Egy izraeli miniszter fogadta őt és feleségét. 

Így érkezett meg Orbán Viktor Izraelbe

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Így érkezett meg Orbán Viktor Izraelbe

Orbán Viktor miniszterelnököt és feleségét, Lévai Anikót Ofir Akunisz izraeli tudományos-tecnológiai és űrkutatási miniszter fogadja a tel-avivi Ben Gurion nemzetközi repülőtéren 2018. július 18-án. A kormányfő kétnapos hivatalos látogatásra érkezett Izraelbe, tárgyalásai július 19-én kezdődnek. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
elég alulöltözött a gyümölcsszedő asszony
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Ide már vitte a feleségét is.
No meg a ruhatárát.
verőce21
Alacsonyabb beosztású Miki-Egeret már nem tudtak kikuldeni a reptérre a fogadására?
Gauntlet
Maradjon! Az az ő világa! A leválthatatlan Netanhjahu, aki egy közepes párttal bebetonozta magát!
volvós
A biztonság kedvéért katonai géppel repült !!!
Ludmilla
elég alulöltözött a gyümölcsszedő asszony
human
Látjátok a repülőt? Ez az a gép amire azt mondták, hogy a hadseregnek kell és katonai feladatokon túl a külföldön rekedt magyarokat hozzák majd vele haza.
Hazudott Orbán akkor is, előtte is és azóta is folyamatosan. Ennek az aljas Orbánnak már elnöki gépe is van és nemsokára beköltözik a palotában. Az ország szégyene.
human
"A Hír Televíziónak sikerült elérnie Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, aki azt mondta, hogy nem tud ilyen repülőgép-vásárlási tervről.

– Mai sajtóhír, hogy kormánygépeket vehet a magyar kabinet az Air Berlintől. Meg tudja-e ezt erősíteni?
– Nem tudok ilyenről.
– Van ilyen terv?
– Hogy az Air Berlintől gépeket vegyünk? Hát meglepődnék.
– Bárki mástól?
– Nem tudok arról, hogy bármilyen légitársaságtól repülőgépeket készülne venni a kormány."
mno.hu/kulfold/hiaba-a-hirzarlat-kormanyzati-repulogepeket-vasarolunk-2434403
JAJMÁR
Kellene, hogy ėrdekeljen? Igen, rėgebben ėrdekelt volna, de ma màr... amikor az egyetlen... de ez se biztos, hogy valós, nėpnek juttatott gumicsontinfo egy vàlasztott orszàgvezrtő útjàról annyi, hogyan fogadtąk...
Hąt ėn m agasról... !
nezelodo
@Ludmilla: Ne reklamálj, nem otthonkában van, és előremutató, hogy nincs giga napszemüvege sem.
kisrigó
Mit mondjak? Nekünk ilyen first lady jutott! Az a széttaposott otromba cipő, hát meggondolnám, hogy a piacra felvegyem-e. Ízléshiány és igénytelenség! Vagy a repülőgép- hazugság álcázása?!
karma1
Istenkem, legalabb egy kib@szott blezert vett volna fol magara, hogy ne ugy nezzen ki, mint egy rosszul oltozott enektanarno a bivalybasznadi felzarkoztato iskola masodik osztalyabol...Nekik egy egesz stylist hadsereg all a rendelkezesukre, miert a francba nem fogadjak meg azoknak a tanacsait?
Vagy azok meg a noi kezilabdacsapatbol lettek a kormanyba atigazolva, mint ahogy a gunarnyaku teljes hivatala a futsalos bagazsbol?
Lejaratja ez a mosono az egesz magyar nepet.
verőce21
@karma1: Egy sokat szenvedett/szenvedő néphez nem rongyrázó, legutolsó divat szerint illő megjelenni! Még megtetszik nekik és tényleg meg akarják vásárolni Magyarországot.
karma1
Pillanatokon belul elkezdem sajnalni a zsidokat, mert altalaban az a jellemzo rajuk, hogy rendkivul szegenyek,... Aha,...
Mar majdnem bangladesh-i szinten elnek,...Es attol fogjak magukat sokkal jobban erezni, hogy raneznek a leharcolt Aniko asszonyra, es mindjart elszall minden bujuk-bajuk,... Aha,...
