A HírTv visszafideszesítésének egyértelmű jele, hogy tegnap este Schmidt Mária vendégeskedett a csatorna Magyarország élőben című műsorában. Orbán Viktor támogatója odáig is eljutott a beszélgetésben, hogy szerinte a legfőbb ideje volt, hogy Orbán Viktor meghirdesse a harcot a ’68-as generációval szemben. „Amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy most jönni fog a kilencvenes évek generációja, az a generáció, amelyik megdöntötte a kommunizmust” – mondta Schmidt, aki szerint itt az ideje, hogy Európában szakítsunk a kommunizmussal. Hogy ezzel mire utalt a Terror Háza igazgatója, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre azt hozta fel példának, hogy az „Európai Uniónak most egy olyan külügyi biztosa van, egy olasz hölgy, ez a Mogherini, aki csont kommunista”. Ez ebben a formában természetesen nem igaz: bár Federica Mogherini valóban az olasz ifjúkommunista szövetségben kezdte a karrierjét, ma a Demokrata Párt tagja, Matteo Renzi balközép kormányában volt rövid ideig külügyminiszter.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennek a némbernek is csak azért van eggyel több agytekervénye mint a csirkének, hogy ne az udvar közepére szarjon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Kancsi-mancsinak már az a kis maradék esze is elment! =))
tudode
Ha egy TÁJÉKOZATLAN átlagember megenged magának ehhez hasonló véleményt, de ha egy TÖRTÉNÉSZ száján jöhet ehhez hasonló vélemény, két lehetőség lehetségeSS:
.
-- vagy feltűnési viszketegségben szenved, hogy kompenzálja azt amiről NEM TEHET, az engem lát, téged néz tekintetét, vag
.
-- adja vissza a DIPLOMÁJÁT, mert az annyit ér, mint ŐNAGYSÁGA!
Eladott Ország
Íme azok a "csont kommunisták" akikre büszkék vagyunk, Kancsal Mariska után szabadon:
Mondja az a rohadt , szarházi, politikai kurva, aki többek között Soros ösztöndíjas is volt.
uploads.disquscdn.com/images/1631a313f0eac9de6f1b65929108a65fc5a62f820416331ceb5e69eb460cdc15.jpg?w=600&h=706
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
advocat
Mit döntöttek meg? A ruszkikkal már régen folyt a tárgyalás, csak még nem nyilatkoztak. Nyilván ekkor vette le e fülest Viktor - volt kitől, mert a belügyminiszter volt Stumpf apósa! - és lett akkora szája. Ha Gorbi nincs, még mindig itt lennének. Ja! a 15 században igen erős volt a katolista befolyás, meg inkvizíció, stb. És akkor is. Ebből tanulhatna. De nem fog.
advocat
És ne feledjük, Mariska tanulmányait 3 évig Soros fedezte! Talán 1986-tól?
Nessy
@tudode: A talpnyalás nem egyetemi studium. Ahhoz elég jellemtelennek, pénz és hatalom éhesnek lenni.
Persze, lehet, hogy a "történész diplomáját" az Ecserin vette. Anno komoly üzletág volt.
CsipkeRózsa
Ilyen idióta, hamisító történészeink is vannak. Ők a befutottak.
Eladott Ország
Ez csak egy jelentéktelen példa, a fideszes pártállam mindent letaroló kétharmados pöffeszkedésének undorító jelenéből, de így is lesújtó, hogy milliárdos NER-ideológusnénak nem hasad ketté a tudata, nem érzi magát szarul, hogy az egyenböffentésre berendezkedett, ellenvéleményt nem tűrő nemzeti kormány fizetett pártfogójaként, oppardon, történészként ilyen mélyre süllyedt. Nem csak a múlt, hanem a jelen folyamatos letagadásában is.
Viszont az egészen biztos, hogy amikor a háttérhatalom elleni küzdelem egy demokratikusnak vélt országban teljes egészében átveszi a kormányzás helyét, ahol a politikai vezetés által hivatalosan megnevezett főgonosz elleni fellépés legitimál abszolút minden döntést, ott a tömeghisztéria és a süket-vak őrület veszi át a józan gondolkodás helyét. Innen felállni viszont most akkor is reménytelennek tűnik, ha Schmidt bölcsessége szerint semmi sem tart örökké. Egyszer minden véget ér.
silber13
Mária észbeli képességeinek még a szöke nők labirintusa is megoldhatatlan feladatot jelent. Az a labirintus egy hosszú, egyenes folyosó, a végén egy ajtóval.
kokopelli
@advocat: ...és '89 után milyen intézményekben képezte magát!? A nyugati országok
tanszékein! A csaj úgy forog mint egy "propeller"! (véletlen összehasonlítás)! Hány színű schegget nyalt már ez a nőimitátor?? Már a szeme sem áll jól! ;-)
simmering73
Ennek a némbernek is csak azért van eggyel több agytekervénye mint a csirkének, hogy ne az udvar közepére szarjon.
solidedge
Az Orbán által meghírdetett illib katyvasz célja nem más, mint hatalmának bebetonozása. Aki ezzel szembe megy az mind esküdt ellenség.Így lett feketelistás az EU, Nyugat-Európa, a civil szervezetek és a magyarok többsége. Barát pedig Oroszország és Törökország.
kokopelli
@Kookas: '89 után a "kutató némber" átugrott az NDK felsőfokú intézményeiről az NSzK
-éra! Mint a Balog pásztorelvtárs! Véletlen? :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.