Egyet a mamának, egyet a papának, egyet pedig a magyar hazának – tartja a régi magyar mondás. Persze lehetne folytatni a sort további gyermekekkel, de ez szépen kifejezi azt, amit mi, magyarok a családról, gyermekről, hazáról hagyományosan gondolunk – írja Budaházy Edda a hírhedt Budaházy György testvére a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom honlapján. Halld Magyarország!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Idióta. Feldughatod a rengeteg cigánygyereket. A többiek meg úgyis lelépnek ha a kleptósok maradnak. Persze maradnak a nyuggerek, a bénák és a figesznyalók is.

Az emberiség túlnépesedett. Ma még úgy tűnhet, hogy a nyugdíjprobléma a legnagyobb veszélyforrás de már nem sokáig. Rövidesen az életbenmaradás lesz a tét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Én tiszta lelkiismerettel állítom, hogy a magyar kormány a lehető legtöbbet tett az ország pusztulásáért. Az ellátórendszerek szétveréséért felelősek és a lakosság folyamatos kifosztásáért és az embertelen törvények meghozataláért.
Ezt még a keresztény vallású nemzet sem képes pótolni.Legfeljebb a muszlim hittel pótolható ez a veszteség, amit igen következetesen tagadni látszanak.
Peller Anikó
Idióta. Feldughatod a rengeteg cigánygyereket. A többiek meg úgyis lelépnek ha a kleptósok maradnak. Persze maradnak a nyuggerek, a bénák és a figesznyalók is.

Az emberiség túlnépesedett. Ma még úgy tűnhet, hogy a nyugdíjprobléma a legnagyobb veszélyforrás de már nem sokáig. Rövidesen az életbenmaradás lesz a tét.
tudode
Nem kell ahhoz NAGY ÉSZ, akinek még működik a szürkéje, hogy .. m i é r t , .. m i r e .. szüljenek a magyar nők erre a KILÁTÁSTALANSÁGRA, BIZONYTALANSÁGRA újabb nélkülözőt Orbánicus által KOLDUSBOTRA harcolt országban!
.
Na nézzük csak, KIKHEZ jutnak az alkotmányos, vagyis alaptörvényesen ELKOMMUNIZÁLT költségen felül, még a VILÁGÖRÖKSÉG részét is képező, a MEG NEM SZÜLETETTEK lóvéjából --- TÖBBEK KÖZÖTT -- felújított .. k a s t é l y o k, hotelek fotelek:
.
Közzététel: 2016. dec. 6.
------ CÉLPONT - Tiborcz, Pharaon - kastélyok és titkok.
www.youtube.com/watch?v=adDA-DeIdmk&t=221s
.
Képletesen az ANYÁK KÖNNYÉBŐL folyót lehetne varázsolni az ANGYALKÁVÁ VÁLTAK, az elabortált babák miatt a MAFFIAÁLLAM határtalan étvágya miatt!
.
NAKI miatt, ebben a SZÁMUKRA qva jólétben???
Sámannus
@Peller Anikó: A jugoszláv háború helyett a maffia a saját üzletének csinálja a helyet.
Nincs itt semmi nemzeti program kizárólag a családok felforgatása megyen az elviselhetetlenség határáig nyolc-tíz éve.
Eladott Ország
A kérdés már csak az, hogy a társadalom minden női tagja ellenség lesz, esetleg megvonják a jövőben a nők választójogát is, kötelező lesz a gyermekszülés és az iskolában a lányokat csak főzni és kézimunkázni tanítják, vagy lesz olyan törvény is, ami a nőt a férfi magántulajdonává teszi? Esetleg kötelező lesz az arcukat is eltakarni, ha kimerészkednek az utcára? Ja, hogy nem kellenek nekünk muszlim hordák, mert lesz itt nekünk kereszténykonzervatívilliberális faszkalapok uralma? Akkor jó.
Sámannus
@durbincs: Néked még az agyad sincs otthon. Nem vágyom a kirakatra. Én jól vagyok a legatyásodott vidéken is. Nem szorulok másra, és megtalálom a saját munkámat ha kell.
Sámannus
@Eladott Ország: Igen itt mindenki csak a nőket állítaná pellengérre, de talán a hapsik fejében is rendet lehetne rakni. Ha már a CSALÁD politikáról beszélünk, nem a kocsmában, vagy a lelátón kéne az urakat edzeni, hanem a bevásárló taligás szatyor, vontatásában is maximális érdemeket kellene szerezni, nagyon jól néznének ki ők akár csadorban is amiből még a bokájuk sem látszana ki.:-DDD
Peller Anikó
@Horizont: katonafiakat kell szülni, mert mindenkivel haragban vagyunk és sok az ellenség.

