„Nem fogok a miniszterelnökkel és Farkas Flóriánnal egy köztörvényes, többszörösen elítélt, aztán utána harminc évre titkosítottan kegyelmet kapó és utána mégis több milliárd forint eltüntetésében oroszlánrészt vállaló emberrel esküt tenni. Hadházy Ákos, az LMP leköszönő társelnöke a HírTV-nek azt mondta: ő maga nem tesz esküt a keddi alakuló ülésen, de valószínűleg részt vesz majd meghirdetett demonstráción, és ha van rá mód, a kordonbontásban is. Én nem fogok részt venni az eskütételen, én nem fogok a miniszterelnökkel és Farkas Flóriánnal egy köztörvényes, többszörösen elítélt, aztán utána harminc évre titkosítottan kegyelmet kapó és utána mégis több milliárd forint eltüntetésében oroszlánrészt vállaló emberrel esküt tenni – mondta a politikus. Hadházy szerint az LMP frakciója nem hozott döntést arról, hogy részt vesznek-e a jobbik által bejelentett Kossuth téri kordonbontásban. Múlt hét szerdán a Jobbik jelentette be, hogy az Országgyűlés alakuló ülésének napján,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez Hadházy gerincességére vall és remek ötlet tőle!!
De mit tesz a sok ellenzéki és egyéni "győztes" képviselő?? Jó pénzért beül és aszisztál orbán diktatúrájához???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez Hadházy gerincességére vall és remek ötlet tőle!!
De mit tesz a sok ellenzéki és egyéni "győztes" képviselő?? Jó pénzért beül és aszisztál orbán diktatúrájához???
Eriksson
Nem-e? Akkor tűnjön el a picsába még a parlament és a közélet közeléből is. Arcoskodik őkelme, a jól fizetett képviselői állás bezzeg kell. Ugye? Az ilyen képmutató szarháziak miatt nincs hitele a politikusoknak a nép szemében.
Mennyivel szerethetőbb lett volna, ha azt mondja: Leteszem az esküt a nép érdekében és azon leszek, hogy minél több döntés az ő érdekükben szülessen. S azért is, hogy a kormány túlhatalmát akadályozzam.
Levendula
@Eriksson: dr Hadházy Ákos a leggerincesebb, legbecsületesebb képviselő.
Eriksson
@Levendula: Nem úgy találom. Nem a hazaszeretet vezérli, hanem minden más, amelyről azt hiszi, hogy anyagi haszna lesz belőle.
dr frédikántor
@Eriksson: figyelj erika! te milyen oldalt képviselsz? mi a ráknak ártod bele magad a HADHÁZY dolgába? menj innen nyalogassad a... fagyidat
csak úgy....
@Eriksson: Érdekes! Téged a Hadházy zavar de a Flórival minden OK!? Te dógod...
Macskaszem
Annyira azért sem Hadházy, sem a többi ellenzéki nem kényes, hogy a fent nevezett bűnözőkkel ne üljön egy parlamentben. Hogy nem ezekkel teszi le az esküt, nem oszt, nem szoroz.
gulyasgyula
@Jozefina: Rendes ember Ő csak a szomszéd öreget üldözte ki a világból egy fél házért ...Közben évente 20 milliót elröpköd ...Vajon miből telik neki ..Ja a mult héten néztem meg a VONÁÉK 200 milliós Budai villáját ...ÉN MONDOM GYÖNYÖRŰ ..FŐLEG HOGY CSAK ÚGY ELLENZÉKBE SZEREZTE ,,.MI LENNE HA HATALOMRA KERÜL ??? MEGSZERZI AZ ORSZÁGHÁZAT családi nyaralónak ???
magyarbakancs
@Eriksson: Orbán elvtárs,és kedves politikai társai ganéssága nem zavar?
Vagy piros véred talán enyhén narancs színű lett?
gulyasgyula
@Levendula: ...Az már biztos olyan gerinces mint egy giliszta ...
