Minél nagyobb részt akart hasítani az örökségből Kósa Lajos, állítja a csengeri asszony rokona, miközben a településen azt mesélik, fűnek fának tartozott a miniszter "megbízója". A miniszterelnök álláspontja a Kósa Lajost ért támadásokról: kampánylyukból kampányszél fúj - tolmácsolta tömören Orbán Viktor álláspontját Havasi Bertalan. Persze meglepő is lenne, ha a miniszterelnök a kampányfinisben lehúzná a Fidesz egyik arcát - igaz, az élet megteszi helyette. Azonban a Kósa által most csalónak nevezett nő rokonsága szerint a tárca nélküli miniszter szülinapozni is járt a csengeri asszony házához

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Persze, hogy nem rázta meg a Gecit, tudta nélkül Kósa nem merte volna megugrani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Persze, hogy nem rázta meg a Gecit, tudta nélkül Kósa nem merte volna megugrani!
kereső
Amiről MI nem beszélünk az nincs! -taktika.
Bezzeg Hadházy,Czeglédy,Karácsony minden nap más állt/áll ki elmondani papagáj módjára ugyanazokat a kliséket.Sulykolni,sulykolni,ezzel lehet az agyat mosni.
Az ellenzék meg bizottságosdit játszana, amire a jónép oda se figyel,mert elege van az egész parlamenti cirkuszból.Szóval ,ellenzék-ki a placcra.Ha anno szijjártónak nem esett nehezére felgyűrt nadrágszárral a Balatonba állva papgájt játszani, akkor nektek se essen nehezetekre.Különben az információ nem jut el a cimzettekhez.És fel az fb-re,mindent!
Macskaszem
A bűnbarlangból meg orrfacsaró fidesz szag bűzlik.
kissé felnőttem
peresze nem ? egyfolytába rázza ugrál annyit az országba szanaszét hogy 27 év alatt ennyit nem is mert megy a majré élesedik a végkifejlet országjár ott is ahol sosem volt. igér eget földet csillagokat csak a hat alma sok legyen. ne a hatalma kampányul kampányol 1000-el. ha nem nyer hét szük esztendő lészen, nem várturák
Gyuri Géderről
Miért is lepődött volna meg? Gazember nem lepődik meg, ha gazemberről kap hírt.
Gyuri Géderről
Nem ez a hír emberek!! Jönnek a LENGYELEK!
Ukránok verik a magyarokat Magyarországon.
Ötvenezer migránst telepített be a kormány.
Fizetett bérszavazók törnek országunkra.
Ezek a hírek emberek.
tudode
Persze, hogy NEM RÁZTA MEG O2G-t, hiszen ha arra asszociál az mezei állampolgár befizetési kötelezettsége ellenében évekkel ez előtt a postán ki kellett tölteni egy
.
""" Adatrögzítő LAP-ot a 2007. évi CXXXVI, TÖRVÉNY - a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megelőzéséről, és megakadályozásáról - 11/A§-ban előírt adatrögzítési kötelezettség végrehajtásához"""
.
pár tízezer Ft befizetésénél
1. Születési név
2. Állampolgárság
3. Külföldi állampolgárság esetében a magyarországi tartózkodási hely:
4. Azonosító okmány/okirat*** típusa száma
Ügyfél aláírása-----
.
Majd 2018. január 1-től a postás kisasszony elkérte a személyazonosító igazolvány eredeti példányát, AMELYNEK HIÁNYA MIATT pl. nem tudtam befizetni az un. JELZÉS NÉLKÜLI CSEKKET!
.
Nehogy már BE TUDJÁK DUMÁLNI, hogy a "német" hölgy, v a csengeri v milyen lakós a PÁRNACIHÁBAN tartotta azt a LÓVÉT, amellyel a világon 20 gazdag rendelkezik, és N E M
volt/van nyoma ennek az ORBITÁLIS LÓVÉNAK!!!.
.
Most már tényleg I Z G I , hogy sikerül-e LEMOSNI A GYALÁZATOT a VEZÉR SZARKÁRÓL!!!
.
Minden média a Matolcsy kupijával, Mr 20%-kal, az ÁJTATÓS MANÓRÓL, a mami 800 milliójától hangos!!!
..
Sakknyelven most már az a NAGY KÉRDÉS, hogy a "parasztok" képesek-e megvédeni a "király" trónját
nemkati
@bencemacska: Ezekből a 444 és Nyugatifény riportokból még további részletek derülnek ki, amik árnyalják a képet. Összefoglalom, ha nem haragszol.

