Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is. A Fidesz megtámadta Németország budapesti nagykövetét. Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosára bízták a feladatot, hogy kényszerítse térdre a berlini kancelláriát, de Bayer Zsolt – szokásához híven – ezúttal is túllőtt a célon. Az európai zsidóság kiirtásának részben megvalósuló tervéről …

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@Shikari: senki nem küldte a USA-t meg a nátót afrikába háborúzni! Az ÁRTATLANOK túlélését segiteni kel, és a példádban szereplő kígyót sem kizárólag melkason melegítve lehet életben tartani. Márpedig a fajok diverzifikációjára szükség van, nem beszélve a keresztény tanitásról.
Shikari
@Madácsi Pali: Honnan gondolod hogy a fajok diverzifikációja jó nekünk? Nekem spciel semmi szükségem rájuk. Ezzel sokan igy vagyunk.
Peller Anikó
Holofauszt a te szádba bugris. Az legalább nem lenne nagy bűn.
durbincs
@tulipan: @tulipan: mondhatni magáról,50IQ-s ?hogy csak,egy buta csacsi?a Herélt csordába ?
Pálinkás Pál
@tulipan: Ó...hogyne...a Tyronnasaurus meg megette a többi állatot...Tudod ama bizonyos magyar honfoglalás óta eltelt jó pár év...az emberiség civilizálódott,kivéve az afrikai védenceidet!!!Az a "kultúra" amit képviselnek,inkább egy majomcsordára hajadzik...ergo semmi keresnivalójuk civilizált emberek között..Abszolút nem érdekel hogy hogy mészárolják le egymást otthon, de nem akarom hogy ezt a náluk bevett szokást idehozzák nekünk!! és még tőled sem hallottam egy indokot sem...miért is kéne nekünk ide ez a hordalék,??
keresztapa
@CsipkeRózsa: Csak annak van, a gyarmatok felé van jóvátételi kötelezettség... a volt, és jelen gyarmatosítóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.