Eriksson
@dr frédikántor: Egyik oldalt se. Elég öreg vagyok hozzá, hogy vegyem a bátorságot a kívülállóként szemlélődésnek
Commenter
Ezért tisztelet, hisz itt már minden tiltakozó gesztusnak jelentősége van, de hosszútávon ez csak akkor érne valamit is, ha bojkottálná a parlamenti munkát a képviselői fizetését pedig tényleg jótékony célra ajánlaná fel, van itt épp elég, a társadalom peremére, vagy onnan már le is csúszott rászoruló, ugye mert a fidesz 8 év alatt senkit nem hagyott az út szélén... :((((
Aki Én
@Eriksson: ,,Az ilyen képmutató szarháziak miatt nincs hitele a politikusoknak a nép szemében."

Ez komoly? Nem inkább azért, mert köztörvényes, többszörösen elítélt, aztán utána harminc évre titkosítottan kegyelmet kapó és utána mégis több milliárd forint eltüntetésében oroszlánrészt vállaló ember van köztük?
Megint az a szaralak, aki ezt szóváteszi?
Commenter
@Commenter: plusz ez azt is jelenti, hogy Hadházy nem ismeri el Orbánt miniszterelnöknek, sőt a tákolmányt se alkotmánynak, mert ugye erre kell felesküdni.
Ez a legtöbb amit így még megtehet. Respekt!
Eriksson
@csak úgy...: Itt, most Hadházyról van szó. Ha neki Flóri nem tetszik, az az ű dóga.
Nekem se tetszik egyikük se, úgyhogy nem is megyek a parlamentbe.

Viszont Hadháyt a választók szavazták be képviselőnek, tehát az ő akaratukat képviselje, s ne a maga feje után menjen.
csak úgy....
@gulyasgyula: Érdekes a logikád Gyula! Ha Hadházy maradt vóna fideszes akkor ugye elsiklanál a dógok fölött! ;) Nincs valami nótád a helikopteres Tóniról vagy az ország leges leg gazdagabb emberéröl ,aki 8 év alatt vitte véghez a csodát !? ;)
Eriksson
@magyarbakancs: Neked is csak azt tudom mondani, hogy egyikre sem szavaztam. Viszont rajtam kívül még sokan, úgyhogy tartani kellene magunkat a többség akaratához. Ganéság ide, ganéság oda, ezt megakadályozni csak a benn ülő képviselők hathatós hozzáállása tudná megakadályozni.
csak úgy....
@Eriksson: Nem buta gyerök ez az Ákos! Nem hiszem,hogy a tanácsainkra szorulna...
Eriksson
@Aki Én: Most éppen Hadházyról és az ő sumákságáról, meg a hasonló sumákokról beszélek. De abban benne van az általad említett köztörvényes is.
Eriksson
@csak úgy...: Inkább túl okos is. Azért meghallgathatná a választóinak véleményét is. Mert gondolom, hogy van ilyen néhány, ha már odakerült a húsosfazékhoz.
papa.49
Nem ezen kéne rugózni, nem tesz ott esküt majd leteszi később, nem ez az érdekes!!!
Én se a többiekkel együtt tettem le a katonai esküt 1968 augusztusában, hanem 2 héttel korábban a körlet sarkában, mert 21. én hajnalban már a reléskocsiban utaztam Szlovákia felé, de az esküm érvényes volt !!!
csak úgy....
@Eriksson: Na mán az is baj ha egy embör okos? ;) Löktyé mán pár példát,hogy melyik fideszes politikus nem szarik a választó pógáraik véleményére? Ne fogd vissza magad,gondókodj erössen! ;)
csak úgy....
@Eladott Ország: Nem szabad így beszélni a polgártársainkal ! ...csak a durbincsal ;)
papa.49
@csak úgy...: Bízol benne ??? Én nem ...
csak úgy....
@papa.49: én mindenkiben bízok míg a bizalmamat el nem baxxta ! ;) a politikát meg már régóta nem veszem komolyan! Alig van 1-2 böcsületes politikus ...
