ott élek, nem ott fizetek adót,nem ott vannak jogaim-és kötelességeim. "
Remélem ugyanilyen vehemenciával támadjátok az összes pártot,mert mindegyik nagy egyetértésben nyalja a román szavazók valagát..
meg az egész cikk nem is erről szól...valaki közületek írja már ide hogy a szeméten kívül../amin olyan nagy szeretettel lovagoltok/ miben állított valótlant a lézeres???
Pálinkás Pál
@karma1: Csak neked...
www.liveleak.com/view?t=kLlE1_1520489907
ha valóságot akarsz
"Sweden’s chief prosecutor has warned a district in the capital with a large immigrant population is becoming a “war zone”.
Tolerance is the last virtue of a depraved society. "
Te ezt érted igaz???
Pálinkás Pál
@karma1: www.liveleak.com/view?t=CjLbW_1520481285
www.liveleak.com/view?t=4aU8_1520338206
www.liveleak.com/view?t=aGwef_1520335132
Ejnye..ha nem a libsi ,agyoncenzúrázott jutubról vannak a videók,mindjárt más a helyzet igaz,
Mewnnyit küldjek még neked "Európa jövőjéről"??? Legalább is libsiék szerint a migráció a jövő!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Pali,ha figyeltél volna,vagy emlékeznél arra,mit irtam,amikor GYF el kezdett a kettősök szavazása ellen kampányolni,akkor ezt most nem bököd ide nekem.De nem számit.
És nem az a lényeg,hogy miben állit valósat lázár,vagy miben nem-ilyen videót a magyar kormány vezető minisztere nem készithet!!!Nem értekezhet "fehér,keresztény faj"megvédéséről!Ez a szélsőjobb retorikája,náci propaganda,ha úgy tetszik.És ezzel egyetért a magyar kormány feje, a miniszterek elnöke! Szépen vagyunk.
A videó igazságáról,meg a bécsiek elmondták/elmondják a véleményüket.
Pálinkás Pál
@kereső: Értelek..tehát szerinted nem az igazság a lényeges,hanem az hogy hülyén adta elő???Azért fura logikád van... és akkor fejtsd ki miért náci,aki semmit nem tesz a szinesek ellen,csak nem akar velük együtt élni?Vagy szerinted az nácizmus ,ha nem akarok valakit,és nem hagyom hogy a nyakamra ültessék???Mellesleg a feketék ,meg az arabok sokkal inkább rasszistábbak,csak irányunkban...
kereső
@Pálinkás Pál: de lényeges az igazság!!Nagyon is,csak ezt az igazságot a bécsiek jogosultak kimondani.Amit én láttam a videóból,az alapján lázár szimplán hazudott-és hozzámondta az itthon használatos szlogeneket,amit józanul gondolkodó ember minimum fenntartásokkal kezel.
Igen ,olyan a "náci" propaganda ez a "tiszta,fehér,keresztény" faj!!!Van ilyen szerinted? Vagy lehet keresztény az arab,a kinai,a japán, az indiai-mint ahogy van is.
És csak gondolj bele,mit jelentett európában 70 egynehány évvel ezelőtt a "tiszta fajú árja" kifejezés,és hova vezetett.Ezt nem kéne elfelejteni.No,ez a kijelentés a kancelláriaminiszterünktől erre hajaz.
Pálinkás Pál
@kereső: Ó..hát az az esemény amít említesz köszönő viszonyban sincs ezzel...És van egy bizonyos "kiválasztott nép" ők nem rasszisták??? Csak a fehér ember lehet az???
Nessy
Azért mielőtt Bécset cikizte volna Lázár, esetleg Budapesten is szétnézhetett volna, nem csak a szolgálati kocsi ablakából!
Egyébként nálunk is van kerület kínai, meg orosz koloníával.
Abban igazad van, a bűnözéshez nem szükséges menekült, bőségesen el vagyunk látva, saját készletből.
mackoka46
A dögleni valók már próbálkoztak ezzel, csak pepitában. Hogy milyen rosszak az ide hozott áruk.
kereső
@Pálinkás Pál: Pali!!!Ne terelj!!!A MAGYAR KORMÁNY vezető minisztere tehet ilyen kijelentéseket? A MAGYAR KORMÁNY vezetője meg helyeselheti azt? Ne má'!
És monduj annál a "bizonyosnál" is igy kezdődött.Bagatellre!vették mindazok,akiknek nem kellett volna.
Ami meg a "kiválsztottatakat"illeti: Miért vagyunk mi" Mária országa!",aki "kiválasztottnak" született?
lampa laz
Nemtom mit szólna az elmeroggyant és bandája, ha az osztrákok kitennék a lélektani határra óriásplakátokon hirdetve, h állítsuk meg a magyarokat, mert hazudnak és lopnak...

Először a nyolcvanas évek közepén jártam Bécsben és már akkor szégyelltem magam, mert több ízben figyelmeztették az ott lakók a magyarokat, h ne szemeteljenek, főleg a csikkeket ne dobálják szanaszét. Ahogy látom azóta rosszabb lett a helyzet, mert most már a kétlábon járó szemét is Bécsbe megy.
Pálinkás Pál
@kereső: Most te terelsz,ugye tudod... utoljára leírom..nem volt szerencsés kijelentés,ugyanúgy ahogy gyurcsány arab terrorista focistás dumája sem!!Mellesleg ...rakjatok már ide valami videót ahol a bécsi lakósság annyira tiltakozna lázár dumája ellen...persze nem az indexnek azt a csodás művét ahol meginterjúvol egy arabot.. persze azért abban is van egy osztrák öreg aki kerek perec kijelenti,ez a Bécs már nem az a bécs!!Úgyhogy szeretném látni azokat az állítólagos tömeges magyarellenes "megmozdulásokat"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.