Blanka nem hagyja magát, ezúttal sem hagyta szó nélkül a vádakat.

"Nem köpi le saját magát a tükörben reggelente?" – üzent a diáklány a kormánymédia újságírójának

Mint arról korábban beszámoltunk, a kormányközeli médiából össztűz zúdult Nagy Blankára, aki egy decemberi beszéd miatt került célkeresztbe. Bayer Zsolt trágár jelzőkkel illette a lányt, majd a Ripost vezérletével egy egész sor kormánybarát lap hozta le, hogy tudomásuk szerint Blanka a gimnáziumában bukásra áll, és túl sok a hiányzása.

A diáklány mindezen állításokat cáfolta, és a 24.hu-nak adott interjújában azt mondta, jogi lépéseket tesz az őt lejárató médiatermékek ellen.

Ez is csak azt igazolja, hogy egy megfélemlített országban élünk, ami a kormány hibája, miután olyan szintre emelték a megfélemlítést, hogy az emberek el is hiszik azt, hogy ez egy olyan hely, ahol nem szabad kifejeznünk a véleményünket, mert az veszélyes

- közölte Nagy Blanka, aki a cikk szerzőjétől csak annyit kérdezne,

hogy nem köpi le saját magát a tükörben reggelente,

és annyit üzenne neki, hogy már óvodában is tudják a gyerekek, hogy ha állítanak valamit a másikról, akkor utána kell nézni, mindaz igaz-e.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Alapjában véve egy békés ember volnék. De ha egy bayeréstársai-féle ""ötösszámúfideszújsàgíró"" ilyen hangon szólt volna a lányomról, akkor egy darabig mentesítettem volna minden "" szakmai""tevékenysége alól. Addig vertem volna, amíg úgy a keze (amivel írja), mint a szája (amivel mondja) hosszú-hosszú időre pihenőre vonult volna. És a fejére még szűk környezete is csak hosszas vizsgálat után ismert volna.
Kerül, amibe kerül. És egy alapos "" oktatás"" tán némi jóizlést is felfedezett volna benne. Legalább napvilágra hozta volna, mindnyájunk örömére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Alapjában véve egy békés ember volnék. De ha egy bayeréstársai-féle ""ötösszámúfideszújsàgíró"" ilyen hangon szólt volna a lányomról, akkor egy darabig mentesítettem volna minden "" szakmai""tevékenysége alól. Addig vertem volna, amíg úgy a keze (amivel írja), mint a szája (amivel mondja) hosszú-hosszú időre pihenőre vonult volna. És a fejére még szűk környezete is csak hosszas vizsgálat után ismert volna.
Kerül, amibe kerül. És egy alapos "" oktatás"" tán némi jóizlést is felfedezett volna benne. Legalább napvilágra hozta volna, mindnyájunk örömére.
SystemError
@Pegero: Én csak azt tudom, hogy azzal mit tennék, aki a lányomról így beszél. Amúgy az összes náci nőgyülölő is egyben? Ha egy nő szólal meg, akkor az valahogy különös sértés nektek. Vagy csak mérges, látens buzik parádéznak arctalanul? :)
tudode
Mennyivel intelligensebben állt hozzá a "falusi gyerekhez", mint ezek a szégyentelen HIÉNÁK:
.
------ Orbán 1988-as beszéde Soros Györgyről!Előadja: Kádár János (Kádár János Soros Györgyről)
.
www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw.
.
Akik NEKIMENTEK ennek a kislánynak, valójában CINKOSTÁRSAK azzal, aki milliárdokkal könnyíti meg az ország bukSZÁJÁT, azzal együtt, hogy NEM TANULT SOKAT, mert focizott, iskola mellé járkált:
,