Eriksson
@csak úgy...: Nem tudok konkrétumot, nem foglalkozom ilyesmivel.
Külön értékelem ha valaki okos, de ha csak okoskodó, akkor már nem annyira.
csak úgy....
@Eriksson: Nem foglalkozol ilyesmiveeel? Nem tudsz konkrétumot de abban biztos vagy,hogy a Hadházy ... :( Mint már említettem ,a Te dógod de csöppet sem tartom az ilyesmit tisztességesnek! ;)
Eriksson
@csak úgy...: Honnan tudnék olyasmiről, amiről nem beszélnek. Ellenben Hadházy önként dicsekszik a hülyeségeivel. Kiböki a szemem. Na?
csak úgy....
@Eriksson: Nem tudom,hogy Te mire gondolsz mikor a Hadházy hülyeségeiröl beszélsz ?
Az szerinted hülyeség,hogy a korrupció ellen harcol ?
Eriksson
@csak úgy...: Az a hülyeség, amiről a cikk címe és tartalma szól. Amiről te beszélsz, az meg egészen másról. Sajnálom, hogy nem tudsz egyetlen témára koncentrálni.
Pálinkás Pál
@Eriksson: A díszcigány flóriról miért nem szólsz pár szót??
Eriksson
@Pálinkás Pál: Majd egy másik cikkben, ami őróla szól.
wagabund
Hadházy egy szarházi... a választói azt kérték tőle, hogy legjobb képességei szerint képviselje őket...

a bunkó viselkedésre nem szavazott senki.
csak úgy....
@Eriksson: Én sajnálom,hogy Te egyetlen témánál leragadsz,gondolom a választási kampányban is elhittél mindent ;) ,...ezek szerint a Vonáról is ,hogy buzi,na meg a Juhászról,hogy veri a zasszonyt és terrorizálja a családot...stb.! Te dógod...
Eriksson
@csak úgy...: Jelen esetben ez a téma: Hadházy Ákos nem hajlandó Orbánnal és Farkas Flóriánnal esküt tenni.
Te miért hordasz össze hetet - havat?
gulyasgyula
@csak úgy...: ...Nem siklanák el ..Van még néhány fideszes a tónin kivül akiket párthovatartozás nélkül utálok ,ami jelenleg nem változtat a lényegen ...Gönc Árpád óta nem látok tiszteletre méltó politikust ..
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Megkerültél te ótvaros buzipalánta , miért nem vagy a tüntetésen ,,.A ribanc kúrva anyád aki éppen egy hozzád hasonló farkát szopogatja nem küldött ki egy kis monoklit szerezni ...Ő is olyan fasszopó ribanc mint te vagy , minedn faszt leszoptik csak dolgozni,ne keléjen ...Az eddigi kis idegbeteg levelezők közül Te vagy a leghülyébb aki azt se tudod miért de ő ócsároltatod a ribanc anyádat ...Ne feled ::BAzd szájba a vérbajos kúrva anyád ::.
csak úgy....
@Eriksson: Igazad lehet ! ;) Jobb ha befogom a bagólesöm és elfogadom,hogy Te ennél többre nem vagy képes! ;)
Csizmás Kond
...szerintem még rezes a gatyája és azért nem mer oda menni, hogy nehogy ismét megteljen...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...aztán mitü lenne rezes ,te férfi gatya szakérö ? :)
csak úgy....
@Eriksson: Nem vártam fotót rólad,remélem nem haragszol meg ha én nem viszonzom a kedvességedet! ;)
wagabund
@Eriksson: 14.09...

ez jóóóóó...! ekkora faszt kétlábon..
papa.49
@csak úgy...: a 11.18. ra Ez sajnos igaz a ,,becsületes politikus,, az kihalóban lévő fajta, nem nagyon találni olyant !!! Vagy már nincs olyan !!!
Mondjuk a Hadházit én többre tartottam, na de majd meglátjuk...
wagabund
@Eladott Ország: Anyááám! borogasss...
papa.49
@wagabund: Jól nézd meg ilyenek a fütyisz szavazói )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.