Tehát: Szabó Gáborné egyáltalán nem csaló, csak egy hitelt nem fizetett vissza, ezért jelentette fel a Kiskuntender Kft. Emiatt a feljelentés miatt lett öngyilkos a férje, előtte a dokumentumokat, a Kósa féle szerződéseket is átadta valakinek, akitől a Magyar Nemzethez kerültek. Az örökség valós, csak Németországban problémák adódtak az örökösödés körül, ezért lehet, hogy a korábban átutalt 5 milliárd forintot vissza kell fizetniük. Az örökléssel kapcsolatos információk nagy valószínűséggel a közjegyző által kerültek Kósához, hiszen nagy összefonódások vannak mindenféle befektetési társaságok tulajdonosai, kapcsolatai között (Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft - Orendi Mihály a MOB volt alelnöke - Kis Hal Befektetési és Tanácsadó Kft - Fiák István - Czakó János - Szabó Gáborné - Kósa Lajos - Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség). A szerződések, amiket Szabó Gáborné és Kósa kötöttek Tóth Ádám közjegyző közreműködésével – aki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke - valósak. Nem Szabó Gáborné kereste fel Kósát, hogy hova fektesse be a pénzt, hanem Kósa, miután tudomást szerzett az örökségről, nyomult a csengeri nőnél, hogy majd ő segít az örökösödési eljárásban, a pénz Magyarországra hozatalában és befektetésében, és rendszeresen vendég volt a nő csengeri házában. Ebből a vállalásból ugyan Kósa nem teljesített semmit, viszont mindent megtett, hogy minél több pénzt szerezzen meg az örökségből. Egyik ilyen ötlete volt az a szerződés, amit az édesanyja nevére köttetett ebből a pénzből 800 millió forint ajándékról.

Nagy valószínűséggel ebből a szerződésekkel megtámogatott pénzekből végül Kósa még nem kapott semmit (és már nem is fog), de ha egyszer valakik valahol felgöngyölik a történetet, akkor kiderül, milyen játékot játszott Bróker Lajcsi ebben a 9 éve kezdődött történetben.
bencemacska
@nemkati: ma, 19:31
Én meg vacsora készítés közben arról világosodtam meg: ha a mama kap 800 milliót ajándékba, akkor én nyugodtan elkölthetem a táskákban kapott 800 milliómat, mert le van papírozva!!!
nemkati
@bencemacska: Már hogyne költhetnéd el! Főleg, ha nincs mögötte pénzmozgás!
peterkelemen
Még azon sem csodálkoznék ha ez az úgynevezett "svájci örökségből" származó hatalmas 1300 milliárd forintos összeg Orbán megrendelésére érkezett volna hazánkba. Köztudott, hogy Orbán Ráhel apjával sűrűn látogatott Svájcba, amiről titkolóztak már anno is. Ez lehet akár Putyin koszos korrupt pénze is vagy bármi aminek háttere szintén sáros lehet.
nezelodo
@tudode: Pont ma jegyeztem meg a postán, amikor húsz-ezer Ft-os pénzesutalvány feladáséért igazolványt, aláírást kértek, hogy nem a Kósa milliárdjait küldöm postán... Tiszta röhej, hogy mire kényszerítik a harisnya és biztosítás árusítása mellett a dolgozóikat a posta és az állam urai. Közben ők a főtolvajok, és egy kiflitolvajt is rabszíjon vezetgetnek, a Selmeci kuszafogút kivéve, az "ország sorsát eldöntő rablásáért".
bencemacska
@nemkati: ma, 20:40
Na, ezt nevezi ő átverésnek! Nincs meg a sporttáskában kapott pénznek a papírja!
Most mit mond a mama, hány évig gyűjtögette a nyugdíját, mire összejött a sertésfarm ára???-:))
nezelodo
@nyanya001: tegnap 23:26. Ugyanazt feltételezik a mezítlábas, átlag állampolgárról is. Tényleg elvesztették már régen a valóssággal a kapcsolatukat. Ékesen jelzi az is, hogy miféle félkegyelműeket állítanak rá a fórumozókra is trollkodni.. Ordít minden megnyilatkozásukból, hogy a Fletó szabadította ki a sárga ház bezárásával őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.