Például a CINKOSTÁRSAK tudtával megteheti a TÖRVÉNY alól kimászKÁNYIT:
.
-----Orbán kivonta a szabályok alól a kormányzati médiaalapítványt, nem lesz versenyjogi vizsgálat
.
444.hu/2018/12/05/orban-nemzetstrategiai-jelentoseguve-minositette-a-kormanyzati-mediaalapitvanyt-nem-lesz-versenyjogi-vizsgalat
.
"""" A szerdai Magyar Közlönyben megjelent, Orbán Viktor által aláírt kormányhatározat értelmében a kormány nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette az augusztusban életre hívott a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA) történt felajánlásokat, és ezzel saját kezűleg kivonta a versenyjogi szabályok alól minden idők legnagyobb értékű médiapiaci üzletét."""
.
Ez a kislány csak elmondta a VÉLEMÉNYÉT úgy, hogy .. Ő K .. is megértsék azok, akik már a LÁTSZATRA SEM ADNAK!
.
Szégyentelenek! Ez a KRITIKA telibe talált!
nezelodo
Azért ha választani kellene W Mariska, a mocskos szájú, vitatható múltú fidesz kedvenc forradalmár, és eme lobogó lány között, aki csak az egykori pipás Orbánt utánozza, nem a Maris lenne a kedvezményezett. Bár ahogy elnézem az Orbánt és csapatát, már úgy néznek az ötvenhatosokra, mint tyúk a piros kukoricára.
namihami
@Pegero: A cél szentesítette az eszközt. És ez a csaj csak felvette a fideszstílust.
Tanult az "" ötösszámúvágóhídtól"". Úgyhogy a Bayernek lenne a legkevesebb joga a száját egyáltalán szóra nyitni.
namihami
@Pegero: Gondolod, hogy menne? És éppen azok közé?
Azért vannak olyan megmozdulások, ahol magára bármit is adó ember nem jelenik meg. Még pénzért is csak muszájból. Ha az összeg a szégyennel legalább arányos. Esetleg munkaadó általi kötelezés és ingyen busz-ingyenkaja mellett.
namihami
@Pegero: Nem hiszem, hogy a sok Fidesz-buzinak ez a csaj akàr a közelébe akarna menni. Még összeszedne valami kóros/káros fidesznyavalyát. Attól a csordától a száj és körömfájás a legenyhébb lenne. Még a megközelítésük sem ajánlott.
Sámannus
Korábban mikor a fidesz hergelte az embereket, valami hasonló energiával tört fel az indulat az emberekből, Tehát letelt a türelmes várakozás ideje.
Macskaszem
Nem tudom milyen a tanulmányi előmenetele, mindenesetre sokakkal ellentétben felismeri, hogy ez nem Tündérország, itt maga az ördög mutogatja szemfényvesztő trükkjeit amit sokan valóságnak hisznek, és ő valamit tenni akar ellene. Féltem ezt a lányt, nagyon fiatal, a geci horda meg nagyon rohadék.
creativehun
@Pegero: Szerintem a sexuális aberrációidat ne itt éld ki virtuálisan...vannak erre pénzért hivatott profik..ha már anyu odahaza nem engedi a szájába tenni amit másnak ajánlgatsz..ilyen alamuszi módon...burkoltan! Fura módon rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe,hogy kinek ,mit és hova tegyen...neked erről a kis fiatal lányról egyből ez jött le. Egy kis anális,orális sex...fiatal pipi husi.Beteg vagy te öregem...mint a többi fidesz kollaboráns ,hazaáruló.,nemzethy kis pöcs. csak aztán vigyázz..át ne ess valami vak komondoron az okos beszólásaid miatt!
Yoda69
@Pegero: Tanulj mar meg mondatot ertelmezni, mielott ilyen tragarsagot bofogsz ide!
RonaGyuri
Nem kritika, hanem elvárás

