A 24.hu értesülése szerint komolyan felvetődött, hogy új tárca nélküli minisztert nevezzenek ki a paksi atomerőmű bővítéséért felelős Süli János helyére.

Már most belebukott a paksi beruházásba a miniszter?

A KDNP-s Süli esetleges távozását energetikai berkekben a 12 milliárd eurós beruházás csúszásávalhozzák összefüggésbe, amit az utóbbi hetekben már kormányzati szinten sem titkoltak. Bár a szakember környezetében is azt mondják, nagy előrehaladás nem történt Pakson, azért hozzáteszik, aligha a korábban az atomerőmű műszaki-, majd vezérigazgatójaként is dolgozó Süli a késedelem fő okozója.

Szeptember végén már elismerte a kormány, hogy tárgyalnak Paks II. szerződésének módosításáról. A Népszava nemrég pedig egyenesen azt írta, hogy a legutóbbi Orbán–Putyin-találkozó után már a kormányzat sem cáfolja határozottan azt a szakmai értesülést, hogy az új paksi atomblokkok átadása akár a lehető legkésőbbi időpontig, azaz 2032-ig is elhúzódhat.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
@Shikari: kis faszkalap. Azt sem tudod mi az hogy erőmű...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@dodóka: a shikari volt:
0-10 évesen vízmű,
20 évesen kézmű
30 évesen erőmű
40 évesen vasmű
50 évesen emlékmű
ma már csak bőrdíszmű.. (;-))
Desischado
@tulipan: Na, vajon hol? A haveri feneketlen zsebekben!
Fradigege
Minden előkészület nélkül belecsaptak a szarba és most megy a szar lapátolás. Gondolom kurva nagy kráter volt a költségvetésben és mindenáron lóvét kellett szerezni.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egy-egy szótárt megprobálhatnád? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?... @Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Pokol 9. bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?
Gauntlet
Pedig még egy követ se raktak le ! Belerokkant a közpénz-zsákok rakásába ? vagy hogy ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.