Hiaba, no, mindig tanul az ember,...
karma1
Ahogy elneztem a trumpli trumpot Helsinkiben, hiaba van arrafele most nyar, a felesege - jo-jo, tudom, modell volt, meg sajat divatcege is van - megis egy nagyon szep es elegans KOSZTUMBEN volt, - jo volt ranezni, ahogy leszallt a repulorol...
csipetke
@Ludmilla: 20:32 Lehet,hogy Náray göncök vannak rajta.Egyébként sem a korának megfelelően néz ki,olyan,mint egy megfáradt mosónő...
csipetke
@fekete: 01:50 Nincs olyan szerencsénk...Különben meg,gondolod,hogy a kis puhos kell a világ bármely pontján,bárkinek is?Itt eszi a fene a mi nyakunkon
csipetke
@kisrigó: 00:32 Hánemfussa rá szegénynek...:)
papa.49
Gyerekek hát az anyut is a rühelke öltözteti értitek ))))))))))))))))))))
papa.49
@human: a tegnapi 21.48. A szargyártón nem kell csodálkozni, ő még úgy tudja mint az óvodás ,,ha nem beszélünk róla, akkor nincs is,, !!!
iluminati
@Ludmilla: igen felvette a fekete,pöttyös otthonkát...csak a babos kendő hiányzik
balos
Szerintem érdeklődése tárgya az izraeli börtön viszonyok!A magyar börtönben ö egy pu-csicska lenne,ezért tapogatódzik a másik lekezeltnél!
karma1
@csipetke: Ha Naray cuccok lennenek rajta, akkor o egy rendkivul jololtozott no lenne, izlesesen, a koranak es az alkalomnak megfelelo holmit viselne.
De nem teszi ezt
papa.49
Azért ez is érdekes, hivatalos látogatásra érkezett, és egy miniszter fogadja nem a miniszterelnök , hogyan is van ez ???
Az ,,istenkirályunkat,, csak egy beosztott fogadja ???)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@papa.49: Majd taliznak a Netanjahuval a Siratofalnal...:o)))
kereső
"hungarian air force"- az egyszerű emberek kormányának feje, világhatalmi mániákkal.Plebeljus kományzás mi?Igaz, hazudtak is róla, hogy ez nem az!!!-hanem honvédségi csapatszállitó.Igen ,már a felirat is ezt igazolja.
papa.49
@karma1: A kipát vajon vitte magával ???
Vagy adnak neki egyet ???
csipetke
@papa.49: 9:22 Ha orbánt érdemei szerint akarná valaki fogadni,akkor csak valamelyik takarítónőt kéne elé kiküldeni...
karma1
@papa.49: Az mindig van a vendegeknek - fogyoeszkoz...:o))))
kisrigó
Ha már otthonról nem hozott alapból némi ízlést, (amiről nem tehet), legalább igénybe venne segítséget, mert módjában áll! A fő baj, hogy nincs rá igénye neki sem és a környezetének sem! Lehet, hogy a cél, elterelni a figyelmet a "katonai" gépről, a hazugságról, mert aztán jöhet a napszemüveg!
karma1
@kisrigó: Van egy olyan erzesem, hogy orbanek ebben (sem) fogadjak meg a protokollfonok utasitasait illetve ajanlasait, mert ugy gondoljak, hogy ok ezt (is) jobban tudjak. Hat nem
papa.49
@kisrigó: Otthonról ???
Igen a putrisorról, ezt a tudást hozta magával, és azóta már felejtett is rengeteget )))))))))
kereső
@papa.49: nem kipa, hanem a kalap lesz a fején!Ami a protokollt illeti- 2010-ben első dolga volt kirúgni azokat,akik értettek hozzá! Ezért vannak a nyálas kézcsókok,meg atöbbi...
Viszont Anikó first lady-t nem értem.A lányának Zoób Kati a barátnője, hogy nem ad neki tanácsot?
kisrigó
@papa.49: Lévai Anikó családját nem ismerem, talán gazdálkodók voltak, de attól még lehet, hogy megvolt a magukhoz való eszük, csak ő már ezt (is) elfelejtette! Orbán anyjával egy gimnáziumba jártam, teljesen normális diák volt. Én lennék az utolsó, aki megvédi őket, de Orbán Győző a felsőfokú mezőgazdasági technikum hallgatójaként már Orbán volt és nem Orsós! Ez az igazság a névvel kapcsolatban.
nezelodo
Ne fanyalogjunk a first lady öltözetén, mert lehet, hogy az új divatguru keze nyoma látható már rajta, a Rasié.
papa.49
@kereső: Tanácsot kapna de dafke nem fogadja el )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Itt tegnap láttam egy kis videót az erdélyi gazdag cigány ,,viskókról,, hát gondolom ilyen lehet belül az ő lakásuk is, ízléstelen giccses, harsogó egymást ütő színek, formák, én úgy szoktam jellemezni őket ,,amit meglát mindet maga köré akarja rakni,, hát sokszor sikerül is !!!
papa.49
@kisrigó: A Lévaiak Szolnokon éltek gazdálkodók voltak, meg az Anyósom szerint ,, tollasok,, ezt én nem tudom de mivel a nejem családja Martfűn élt tehát járhattak itt is... Hogy valóban cigányok-e nem tudom, mindenesetre eléggé ,,napbarnítottak,, az biztos, az öreg Orbánnal kapcsolatban annyit tudok már az ő apja változtatta a nevét Orbánra !!!
