A DK elnöke szerint az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást azzal, ha koordináció nélkül indítja el fővárosi jelöltjeit. Az LMP-s Vágó Gábor őt részegséggel vádoló kijelentése pedig "az emberi aljasság megnyilvánulása". Gyurcsány egy olyan pártot támad, amellyel éppen meg akar állapodni az együttműködésről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 19:17
Tudod Béjlám az gusztustalan,hogy az lmp-ből a magyar Don Quixote a tárgyalások után
elkezdi vádolni gyurcsányt,hogy részeg volt.Tudod Béjlám,ha a leendő tárgyaló partnerem esetleg részeg akkor megköszönöm,hogy fogadott és elköszönök tőle tárgyalás nélkül.Kimegyek és közlöm az újságírókkal,a tárgyaló partner nem alkalmas részegsége miatt
semmilyen egyezetetésre.De nem,az lmp-s Don Quixote utólag vádaskodik,ahogy a fityissz szokott.Ismét megerősödött bennem a Lehetsz Megélhetési Pártban orbán seggét tisztelhetjük.

.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Gyurcsány ha látja, hogy pozitív irányban mozdulnak el az ellenzéki oldalon, akkor rögvest korrigálja a helyzetet.
Amikor az erdélyi magyaroknak Fidesz ellenes hangulata kezdett kialakulni, elkezdte a szavazati jog megvonásáról a kampányát, vissza is fordultak a határon túliak a Fidesz felé.
Az LMP feladva korábbi elgondolását elkezdte a tárgyalásokat a teljes ellenzéki koordinációról. Gyurcsány rögtön keresztbe szervezett, beperelte az LMP-seket, egész nap őket mocskolta, csoda lenne, ha folytatódna a megbeszélés.
Minden megmozdulása a Fidesznek kedvez!
Madácsi Pali
Béla az észérvek ugyanúgy nem hatnak az LMP-re mint önre. Ha már végképp nincs érvve, érvük rendszerint személyes sértegetésre váltanak.
Csizmás Kond
" A DK elnöke szerint az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást azzal, ha koordináció nélkül indítja el fővárosi jelöltjeit. "
...erre mit lehet mondani...ő nem akar miniszterelnök lenni csak hoppmester...
Béla333
@Madácsi Pali: 19.22
A te érved merül ki abban, hogy engem minősítgetsz!
Pedig a lényeg az, amit Gyurcsány csinál, rombol, pusztít az ellenzéki oldalon. A helyett, hogy azt nézné, hogy mit kellene neki tenni Orbánék leváltása érdekében.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 19:17
Tudod Béjlám az gusztustalan,hogy az lmp-ből a magyar Don Quixote a tárgyalások után
elkezdi vádolni gyurcsányt,hogy részeg volt.Tudod Béjlám,ha a leendő tárgyaló partnerem esetleg részeg akkor megköszönöm,hogy fogadott és elköszönök tőle tárgyalás nélkül.Kimegyek és közlöm az újságírókkal,a tárgyaló partner nem alkalmas részegsége miatt
semmilyen egyezetetésre.De nem,az lmp-s Don Quixote utólag vádaskodik,ahogy a fityissz szokott.Ismét megerősödött bennem a Lehetsz Megélhetési Pártban orbán seggét tisztelhetjük.

.
Madácsi Pali
@Béla333: a kormányváltás Orbán elzavarását jelenti! Ön viszont csak Gyurcsányozni tud. A személyeskedést mindig ön kezdi mindenkivel aki nincs önnel egy véleményen.
relatív
Azt gondolom - a magyar nép érdekében, ha lehet ilyen patetikusan fogalmazni - mindenkinek túl kellene lennie a személyes gyűlölködésén, hiszen az visszaüt vagy így, vagy úgy !

Ha egy olyan Magyarországot szeretnénk, ahol mindenki ( mindenki ) megalaálja a maga érvényesülésének lehetőségét, és a nemzet kihalása ( eltávozása ) nem törekvése, akkor a leggyorsabban kell túllenni ezen a ma IS érzékelhető embertelenségen, ami jellemzi országunkat.