s még mindig sokan vagyunk, akik idézgetik Pelikán örökbecsű szavait

„Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!” – mondja a Tanú szereplője. Ahogy Pröhle Gergely, a PIM vezetőjeként – s több más társa - is elmondhatta volna mikor a párt központi napilapja üdvöskéje sparheltjére tűzte.
S most „a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo írt arról, hogy Nagy Blanka rosszul tanul, és valószínűleg nem fog tudni leérettségizni, ráadásul sokat is hiányzik.”!
Hogy igaz ez? Érdektelen! Elvárást fogalmaztak meg a gimnázium tanáraival szemben! =))
desiro
A hatalom nem viseli el az ellent mondást.
A kislányra nagyon kemény idők várnak, ez a mocsok banda megpróbálja lejáratni az élet minden területén.
Bátor, kimert állni, ezzel is bizonyítva a fiatalok sem hülyék, csak beléjük fojtják a szót.
Remélem a tanárai ha hangosan nem is, de támogatják annak ellenére, hogy a viktor gépezet milyen utasítást adott.
desiro
@Pegero: A TE POFÁD MÁR MOST EGY VÉGBÉL NYÍLÁS!
ORBÁN 1 GECI! Te azt mondasz amit akarsz.
desiro
@Pegero: Te nem menő vagy, hanem bunkó.
Aki Én
@Pegero: Nem menő vagy, hanem egy tájékozatlan propagandista.
Ti, a kereszténynek és demokratának mondott csicskák milyen alapon háborodtok fel azon, hogy egy ember elmondja a véleményét?
Persze tudom, hogy frusztrál titeket az igazság, hiszen a hazudozás a lételemetek.
Milyen demokrácia, milyen jogállam, milyen ország az, ahol ha elmondod a véleményed, a komplett kormány média rád száll?
Sok mindent megmutat ez az eset, csak te nem érted. És te tényleg nem érted.
És ne feledd, a többség osztja a lány véleményét. Na, talán ezt még titkon te is tudod...
Eladott Ország
Mivel azt nem láttam, hogy nevezett gimnázium valaha is elhatárolódott volna az iskola falai közé és a tananyagba beszivárgó ordas állami propaganda ellen, szeretném megkérdezni, mi közük van ahhoz, hogy az iskola diákja szabadidejében mit csinál, hol csinálja és kivel csinálja mindaddig, ameddig nem azt az intézményt gyalázza jogtalanul, amelyben tanul? Mi indokolja ezt az ujjeltartó, álszent finnyáskodást? Mi szükség volt erre az elhatárolódásra egy olyan intézmény részéről, amely csendben tűri, hogy generációk sorsát tönkretegyék a NER-vallás oltárán? Miért nem a tanárhiány és a rohadó oktatási intézmények miatt vetemednek ilyen posztokra, és miért attól a diáktól határolódnak el, akinek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen országban kell leélnie az életét?
SystemError
@Pegero: 21:36:
Ne keverd bele a szólásszabadságot abba, ocsmány paraszt stílusban, némi tudatalatti gyűlölettel beszélsz egy nőről, egy gimnazista lányról. Amúgy abból az aspektusból, amit írtál te hová sorolnad a saját "irányitott szólásszabadságodat":

"nyilvánosan végbelet csinálna a szájából és fos jönne ki azon a nyíláson, amivel most eszik és beszél?!"