Ludmilla
@karma1: Zoob Kati öltözteti... meg hát a récsölke diktálja a divatot... a pöttyös szoknya borzalmas,de az a trampli cipő mindent visz
papa.49
@Ludmilla: Népviseletbe öltözött ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@kereső: Allitolag Zoob Kati most nem fekszik a legjobban az orban csaladnal...
karma1
@Ludmilla: Egyidoben kerult be ket hir a bulvarba: amikor arrol volt szo, hogy recsolke (divat)diktator lesz, akkor volt szo arrol, hogy valami miatt Kati kiesett a pixisbol...
papa.49
@karma1: Kellett a hely a ,,királylánynak,, ))))))))))))))
karma1
@papa.49: Pontosan. Meg az is lehet, hogy Zoob Kati nem akart a "kivitelezoje" lenni a nagyfantaziaju sajatlabunak...:o))
papa.49
@karma1: Te ennek legalább 100 lába van )))))))))))))
karma1
@papa.49: Kepeld, ha a szazlabu osszetalalkozik kuszaszem 100 unokatesojaval...
papa.49
@karma1: Akkor beáll a ,,világvége,, )))))))))))
karma1
@papa.49: Vagy a mindent elsopro szaporulat...:o)))))
papa.49
@karma1: Erre értettem a vilávégét )))))))
Edmond Dantes
Bár csak az volna a probléma ezzel a házaspárral,hogy az asszony öltözéke nem az első divat szerint trendi.Azt viszont rendkívül furcsának és feltűnőnek tartom,hogy a palesztin vezetőket nem látogatja meg,eddig ugyanis minden európai uniós látogató betartotta ezt az alapfokú diplomáciai etikettet.Hasonlóan ahhoz,ahogy egy demokratikus látogató kötelezően fogadja vagy meglátogatja a vendéglátó ország ellenzéket is.Ezt az illemkódexet még a tánciskolában is tanítják.Felcsúton nincs tánciskola..Fogadásom lenne rá ezért,hogy ő is át fogja költöztetni a magyar nagykövetséget Jeruzsálembe,ezzel aztán alaposan benyal Izraelnek meg Trumpnak is.Netanjahu pedig kiemelkedően jó barátságban van az amerikai elnöknek,ezért aztán ő meg hálából Orbánt majd beprotezsálja a Fehér Házba.Ez egy tipikusan gátlástalan politikus szélhámoskodása.Európa pedig ismét szégyenkezhet miatta,csak a kosztpénzből meggazdagodott, földbirtokossá lett Lévai Anikó büszke rá.Ez a baj az asszonnyal.
kereső
@karma1: mióta?Talán rasi akarta megmondani,hogy mit is tervezzen Zoób művésznő?El tudom képzelni.
kisrigó
@papa.49: Nem védeni akarom, de Orbán Győző kb. 1942-43-ba születhetett, gondolod, hogy az apja a negyvenes években ilyet tett, hogy névváltoztatás? Mindegy is a név, a "produktumot" nézzük, hát elég lehangoló, sajnos!
kisrigó
@Edmond Dantes: Ne csodálkozzunk, ha egy ilyen fényes csillag , mint a tarajos irányítja a diplomáciát! Vagy a fényes tekintetű döntött így, petike meg összecsapta a bokáját, hogy aszondja: igenis nagy jó uram, nem megyünk a palesztinokhoz, én is így gondolom!
papa.49
@kisrigó: Elnézést elkevertem a dolgot a Viktor nagyapja tsz elnök volt arra felé, Veszprém megye !!!Talán még korábbi volt az az ős aki állítólag Németországból való volt ...
papa.49
@kisrigó: Hát igaz a végtermék eléggé lehangoló elég bajunk ez nekünk...
papa.49
@Ludmilla: mindenesetre a ,,jó ízlésnek,, nyomát se látom rajta, de nem csak most mindig így néz ki ...
CsipkeRózsa
@papa.49: Orbán nem hord kipát, minden illendő alakalommal fekete kalap van rajta.
papa.49
@CsipkeRózsa: Mint egy cigányvajdához illik ))))))))))))))))))))))))
papa.49
Az a kár hogy nem ejtőernyővel érkezett, de csukottal )))))))))))))))))))))))))
Jozefina
Azért voltak kellemetlen pillanatok is csak arról a kakáj média hallgat!!??
Tüntetők is akadtak!!!
444.hu/2018/07/19/tobb-tucat-tunteto-... csak erről nagy a hallgatás a közmédiában!!!??
iluminati
@papa.49: Valamelyik oldalon láttam Ceaușescu is azt viselt vagy kucsmát
papa.49
@kereső: Csodálatos a gatyája, nem tudom eldönteni a gatya nyúlt meg, vagy ez a pusztulat ment össze, ez a második lehetőség nekünk sokkal kedvezőbb lenne !!!
papa.49
@iluminati: Ennek a szarjankónak is legyen hasonló vége, mint a Csau nak volt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.