A Fidesz frakcióvezetője az Inforádiónak adott interjújában arról is beszélt, hogy az ellenzéki visszalépések szerinte nem befolyásolják jelentősen a választás eredményét.

Gulyás Gergely: Ha nem a Fidesz nyer, új választás lesz
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Gulyás Gergely az Infórádiónak adott interjújában leszögezte, nem lát semmilyen esélyt arra, hogy a kormánypárt bárkivel koalíciót tudna kötni, ha kisebbségbe kerül. Ha a Fidesz nem szerez abszolút többséget, Gulyás szerint új választást fognak kiírni. 

"Ha jól értem, akkor Szél Bernadett legfőbb ígérete a választásokra, hogy ha jól sikerül, akkor új választások lesznek. Én azt tudom mondani, hogy ha rosszul sikerül, akkor új választások lesznek"

- jelentette ki Gulyás Gergely, azt azonban nem tette hozzá, hogy a Szél Bernadett-féle forgatókönyvbe az is beletartozik, hogy az új választások előtt átalakítják a választási rendszert, hogy az eredmény hitelesebben tükrözze a pártok valós támogatottságát.

(HVG)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ibn Said
És addig lesz új és új szavazás míg nem nyerni Fidesz... érteni!
RonaGyuri
ez a manus napról napra rosszabb lesz! =))
justhpeter
Ez már minden törvényesség aljas felrúgása. Gulyás már azt sem akarja betartani amin ő változtatott. Gulyás is megérett az életfogytiglani kényszermunkára.
creativehun
No igen Gergőke...Mi is pont erre gondoltunk,hogy addig lesz itt újabb és újabb szavazás amíg így vagy úgy nem győztök elsöprő többséggel.Ha kell és szükséges Ti még a matematika alapjait is átírjátok...Persze...az ellenzéki pártok is buták...mert ezt az aljas,pofátlan cinizmussal demokratikusnak nevezett választást...ha egy csepp eszük lenne együttesen bojkottálnák..Azzal,hogy Ők is beleállnak ebbe teljes mellszélességgel csak legitimálják a fidesz gazemberségeit..a levélszavazást,az ukrán,román tömeges lakcím bejelentekzés utáni szavazásokat a külföldön dolgozó magyarok szavazásának megnehezítését...stb stb...Ezt a szavazás...bármi legyen is a vége...már most kijelenthető,hogy nem legitim...mert alapjaiban csalásra épül.
Zeta
Akkor mi lesz, ha az ellenzék nyer és össtefogva először leváltja Polt Pétert és kivonják a forgalomból a fekete bárányokat? És csak utána írnak ki választást!
Desischado
gergő, nektek a csalás és a hazudozás lételem! Remélem, nem sokáig! És mivel csalásra épül a hatalmatok, ezért fog megdőlni!
papa.49
Na persze ahogy azt a Móricka elképzeli !!!
Yoda69
Ha az ellenzek nyer es valamikor uj valasztas lesz, ti abban mar nem lesztek ott mert bortonben fogtok ulni.
papa.49
@Desischado: Ezeket az infókat mind elmentem jóhelyre !!!
kereső
Jogászkodunk Gergely?Az állampárt megmondja?Elveszi az országgyűlés, a "köztársasági" elnök hatáskörét? Akkor mi a fenének engedte ?!egyáltalán az állampárt kiirni a választásokat?
advocat
Örömmel értesítek mindenkit, hogy szeretett pártunk és kormányunknak sikerült elérni, hogy az addig 525.- forintos kenyeret (nemrég még 495.- volt) sikerült 560.-ra emelni. Éljen a rezsicsökkentés. Is. Vagy ez nem az? (A cég neve:"L...i.)
Eladott Ország
Gergő, mentek a pics*ba! Tokostól, vonóstól.
Eladott Ország
Gulyás Gergely ifjú és tehetséges állampárti frakcióvezető például – Szél Bernadett kijelentésére reagálva, mely szerint egy új, átalakított, igazságosabb rendszerben történő választás következik amennyiben a Fidesz kisebbségbe szorul – azt mondta, ők egyedül akarnak kormányozni, ezért ha valamilyen csoda folytán ez nem jön össze, akkor lesznek új választások. Ezt vajon úgy kell érteni, hogy addig kell újabb és újabb választásokat tartani, ameddig a Fidesznek összejön a kormányzáshoz szükséges többség? Ez elég súlyosan hangzik, bár a meglepetés erejével nem suhintana gyomorszájon.
magyarbakancs
Gergöke!
Már takarítják a cellákat ,és varrják a zsinóros rabruhát nektek.
Vazelint készítsétek, és vigyetek magatokkal.
lópicigáspár
@magyarbakancs: Nem kell takarítani, arra ott lesznek ők!
Peller Anikó
Addig választunk újra amíg nem nyerünk. Ha meg nyerünk akkor sosem választunk újra, igaz seggfej?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.