Megmozdulást szervez csütörtökre a Szabad Egyetem diákcsoport, a diák-munkás szolidaritás jegyében tüntetnek majd a túlóratörvény ellen.

Diákok folytatják a túlóratörvény elleni utcai megmozdulást

A Facebookra kiírt felhívás szerint békésen szeretnének tüntetni, és kérték a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal ételt, italt és meleg ruhát, mert a cél az, hogy több órán át a téren maradjanak.

(444.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Megint jól időzített ez a rohadt, mocskos bagázs, a törvény elfogadását illetően, mert tudja, h az ünnepek miatt a tüntetések ki fognak fulladni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hajrá, srácok, mindent bele! Benneteket is érint!
Aki Én
@division: Az útlezárás egy eszköz. Nem lehet mindjárt lövöldözni meg politikusokat kihelyezni az oszlopokra. Azt a fajta figyelemfelkeltő eszközt egyébkéntis már régen lenyúlta a fidesz

www.facebook.com/vdsz.hu/photos/a.167465929947104/2505786699448337/?type=3
Aki Én
fideszgnosis.wordpress.com/...

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…”

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról.
Jozefina
A fidesz-kdnp "keresztes hadjáratot" indított a magyar nép ellen. Ezért teljes és átfogó ellenállásra, tiltakozásra van szükség a társadalom minden szintjén!!!?? Ezt a diktatúrát el kell zavarni, felelősségre vonni, elítélni!!!
A rendőrség (tek) teljes harci felszerelésben történőfellépése messze aránytala a civilek ellen!!! A tüntetések utáni utcai igazoltatások és a fiatalok köbe kerítése indokolatlan és a személyi szabadság korlátozása!!! Ezért a rendőrséget (tek) a jogvédőknek fel kellene jelenteni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.