Schmidt Mária a TASZ segítségére számít a Transparency Internationalel szemben.

„A Közép-és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány felkéri a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) civil szervezetet, hogy képviselje a közalapítványt a Transparency International Magyarországi Alapítványával szemben”– írja Schmidt Mária péntek esti Facebook-posztjában.

A Terror Háza igazgatója szerint a Transparency International a Civitas Alapítvány megbízásából a kampányban egy olyan „Fekete könyvet” állított össze a 2010-2018 közötti magyarországi korrupcióról, mely felsorolásában a 6. helyen szerepelteti a közalapítványuk által megvalósított 1956-os emlékévet.

„Az 1956-os emlékév korrupcióként való minősítése minden alapot nélkülöz. A TASZ megállapítása szerint ugyanakkor jogszerűtlen a választási kampányban tudatosan hamis állításokat közölni, ezért az 1956-os emlékévet a korrupcióval kapcsolatba hozni jogsértő” – tette hozzá.

Ezért Schmidt Máriáék arra kérik a TASZ-t, hogy ingyenes jogsegély keretében vállalják el ügy képviseletét, és haladéktalanul járjon el a Transparency International Magyarországi Alapítványával szemben.

Címlapkép: MTI Fotó/Bruzák Noémi

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Őszíntén szólva mindehhez pofa kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
amilyen derék barmok a Szakisit unoka csapata még vállalják is. Ne feledjük a már akkor is szuper-tolvaj Orbánt is védték! =))
lusta
Őszíntén szólva mindehhez pofa kell.
papa.49
A milliomszeműmarcsa is odafolyamodik a a jól bevált védőügyvédhez, ezek után mondja még valaki ,,itt nincs semmi,, itt bizony az van amit régóta mondogatunk, HÁTVÉD CSAPAT,, sajnos többet vártam tőlük, de nem jött be !!!
staro2
Most az hiszed maris, hogy nagyot húztál??
Edmond Dantes
Ha jól értem,azt kifogásolja a főigazgató asszony,hogy csak a hatodik helye szerepelnek a korrupciós listán.Remélem eléri,hogy dobogóra kerüljenek,ugyanis a hölgy egész életműve bizonyítja ennek jogosságát.
balos
A mária felnőtt a fel-adatához!Nemcsak ferdít fordit,még csal is!Lopnia sem kell.mert talicskával őntik a pénzt "belé"!
Eladott Ország
Történelemhamisító Kancsal Mariska nem kell játszani a hülyét, te anélkül is az vagy. Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását. Tehát hivatalosan is szétlopják az uniós forrásokat, nem az ország fejlődésére, hanem a klientúra gazdagodására folyik el a rengeteg pénz. Bár ez a propagandát nem fogja érdekelni és ezerrel óbégatják majd, hogy Soros és a hazaárulók intézték el, megtámadva így hazánkat, ez hazugság. A Fidesz pártcsaládjának tagja nyújtotta be a javaslatot.
m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/tolvaj_1.jpg
kereső
Máriánk orcájának vastag bőréért nem jelentkezett még a NASA??
papa.49
@kereső: Hővédő pajzsnak használható )))))))))))))))
quadrocopter
Az egy dolog, hogy nincs egyenes derék, de hogy a világ látása is ferde legyen, az nonszensz!

Nem segítünk! Sok puszika (az is messziről!) : TASZ!
babp1982
Azért a milliárdos picsának jó vastag bőr van a pofáján ingyen szeretne jogsegély kapni és pont a TASZ- tól ehhez már pofa kell!
SystemError
Az ilyen picsákat nagyon meg szokták tépni a női börtönökban..:)
vitriol
mariska mért nem a 9-11-et hívja, ha bajban van?
evacica
Kormányváltás után remélem ez a szemét is ki lesz söpörve!
terlasz
Mondanám, hogy nyissa ki a szemét a szemét, de semmi értelme, mert balra néz és jobbra lát.
Eladott Ország
@terlasz: No mos merre néz Mariska?
zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/06/mszp007.jpg
3.bp.blogspot.com/-Tr4dGqlf2l0/WAnwFwe2WtI/AAAAAAAAWsw/nzi753fFcS4VbXEEHOr_CaFKy1V7drlTACLcB/s1600/schmidt-1024x681.jpg
A politikai alapon kinevezett csókos lakájok lassan többen vannak, mint amennyien 1956-ban a vérüket adták azért, hogy az ilyen Schmidt Mariskák 60 év múltán úgy hamisítsák a még mindig velünk élő történelmet, ahogy nem szégyellik. Ebbe a nemzetinek csúfolt, belterjes klubba tartozók önfelszopó, gusztustalan szeánsza ez, ahol a hűség a párthűséget, a maffiához való hűséget jelenti. Ahol valaki a nagy nemzeti együttműködésből kizárja a más véleményen levőket, visszaél a közérdekű adatokkal, belelép a kritikus sajtó torkába és a felszopó osztag másik szárnya kitünteti a haza iránt tanúsított hűség plecsnijével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.