Főleg köztünk.
álomgép
Készült a Nemzeti Szülőcsatorna támogatásával
CsipkeRózsa
"Tudta? Ha nincs két gyermeke, Ön okozza Magyarország pusztulását! - "

Ezek után becsüljétek meg jobban a cigány embereket, mert ők segítik elő Magyarország életben tartását.
tulipan
Ez a valódi nemzeti sötétség! Szüljön az,aki háborúzni óhajt!!! Ez nem magyar közmondás, hanem Horthyék reklámja volt, igy megint egy újabb lépést tettünk hátrafelé! Ratkó Annát mikor veszik elő???
Clavigo
Érdemes átböngészni a kommenteket a youtube-video alatt...:) :))))) :)))) DDDDDD ))))))
picike1
@Clavigo: már most kell gyüjteni az adózókat bizony ki fog adózni a jövőben itt és mennyien ez bizony lét kérdés lesz ! vannak akik szülnek de adózni na még ilyet kitalálni is hogy én milyen vagyok oh !!horgászni is nehéz lesz ahogy haladunk adózókat lehet@CsipkeRózsa: @álomgép: @tulipan:
tulipan
Akik szülnek,de nem adóznak, azookal mi van???Hogy jön ide a horgászat?? :D
picike1
lobbizás a tiszta levegőért! irjatok a kiskutyákról ami be vannak rakva atizedik emeletig mert ugye a tiszta levegő értékes a kutyákkal mint a szaros életük. IRJÁL a kutyákról mint a lakás kutyaólok lettek . Éljen a szabadság a kutyáknak !! a családtagok
tulipan
Ime tehát, a 8 éves hülye, kapzsi narancsos "uriaskodó", tolvaj, hencegő, a gőgtől csepegő, la népet mélységesen lenéző működss leredménye!!! Most aztán, lehet kapkodni... :)

faktor.hu/faktor-nepessegfogyas-bulgaria-eloregedes-kivandorlas-halalozas?source=hirkereso
tulipan
Milyen IGAZ! !

Megosztás ›

Profilkép
Andrea Biró • 18 órája
sosem értettem, hogy ez miért probléma. A homo sapiens sapiens nevű faj jelenleg 7.6 billió egyedet számlál, és már most is rengetegen vannak olyanok akik környezeti katasztrófa, éhezés, háború stb. nyomós ok miatt nagyon szívesen költöznének egy új országba, ahol igenis dolgozni is szeretnének és értékes tagja lenni a társadalomnak. Az, hogy most az öregedő lakosság miatt egy népcsoport "kultúrája" eltűnhet, engem a legkevésbé sem érdekel, szeretek praktikus lenni. Majd lesz új közös kultúra, új közös nyelv és stb.
Macskaszem
@Shikari: Az adókedvezmény csak a gazdagokat segíti jelentős mértékben, úgyhogy nekik kell szaporodni. Aki keveset keres, annak bakfitty az adókedvezmény, pár ezer forint többletért nem fognak szülni.
tulipan
Micimacko Andrea Biró
A magyar nyelvben a millió után milliárd következik nem a billió.

