Mert már nem csak az agyakat, a szíveket is átmosták a pártban. De ami tegnap betonnak tűnt, holnapra ropivá szelídül. Vélemény. Egy mondat a Fidesznek erről a hetéről: az egykori III/II-es ügynök fideszes Szita Károly magyarázatként arra, hogy a mocskos kommunista diktatúra titkosrendőrségének a saját családjáról is jelentett, azt mondta, az ellenzék bármire képes. Aztán kiderült, Szabó Zsolt fideszes államtitkár 1,2 milliárd forintot parkoltat egy belize-i offshore számlán, Szatmáry Kristóf fideszes képviselő havi 2,5 millió „láthatatlan” jövedelemhez jut egy biztosítási trükk-konstrukciónak köszönhetően, ám elmaradt a gyermekes családok kilakoltatásáról szóló vitanap, mert a fideszes képviselők nem mentek be a munkahelyükre, a parlamentbe. Mindez úgy tűnik, mintha a Fidesz egy hetének rezüméje lenne, ám valójában a mai Fidesz leglényegének összegzése. Ha ugyanis lenne bármi ezen kívül, Orbán Viktor reagált volna valamelyik ügyre. De nincs olyan erkölcstelenség,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szabo Zsolt fideszes kepviselo belize-i offshore cegben tartotta az 1,2 milliard forintjat,... Aha,... Broker Marcsika meg Belize-ben huzta meg magat, es allitolag ott is folytathatta a tevekenyseget...
Most mar sejtem, hogy hogyan... Belize eleg nagy varos, de ahol ket ilyen prominens magyar jelen van, akkor azok tudnak egymasrol...Nem is veletlenul...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szabo Zsolt fideszes kepviselo belize-i offshore cegben tartotta az 1,2 milliard forintjat,... Aha,... Broker Marcsika meg Belize-ben huzta meg magat, es allitolag ott is folytathatta a tevekenyseget...
Most mar sejtem, hogy hogyan... Belize eleg nagy varos, de ahol ket ilyen prominens magyar jelen van, akkor azok tudnak egymasrol...Nem is veletlenul...
Yoda69
@karma1: Annak idejen Simon Gabor-t mint a veres kardot vittek korbe az orszagban - vezetoszaron. Pedig o csak 200 milliot tartott offshore szamlan, s mint kiderult nem buncselekmenybol szarmazott.
Miert nem tortenik most ugyanez? Persze koltoi kerdes volt. Tudom en is a valaszt.
Mar csak 15 nap es elkuldhetjuk ezt a rablobandat. Jo reszuket egyenesen a bortonbe.
nemkati
Mi kell még, hogy az emberek rájöjjenek, ezt a csürhét ki kell vágni a hatalomból, mint a macskát ...?
Zeta
Azért érdekes, hogy a patkány , patkányoz!
A testvérét eláruló meg szent!
Polt meg szabadságon van , hogy ennyire hallgat? Ugya olyan vagy súlyosabb ügyekért, mert nem sétáltatják a kutyákat?
tudode
Kiderül-e valaha "is", hogy HÁNY-AN HELYEZKEDTEK JÓL ahhoz, aki az ÁTKOS ÓTA v Soros, vagy a MI LÁBUNKON TAPOS!
.
Közzététel: 2017. aug. 29.
------ LÁTÓTÉR - Csodapalota a szegénynegyedben
www.youtube.com/watch?v=9QHhpjJDuEg
.
Ma már nem az a kérdés KI HOGYAN SZEREZTE AZ ELSŐ MILLIÓJÁT, ma már a MILLIÁRDOK eredetét "kell"-ene számon kérni a JÓL HELYEZKEDŐ Viktoroktól, Józsiktól kezdve Pityipalkókig!
.
De ma már MEZTELEN a "király"-fiunk!
Csizmás Kond
@nemkati: Nem kell semmi, mert minden egyre jobban bizonyítja, hogy inkább a régi mint azok akik jelöltették magukat a baloldalon. A lopások, a sikkasztások, az adóletagadások pedig egyforma minden oldalon, csak attól függ ki mit olvas el...pl Gyurcsányt az év elején baszogatták, hogy osztrák bankban tartja a pénzét ott adózik de azt már a baloldal elfelejtette...és nem csak ezt hanem mindent ami róla szól...tehát lehet drukkolni a tolvajoknak...ki kinek akar.
karma1
@Zeta: Szerintem polt most keresgeli az utazasi katalogusokban a "Kies Sziberia var tart karo'kkal" c. utat, hogy milyen oltozeket vigyen magaval...
Madácsi Pali
@Csizmás Kond: amit Gyurcsányról írt a fidesz hivatalosan elismerte, hogy rágalom! Amúgy Gyurcsány nagyvállalkozóból lett politikus, és nem iskolapadból politikus-nagyvállalkozó!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 10:56
Az, hogy a korábbiak is követtek el hasonló dolgokat, nem jogosítja fel a mostaniakat, hogy ők is ugyanazt tegyék. Főleg, hogy ezek nem olyan amatőr módszerekkel tevékenykednek mint régiek. Az elődök a lopásban, korrupcióban kezdő kisinasok voltak, a mostaniak a szakma nagymesterei.
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: Amit Feriről írtam azt Feri is elismerte...és csóró kiszesként az emeszempé vagyonából szedte meg magát...amúgy azt hiszel amit akarsz és nem kell velem azt tudasd...
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Ez is közhely...nem a jogról van szó hanem a szokásról. Azt csak az ápolásra szorultak hiszik, hogy valaki azért jelölteti magát, hogy a szavazónak legyen a jobb...a többi csak értelmi kérdés és propagandaduma.
RonaGyuri
Zessék tudomásul venni ebben az országban, joggal és okkal rohadtkomcsiznak és ballibeznek azok, akik:
nagyapai ágon vöröskatona, szülei ágon szochazás, személyében MSZMP-s és a KB inzézet munkatársa,
apai ágon MSZMP párttitkár, személyében KISZ-titkár, az MSZMP-KB által rittyentett bagázs hangadója, majd a liberális internacionálé alelnöke
soroljam még???
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 11:18
A Fidesz-KDNP potentátjaira a leginkább jellemző amit leírtál. Bármilyen hihetetlen számodra a másik oldalon azért akad egypár tisztességes szereplő is.
Sziszifusz
@Sziszifusz: A Fidesz-ből a tisztességesek már régen eltávoztak, vagy háttérbe szorultak.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: te azt hiszed én ezt hiszem...nem kell győzködni mert fölösleges. Tisztessége sok embernek van...de sokan nem tudják megtartani.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 11:29
Tudomásul veszem, azt hogy, nem szeretnéd hogy a hitedben megingassanak és ezért "nem kell győzködni mert fölösleges".
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...mert csak így lehet érdemben társalogni. Mindenkinek lehet véleménye ami különbözik a másokétól, de attól még ugyanolyan ember mint a másik.
nemkati
@Csizmás Kond: Magadra vetted, macska? :)
Csizmás Kond
@nemkati: nem, csak elmondtam a saját verziómat...és nem ok nélkül.
nihil
Üzenjük orbánnak, hogy az egész földön, minden jóérzésű ember szerint: "De igen, patkányok a III/II-es ügynökök, akik még a legjobb barátjukról, a családjukról is jelentenek - ráadásul önként, és dalolva.
advocat
No. Ha Medgyessy "T" állományú volt, az aztán (ugye kedves Rogán Tóni és akkor még ifjú társai, D-209 es ügynök - vagy ilyesmi volt a pólójukon?), ez a Szita meg ügynök (aki besúgott!) az meg rendben? Azért van vastag bőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.