Lehetőleg ne személyeskedéssel, hanem a tényeken alapuló véleménycsere útján tisztázzuk a meglévő - mert erre játszik a semmirekelő mai vezetés - elentmondásokaz egy jobb politikai, gazdasági környezet kialakítása végett !
Béla333
@Madácsi Pali: 19.35
Gyurcsány vette a fáradságot és egész nap, minden fórumon az LMP-t mocskolta.
Ez neked nyilván fel sem tűnt!
Te nem értesz egyet az én véleményemmel, én meg nem értek egyet veled.
Még nem kötelező egyetérteni!
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...és amiko maga Gyurcsány vagy húsvéri gergő nevezget másokat arról mi a véleményed ?
Béla333
@Csizmás Kond: 19.42
Az az ő demokráciájuk. Nekik olyan demokráciájuk van, amilyet akarnak. Ha Gyurcsánynak van olyan kedve, akkor más pártokat, politikusait minősítgeti, beszól, hazudik, de ezt nem lehet szóvá tenni sem, hiszen már megmondta rég: aki Gyurcsányt támadja, kritizálja, az a Fidesz szekerét tolja.
Reménytelen ez az egész, amíg ilyen ellenzéki politikusok vannak "ezen" az oldalon.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 19:42
Hogy nevezgetnek másokat?
Madácsi Pali
@Béla333: a tegnap este előadott nemtelen LMP nyilatkozatok után mit várt? Egy köszönömre sem futotta az egyoldalu visszalépésért, csak rágalmazásra. A Lehetsz Megélhetési Politikus csak az ellenzékkel harcol.
Pálinkás Pál
@Béla333: és talán nem volt igaza??? Bujjatok már ki orbán seggéből,és vállaljátok nyiltan hogy fidesz kreatúra vagytok...én mondtam már posványos idején is...arról most nem is beszélek,hogy aki egyetért a határon túliak szavazásával, az szimplán egy patkány!!! Ezt nem lehet finomabban mondani...mert kb 350 ezer olyan megvett csicska fogja idetolni a szavazatát,amit még ellenőrizni sem lehet..,és ti erre helyeseltek a szélütött vezetésével...nos ezért írtam a másik cikk alatt..ha sikerülne a kormányváltás,rátok ott nincs szükség!!!
Béla333
@Madácsi Pali: 19.53
Nem kérte senki, hogy Tóth lépjen vissza!
Szerintem amit ma Gyurcsány előadott, az minden szintet alulmúlt! Neki az LMP a fő ellenség, nem a Fidesz.
Ez egy beteg ember!
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...azt hittem néha olvasgatsz is...pl itt ha már ide írsz ...
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 19:56
Négy azaz 4 százalékkal nem nyertek még választást,de még 14 százalékkal sem.
Béjlám olyan alacsonyan vagytok,hogy lábszagu a hajatok.
Béla333
@Pálinkás Pál: 19.53
Talán nem volt igaza? Kinek? Gyurcsánynak? Hogy csak rombol mindent az ellenzéki oldalon?
Nem, nincs igaza ebben, ezzel a törés-zúzással csak Orbánnak kedvez. Neki jó az, amit ma Gyurcsány csinál!
Most írom le neked cca ezredszer, mond! Mit nem értesz ebből?:
Az LMP sem most, sem korábban nem tartotta helyesnek a határon túli magyarok szavazati jogát, de ez most nem szerencsés a kampányba betenni.
Nem te döntöd el, hogy az LMP-nek milyen szerepe lesz egy esetleges kormányváltásban, hiszen te még egy leírt szöveget sem tudsz értelmezni.
Sötét vagy! DK-s! Tehát sötét!
Béla333
@kulabombaafityiszre: 20.02
Bontsál pezsgőt! Örüljél!
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 19:57
Tudod amit te olvasgatsz és nem tudsz belőle idézni,azokat én messzire kerülöm.
Nem olvasom őket,mert a hazugságot itt is megkapom ettől a rambócska kandurtól.:))
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 20:05
Éppen az hogy nem örűlök,mert minden ismerősömet arról győzködtem,ha lesz megállapodás
akkar arra az egy ellenzékire kell szavazni.Mindegy ha a náci jobbikos akkor is.
Nos,ezek után?Nem.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 20.10
Akkor a helyett, hogy az LMP-t gyalulod itt naphosszat, aki éppen a teljes körű ellenzéki összefogásért küzd, miért nem azokat gyalulod, akik fintorognak és taktikáznak, hogy a Jobbikot hogy hagyhatnák ki az egészből?! Most őszintén?!
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ...na így már érthető...nem olvasol, fogalmad sincs, csak írsz, írsz, írsz...:)
Madácsi Pali
@Béla333: a tegnap esti sz@rkavarásért Vágó ma este némi magyarázkodás után már bocsánatot kért. A tények viszont önt soha nem befolyásolták rágalmai közben! Falrahányt borsó.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 20:25
Ez a baj veled.nem csak hülyének látszol az is vagy.Linkeld már be miket mondott a
két általad megnevezett.Talán még ahhoz is lüke vagy?Nem tudod mikor mit olvasol kardos ratyi rambó.Felteszel egy kérdést amire magad sem tudod a választ.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 20:14
Az egy süket duma az lmp részéről,hogy azért nem ment el a rosszabik,mert a dk székházba kellett menni.Nem ezt mondták.Én is a saját portámra szoktam meghívni.Nem a szomszédéra.
"A Jobbik nem vesz részt a Demokratikus Koalíció elnöke által kezdeményezett vasárnapi tárgyaláson, közölte Szabó Gábor pártigazgató."Ennyi.Nincs dk székház amit széll mondot.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: Szarok rád lütyő !...ha nem tudsz illedelmesen beszélgetni húzz vissza a migráncsanyádvalagába.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 08:34
Ezt már orbánod seggéből ordibálod?Szaros nyelvű macsek.Persze a macskák kinyalják a saját seggüket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.