A népek keveredése mindig volt, van és lesz is, ez tény, népek nemzetségek és kultúrák,nyelvek tűntek fel és le, ez is történelmi tény. Kívülállóként, az egész emberiség érdekét nézve ebben nincs is semmi gond, a vesztes az elöregedés, megszűnés szélén lévő nemzet, azt szerető, megőrizni vágyó tagjának lenni gond. Úgy látszik, hogy a bolgár,magyar,szerb és sok európai nép kezd a vesztesek sorsára jutni, ha ön nem tartozik szervesen egyikhez sem akkor nem értheti az aggódást.

Andrea Biró Micimacko
itt lakom, itt születtem, magyar felmenőkkel rendelkezek, tehát technikailag a vesztesek közé tartozok, ám aminek tartom magam az a homo sapiens sapiens nevű faj tagja. Kifejezetten követendő példának tartom azon országokat és városokat ahol többféle nemzetiség/raszt képviselői laknak együtt hosszabb ideje és nagyobb attrocitások nélkül. Elégedetten fogom szemlélni ha majd kicsivel később immár az elöregedő társadalmunkra hivatkova a mi országunk is végre igazán kinyitja a kapuit a bevándorlók előtt, sőt úgy fogja őket csalogatni ingyen kínált ingatlanokkal és más eszközökkel. Nem értek egyet a CSOK -kal és hasonló gyerekvállalást szorgalmazó intézkedésekkel, mivel már most is vészesen sok ember lakja ezt a bolygót, a megoldás inkább a jelenlegi lakosság igazságos szétszórása lenne és mellé drasztikus születésszabályozás az elkövetkező 15-20 évre.
Macskaszem
@Shikari: Csillagom, a dolgozók 70%-a meg se karcolja az átlagkeresetet, sőt olyan messze van attól, hogy el se lát odáig.
tulipan
@Shikari: Úgy érted papíron? Na DE mii a VALÓSÁG???
Macskaszem
@Shikari: Minden vidéki nem mehet Budapestre baszki. Engem amúgy sem érint, az én gyerekem már felnőtt, nem lesz kistestvére.
tulipan
@Shikari: Már hogy Te? Hithű nyalocncként??
Macskaszem
@Shikari: Munkával nem lehet pénzt keresni, kérdezd meg a csúti gecit, ő mivel keresi a milliárdokat.
tulipan
@Macskaszem: Igy igaz! Geciék bezzeg, életükben, egyetlen pillanatig sem dolgoztak ! Gondolom, e z erre az agyatlan Shikari nevezetű, naranacsos, életvitelszerűen,megélhetési "magyarvédő" hülyére iS igaz!!!
Shikari !
Nanáá, ezt el is tudodm képzelni! Elvégre hasonsszőrű ismerőseidet segiti, a narancsos seggenyalás!!
tulipan
@Shikari: Óh, Te hülyegyerek! Szempont? Igen! Azz ember t..i általában, abból élnek, hogy dolgoznak! Kivéve persze, a hozzád hasonló, narancsos geci tolvajokat!!!
tulipan
Nagyon az igazság, ugye kis hülyém??
tulipan
@Shikari: Különben mi a francnak, nyafognál ennyit?? Hahahaha :)
silber13
@Shikari: Figyu csak te igazi ugarofób ,és munkakerülő! Neked itt, a bugris potykával egyetemben nincs szavad! Törődjetek a saját fajtáokkal. Bár leghet a halfarok is e vagy! !
picike1
@Shikari: menjenek az uri hölgyek szülni
picike1
Tudtjátok a mások akik apa nélküli szülők hogy minnél több pénzt szakszanak le az államtól beszéljetek erről is ám . na szülnek de kérik az árát duplán is meg . haj aj aj
tulipan
@Shikari: A sorsát SENKI NEM maga választja!! Ezt az egyszerű "tételt'" egy agyhalott narancsos seggnyaló, nem tuhatja, bármekkora "kereszténynek'" képzeli is magát!!!
tulipan
