A kormány már egy éve inkább ideológiának nevezte, mint tudománynak, és táplálta a KDNP-s utálkozást. Most hirtelen lecsaptak a képzésre az ELTE-n és a CEU-n is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
függetlenül attól, hogy mire vonatkozik valahol a szenny legalja, mikor egy kormány akarja meghatározni a tudomány határait! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
függetlenül attól, hogy mire vonatkozik valahol a szenny legalja, mikor egy kormány akarja meghatározni a tudomány határait! =))
Rockxy
Mátyás királyunk se vót mindenkivel igazságos.
nezelodo
Egy határral arrébb már úgysem tudja betiltani a dakota, hiába pörgeti a nyeldeklőjét.
Manhattan
A következő lépés a könyvek, a filmek, és a színdarabok betiltása lesz. Aztán lesz lista az egyetemeken, hogy kik azok, akik nem kívánatosak, akik nem nyerhetnek felvételt. A munkahelyeken, hogy kiket nem szabad alkalmazni, akik nem kaphatnak útlevelet. Szép régi-új világ...
Nessy
Lehet, hogy nagyon meleg van, de én még úgy emlékszem, hogy van hímnem, nőnem, és bármilyen hihetetlen a születésekor semleges nem.
Ezek a különböző nemekhez tartozó egyedek, tagjai a társadalomnak, akár akarják, akár nem. Ezeknek a nemeknek a társadalomban betöltött szerepe évezredek óta létezik, és a kornak megfelelően változik.
Ennek a kutatása miért zavarja a státusz keresztényeinket? Vagy fogalmuk sincs miről miről van szó?
Klafa
@Manhattan: "Aztán lesz lista az egyetemeken, hogy kik azok, akik nem kívánatosak, akik nem nyerhetnek felvételt. A munkahelyeken, hogy kiket nem szabad alkalmazni"

Ilyenről már hallottam. Állítólag többlet pont jár az egyetemeken ha valaki valamilyen kissebbség tagja. Sőt, vannak olyan cégek ahol előnyben részesítik a melegeket és a nőket a felvételi elbeszélgetésen.
A liberálnácizmus itt kopogtat az ajtókon ha engem kérdezel.

Viccet félretéve, legyünk őszinték. Ez a gender szak áltudomány, gyakorlatilag se értelme se haszna. (Van még néhány ilyen szak, de ne menjük ennyire messzire.) Ettől még nem csorbul senki joga, hihet amiben akar. Ha lenne laposföld meg chemtrail szak és betiltaná a kormány azért se hullatnánk könnyeket.
Jozefina
Működik a diktatúra!!
Ezek nem normálisak!! Milyen alapon avatkonak be egy egyetem oktatási stratégiájába??? A betiltott szakok helyett, majd a Felházat oktatják vajon? Degenerált emberek vannak mind az emberi erőforrások mind az igazságügyi minisztériumban!!!? Pontosan nekik kéne ezen szakokat elvégezni!!
tudode
Stop!
.
Tussványoson már KIJELENTETTE, hogy patriárhális társadalmat építünk/épít!
.
Felkaptam a fejem: Jesszusom és ő a PATRIÁL/KA!
.
Erre még nem volt példa, hogy egy OLYAN GYÜLEKEZET diszkrimináljon bármi TUDOMÁNYOS ÁGAT, mint azok, akiknek az IRATTÁRUKBAN nincs egyetlen egy TUDOMÁNYOS PUBLIKÁCIÓ, csak mivel - akinek nincs esze, legyen jegyzete -, ki tudja hány erdőnyi NÉPHÜLYÍTŐ "olvasmány" lehet, amelyet PECHJÜKRE még a világháló is megörőkit/tett TELJES TESTÍ valóságában rövidnadrágos koruktól, illetve Sorostól napjainkig.
.
Voltak ők szervezetek, lettek pártok liberális, polgári, illiberális.keresztény, csak AKASZTOTT EMBEREK nem voltak!
.
Házikusz csövén már MEGÜZENTE, hogy szüljenek neki SOK, SOK unokát!
.
Most már csak az következik, aki nem 'tisztességeSS fidszes", az költözzön büntiből wigvam sátorba!
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=36s
.
Még annyit: Azt sem tudja már a PATRIÁRKA, hogy hol a feje, hiszen a IV. ipari forradalom derekán NEM AZ INNOVÁCIÓBAN LÁTTA a jövőt, aztán mégis meglátta, mert csinált egy valamilyen INNOVÁCIÓS sóhivatalt:
.
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
Meg kellene neki KÖSZÖNNI az eddigieket, menjen unokázni, a KORMÁNYRÚD már nehéz falat számára, KÖZELEG AZ IDŐ, amikor a TORKÁN ragad, és az EGÉSZ ORSZÁGNAK annyi, ha már NEM JUTTATTA el a nagy titkolózás közepette az utolsó 24 óráig ez a VASKALAPOS, múltszázadból reignálódott "falusi gyerek!.
tudode
@Nessy: .
A kornak megfelelően változik! Itt a pont!
.
Saját tapasztalatomból. Édesapám 1909 születésű, Édesanyám három gyermeket szült háztartásbeliként. Tovább szerettem volna tanulni, a papa azt mondta, hogy a LÁNYOKNAK A FAKANÁL mellett a helyük! Nem fogadtam el, saját erőmből, bedolgozóként előteremtettem előteremtettem a tanulmányaimra rávalót, és SAJÁT ERŐBŐL építettem az egzisztenciámat.
.
A PATRIÁL-KÁNK leragadt a XX. századnál, mert ő úgy, ahogy PATRIÁLHÁRIS társadalmat épített olyan felcsúti VASKALAPOS módon!
.
Ha ebbe a TUDOMÁNYOS ÉLET képviselői belemennek, és nem borítják rá erre a maradi pasira a BÁRSONYSZÉKÉT, akkor ebben az ELÁTKOZOTT ORSZÁGBAN bármit meg lehet tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.