No persze csak azért, mert így kevesebbet kell adózni az amúgy sem túl alacsony jövedelmükből. Egyébként a Vasas kivételével valamennyi élvonalbeli magyar futballcsapatot működtető cégnél nőtt az alkalmazottak létszáma tavaly.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ők egy külön kaszt. Azért (is) lehetnek szellemi foglalkoztatottak, mert mecénásuk, a vezír szellemi színvonalán vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Csak ne hogy kitalálja ez az elmebeteg csuti maradona -mint az átkosban volt-, h a cégeknek kell állományba venni ezt a sok falábú, szellemi toprongyot... a TAO mellé már csak ez hiányzik.
Nessy
A többi sportoló is ide van besorolva? Vagy csak a "győzelmet, győzelemre" halmozó csoda focistáink.
Commenter
@Nessy:szerintem csak a fidesz által kiemelten támogatott sportágak sportolói vannak ide besorolva: foci, úszás, korcsolya és legújabban a kajak kenu. De ők legalább sikeresek ellentétben a focistákkal.
Eriksson
Egyértelmű, hiszen munkájuk során a fejüket használják. A lábfejüket.
namihami
Ez azért sok mindenre magyarázat a pályán nyújtott, egyébként fizikai teljesítményt követelő, produktumukra.
Most már értem, kár, hogy eddig még senki nem magyarázta meg nekem, hogy miért ilyen és ekkora a fiúk teljesítése futbal-szinten. Szellemi vonalon már világbajnokok. Csak az a fránya fizikai része ne lenne a dolognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.