@picike1: Szerinted kik ezek az 'úri hölgyek'"??A TV-ben látott celebek? Na hiszen...
csak úgy....
@Shikari: szültél már ma tibi ? ;) használhatnád azt a rusnya nagy pocid a cél érdekében ...
Yoda69
Kellenek a fideSSnek az orban-yugendek.
tulipan
@Shikari: Nagyon szórakoztató vagy, megint a szokásos narancsos taktika, háritassz!!! HAHAHA Tévedsz egyébként pechedre, én nálad sokkal "magyarabb'" vagyok, csak éppen, nekem juttatott a sors, vagy az '"Úr'" gondolkodásra AGYAT !! Te viszont ebből kimaradtál! Hahaha :_)
silber13
@Shikari: -! Az áltlad pejoratíve használt " libsi " jezőn kívül tudsz mást is, vagy ennyire szegényes a szókincsed?Amin nem csodálkozom, hiszen hasonló a szellemi kapacitásod, mint a csúti dagadt rinocéroszé, aki csak papírról felolvasva mer nyilvánosság előtt megszólalni.!
silber13
@Shikari: Mondod ezt te, egy velejéig szőröstalpú Durbincs-Shikari intruder!:-)))
csak úgy....
@Shikari: baxod-,míg nem látom a "pedigréd" el nem hiszem! tibi, te csak etetsz bennünket...
silber13
@Shikari: Te ugatod a magyart! Nézd meg mit írtál:-)))
" Magam magyar vagyok veled ellentétben sorstalan! " Tehát te - velem ellentétben , a meg fogalmazásod szerint- sorstalan vagy!:-) Szegény:-))))
Clavigo
@Shikari: Tölcsérseggű szopóautómata... Itt nincs rád szükség ,,anyagyász. A Fitymasz-székházban áruld a " tehetségedet "...
csak úgy....
@durbincs: na meggyütt a sikari tibi délutános váltása? :) öszöm a kopoltyúd,csak nem egy fészekben tibivel ? eredetileg azt nem tiltsa a vallásotok?
silber13
@csak úgy...: Hagyd már,biztosan belefáradt a fiatal fiúk kergetésébe, a napi apanázsát kínálja, de nem áéllnak kötélnek. Persze aki kettős életet él, hol potyka hol Sikaricu, az ne is csodálkozzon!:-)))))))))
csak úgy....
@durbincs: eselleg valami tanfolyamra nem köne jelentkezned? egyre szamarabb vagy? oxigén hiány?
csak úgy....
@silber13: Vagy eselleg báncsa a pikkelysömör ? ...na meg romlik a hal pénz értéke ;)
nezelodo
Van n
még ezekből a Budaházyakból? Mert az önkormányzat pénze nem lesz elég, ha valami balhét csinálnak és pénzelni kell valamennyit, mint a terrorista palánta tesót a sitten töltött idő alatt. Mellesleg az önkormányzatuk leszerepelt előttem akkor, és nyíltan egy gyékényen árult azzal a felforgatóval. Na persze ha a születendő gyerekért is annyi támogatást fizet a hivatal, mint a Gyurka banditizmusáért, akkor már építhetik is a bölcsődéket meg az óvodákat számolatlanul.
simmering73
És azt tudta, hogy ájultan rohad a forint? Február óta pl 27,50 ft-ot romlott a dollárhoz képest?
nezelodo
@simmering73: Ja meg az Euró is több egy kicsit, mint 300 Ft! Mi tart ilyen soká vezérünk?
tulipan
@Eladott Ország: Ez lenne a narancsos horda valódi hitleri útja!!!
egyvandor
Ami meg hab a tortán,
hogy akit jó pozíciója miatt fizetnek túl
és gyermekeit is hasonlóan túlfizetett állásba segíti,
annak az "országnak magasabb hasznot hozás" alapján magasabb nyugdíj járna.
Rafkós nem?
Ez még az egykulcsosnál is többet hoz a politikusok konyhájára. Meg is lesz szavazva. A NemzetiEgyüttRablók részéről minden bizonnyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.