Tavaly mintegy 288 milliárd forintot hagyott a kormány a családoknál, 23,5 milliárddal többet, mint 2016-ban. A családi kedvezménynek köszönhetően átlagosan 262 ezer forint adót spóroltak a szülők taval. A tavalyi 288 milliárd forintos összeg több mint húszszorosa annak, amit a balliberális kormányok az utolsó évükben adókedvezményként adtak a családoknak - tette hozzá a tárcavezető.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Majd akkor verd a melled, ha az áfát csökkentettétek. Akkor a kódis is kap belőle, meg a roma, és az árva gyerek is szarházikám!.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
és ezt úgy, hogy a családok döntő többsége egy fillért sem!!! =))
Sámannus
Majd akkor verd a melled, ha az áfát csökkentettétek. Akkor a kódis is kap belőle, meg a roma, és az árva gyerek is szarházikám!.
Nessy
És ezt az "otthagyott adót" kipótolja, akinek nem adott a sors gyermeket, aki szingli, akinek már felnőttek a gyerekei különösebb támogatás nélkül.
Meg a nyugdíjasok, akiknek a KSH és az MNB kiszámolta, hogy nincs is infláció! Csak éppen minden többe kerül, és az ÁFA bizony mindenkire vonatkozik! Persze, a több százezres béremelés mellett ez valóban nem érezhető, ugye honatyáink és honanyáink?
simmering73
Ezért aztán családostul mennek ki külföldre egy jobb élet reményében.
Grafix69
Igen , a közepes képességű könyvelő kiszámolta , kb úgy mint az átlagjövedelmet . Azé lemodellezem én is . Az átlag melós némi nyalással és a főnök csókolgatásával haza visz nettó 120 000 forintot havonta , na ez évente ugye 1 440 000 évente . Most ennek az áfáját , mert ugye elköltik ezt a kurva nagy pénzt vagyis 27 százalékot az ember azért fizet ,hogy az ilyen moslékok mint ez a könyvelő kitudjon találni ilyen bazi nagy okosságokat .Vagyis kb 1 000 000 forint éves jövedelme van az átlag melósnak . Ez olyan nagy eredmény ,hogy ebből régebben a nem család barát kormány még elvett 260 ezret ( Gyurcsány ) Igen bassza meg Varga semmirekellő . A kurva megélhetéshez alsó hangon is ennek a duplája kellene . Úgy látszik napi szinten felrakják a szart a polcra és várják , hogy lekvár lehessen belőle . Mondjuk a FIdeszes fasszopók sorra ellik le a gyerekeket , mert igénybe tudják venni a családbarát kedvezményeket , menyjenek a picsába mind.
Lepényleső
Varga maradjon a kaptafánál,a hazudozás jól neki sem áll?
verőce21
A magyar közállapotokat dicsérik az óriási fejlődések, melyen nyolc év alatt átesett ez az ország! Korruptan, cigányosan, Brüsszel megállíthatatlan állapotban, s mégis mennyi minden történt. Az utak, a közlekedés,… sok minden fejlődött.
Például felülhetek bármikor a vonatra és akkor utazhatom el Kiskunfélegyházára, amikor akarok!
kissé felnőttem
MISIKE !!! és aki az unokáját neveli 16 éve az meg ugye le van szarva ! hogy jobban megértsd ezért nem pontozgattam ki
kissé felnőttem
@Grafix69: nem kell értük aggodni havi 4 millióból csak havonta uj autót is vehetnének ez évente 12 db.Én 2005- be vettem de használtat. az átlagról meg 2 éves unoka 80 éves nagypapa ez ugye 82 : 2 vel = 41, már ő is tudna dugni meg még én is? !
aztán se neki se nekem már avagy még nem partiképes. ENNYIT a statisztikai átlagról.
Más hogy az átlag bérbe beleveszik a 3-4-5 milliós matolcsikat aztán nesze neked átlagbér. Jól hangzik és Európa meg minket irigyel. Csak azt kéne megnézni mi költöttünk legkevesebbet nyaralásra na nem mintha ezt telente használnánk fel Bezzeg nyugdijból gyógyszerre azt igen. Tél meg még nem volt de kihülés miatt halott az már igen.
mackoka46
Majd hiszek nekik, ha eltörlik a környezetvédelmi termékdíjat. Egy vasat se költenek a környezetre, egyre büdösebb, fojtogatóbb a levegő. Orbánc repülője is telesz@rja a levegőt, nem törődik vele, akkor is megy a repülővel, mert jár neki.
Grafix69
@kissé felnőttem: Tudom én ezt mind , sajnos ez így van.
Kookas
@verőce21: de ugye nem ingyé akarsz vonatozgatni vagy ner jogosult vagy?
kissé felnőttem
@Grafix69: Csak azért már a változás szele elsodorhatná a felesleget
Grafix69
@kissé felnőttem: Szerintem nem húzzák már sokáig
Borsodi
Akkor most azt akarják beszedni a családoktól
Melyik nagycsaládnál hagyta? /értem ha a fidesz családnak számít/
www.youtube.com/watch?v=R5EHHklSuFg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.