Vagy ez ilyen fidesz erkölcsi gerinc, hogy ő elküldthet a faszba szemétség, de joggal írhatsz ilyet?:) Ezt csak a saját beszükült kis szólásszabadság definiálgatásod alapján kérdezem..
Mindenesetre én nem keverném az irományodba bele, hogy bármihez köze van. Simán paraszt vagy, de hogy ne mondja senki, lehetsz paraszt, szíved joga
Eladott Ország
A NERfidesz túl régen van hatalmon. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Kiskunfélegyháza Móra Ferenc gimnáziuma - hatalom, és szemléletváltás függvényében - mikor fogja jelenkori nyilatkozatát hangos, felháborodott böfögéssel visszavonni, és Nagy Blanka nevű tanulóját megdicsőíteni. Azért Szakály áltörténész fazon legújabb nyilatkozata se semmi. Szerinte a numerus clausus nem is irányult semmilyen népcsoport ellen. Ja, igen; mégsem egy adott népcsoport tagjait negligáltak, ignoráltak, verték ki a felsőoktatásból. Hazug köcsögök!
Pálinkás Pál
@Pegero: De hülye vagy te...fos a fideszesek pofájából ömlik és titeket minősít hogy már egy tinédzser lánytól is befostok.,...
almalibre
Egyet kell értenem, Báyer most tényleg túl durva volt. Elég lett volna annyit mondania, hogy Blanca egy hülye kis picsa, aki tüntetések szinpadain való trágárkodással próbálja kompenzálni frusztráltságát, aminek két oka lehet, vagy az hogy nincs olyan fiú aki rámászna, vagy az hogy, a családjából valaki, már egy ideje rá rámászik… A társadalmi szereplése indokolatlan, mivel még közvetlenül nincs kapcsolatban a hatásokkal, legkevésbé a túlórákkal. Lehet a legjobbjobb tanuló, akkor sem értheti, mi folyt hazánkban az elmúlt 60-70 évben, így arra sincs rálátása, miért áll úgy az ország, ahogy áll. A rendszer váltás előtt nem élt, így nem tudja összehasonlítani az állapotokat, sőt még a Gyurcsány korszakról sem lehet reális képe, hisz akkoriban valószínüleg a játékbabája volt a legfontosabb számára, így azt sem érezheti, hogy az ország fejlődésben van, épp a FIDESZ-nek köszönhetően. A diktatúrákról - ami ellen kűzd - sincs sok fogalma, hisz akkor értené, hogy szabályokra, törvényekre a demokráciában is szükség van és épp ezek a szabályok biztosítják, hogy a kormány végezze dolgát, akár tetszik Blancának, akár nem, és ezek a szabályok biztosítják a lehetőséget, hogy miután betöltötte a választójogi korhatárt, letegye a voksát egy új kormány mellet. Addig pedig gyakorolja a demokráciát a diákparlamentben, a megfelelő nyelvezet használatával…
Eladott Ország
Így osztotta ki öt percben Orbánt az egyetemista lány.
"A hatalom azoké a százezreké, tisztelt Hatalom, akik titeket, akiknek a nyakkendője most is Habony Árpádok és Orbán Viktorok seggéből lóg ki, el fognak zavarni!" Egy egyetemista lány, Kövesdi Veronika üzent az Együtt színpadáról a tőle néhány méterre évértékelőt tartó miniszterelnöknek. Az Együtt aktivistájaként is tevékenykedő fiatal az utóbbi évek legjobb kormányellenes beszédét mondta.
youtu.be/TXJ-muRnF-U
kissé felnőttem
Amikor hazaér a férj látja hogy tele van köpködve a tükör
na itt járt az anyósom, volt a régi mondás
ez örökké így fog fennmaradni.
Lepényleső
Á dehogy,más a feladata;a megfelelő székre valót nyalja amíg az nem ragyog?
Lehet ez vitás,hiszen a legtöbbjük szőrös mint egy migráns?
Aki Én
@Pegero: ,,Az idősek és az alacsony iskolázottságúak körében még kicsit nőtt is a kormánypárt támogatottsága"
Ha nem vagy nyugdíjas, akkor csak egy lehetőség maradt :)
Aki Én
@Shikari a lényeglátó: Igazad lehet, biztos vannak problémái a testsúllyal. Ennek ellenére neki helyén az esze :)
Aki Én
@Pegero: ,,Bayer Zsolt bukta a pert Hadházy ellen, fizethet, és bocsánatot kell kérnie a trágár kifejezései miatt"

Látod P1G, ezzel kéne foglalkoznod nem egy gyereklánnyal.
kereső
@Horizont: Hagyd! Ilyenkor átmennek "bodónéba",vagy el kezdenek libsizni,prolizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.