Deutsch Tamás az ellenzéki főpolgármester-előválasztásról mondta el véleményét közösségi oldalán.  

Vasárnap délután lezárult a kétszereplős baloldali előválasztás, amelynek nyertese nagy fölénnyel Karácsony Gergely a Párbeszéd képviselője lett. Karácsony lesöpörte a szocialista jelöltet: elsöprő többséggel, 82-18 százalékkal győzte le Horváth Csabát.

A két politikus részvétele mellett zajlott előválasztás január 28-án indult, és február 3-ig lehetett leadni a voksokat.

A szocialista jelölt veresége kapcsán Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő ezt írta Facebook-oldalán:

Szerencsétlen MSZP már azt a választást is elveszti, ahol csak a saját miniszterelnök-jelöltje és a saját főpolgármester-jelöltje indul. Ennyi.

– írta Deutsch Tamás, utalva arra, hogy a tavalyi országgyűlési képviselőválasztáson Karácsony Gergely még az MSZP–Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje volt.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Facebook/Deutsch Tamás

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi van tompi? Belotted magad? Vagy mar azt az egyszeru dolgot sem erted, hogy mirol szol egy elovalasztas? Gondolom nem te vagy a legelesebb kes a fideSS fiokjaban, mert akkor nagyon nagy a baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Itt vagy már megint te végtermék, te fideszes szellemi vakondtúrás csillagos eget súroló világítótorony a sötét magyar éjszakában. Tompika nem genetikai selejt, hanem biológiai csoda! Agy nélkül is él, létezik.
Eladott Ország
Deutsch 1986-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait, ehhez képest 1999-ben már le is tette az államvizsgát. Világ életében a politikából élt, soha nem volt szüksége (valószínűleg igénye sem) arra, hogy a munkaerőpiacon bizonyítson. Politikusi pályafutása néhány milliárd forintnyi közpénzbe került, amivel soha nem sikerült elszámolnia. Igaz, nem is akart. Jó ideje az Európai Parlamentben ócsárolja az Uniót. Jelenleg öt gyermeke van három feleségétől és az egyik házassága idején létesített viszonyból. Ezekről az alapokról teljesen indokoltnak tűnik az az erkölcsi magaslat, ahonnan Deutsch Tamás szíveskedik lekicsinylő hangnemben ócsárolni Karácsony Gergelyt vagy, bárki mást. Mert lássuk be, ennyikebulika bőven letett annyit az asztalra, hogy legyen miért tisztelni és hogy súlya legyen a véleményének. Ja, mégsem. Én azt soha nem fogom megérteni, hogy olyan ember, aki gyakorlatilag annyit teljesítettek egész életében, hogy felkapaszkodott valahogy a politikai élősködők népes táborába, évtizedek óta átlagon felül él az adófizetők pénzéből, se szakmája (a kínkeservesen megszerzett diploma önmagában nem szakma), se szakmai tapasztalata, se élettapasztalata, se a valósággal kapcsolata nincs, milyen csavaros gondolatmenet végére juthat arra a meggyőződésre, hogy neki minden joga megvan arra, hogy minősítse a másikat. Főleg úgy, hogy a másik nagyságrendekkel különb életutat tudhat maga mögött, mint a politikai védőháló mögül acsarkodó megélhetési megmondóember.
cikicakk55
Kedves Barátami,Ismerőseim.Tudom,hogy csak a cikketekhez szabad szólni,de most Remélem nem töröl a modi. Már az ide írók 80%-át ismerem és elnézést kérek,amiért annyira ritkán jövök.Ti válaszoltok nekem,de én nem írok nektek. Sajnos a jelenlegi egészségi állapotom ezt nem engedi meg.telefonon rosszul írok,nehéz kiolvasni, a géphez meg nehezen tudok ide ülni,akkor is csak pár percet.Hiányoztok nagyon. Olvasni azért tudlak benneteket és jó lenne végre beszélgetni is.hozzátok,még akkor is ha nem egy a véleményünk.Remélem az is hamarosan meglesz. Mindenkinek jó egészséget,jobbat mint az enyém sokkal jobbat. Sziasztok. A cikkhez is,hogy ne legyen belőle baj. Utálom Deutsch Tamást. Ennyi.
kokopelli
@cikicakk55: ...gyors és tartós jobbulást kívánok a magyar EÜ ellenére is! (;-)))))))
Aki Én
@tulipan: Valóban betegek vagyunk. Egyszer egy fideszes alak azt találta mondani nekem, hogy ha kiderülne, hogy valóban orbán a leggazdagabb magyar, és valóban minden az övé amit mondanak, akkor is megérdemli, mert ő egy ,,igaz magyar ember".
Érted???
Ezermilliárdokat lop a közösből a nemzetétől, de ő az igaz magyar ember...
A BKK-n lógó csóró meg egy hazaáruló tolvaj geci, akit le kéne savazni...
Itt szarom össze-vissza magam, ha a fidesz szekta normális.
Hát, hogy éppen orbánék röhögik ki őket naponta, az q isten.
szaboria1
@cikicakk55: Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Yoda69
Mi van tompi? Belotted magad? Vagy mar azt az egyszeru dolgot sem erted, hogy mirol szol egy elovalasztas? Gondolom nem te vagy a legelesebb kes a fideSS fiokjaban, mert akkor nagyon nagy a baj.
namihami
@cikicakk55: Csatlakoztam a többiekhez. Kapd össze msgad mihamarabb.
namihami
...Dajcsnemdrogoztamsohatompika ---most figyeljetek!!! --- keményen BESZÓLT az MSzP-nek (bár ez tökmindegy, merthogy ő beszólhat bárkinek, az eleve röhej). És méghozzá KEMÉNYEN.
Visszanéztem és akkor láttam, hogy ez a Blikk nevű "" izében"" jelent meg. Így már érthető, ez mindent megmagyaràz...
papa.49
@cikicakk55: Gyógyulj meg mielőbb azt kívánom, a fürtöske meg le van ejtve !!! Úgy mint pólyás korában ))))))))))))))))
Gauntlet
Mást nem tud? Az orrában nem volt fehér por? Csak kérdem !
SystemError
Miket meg nem tesz már egy csík kokóért!
Lepényleső
Igaza lehet abban,hogy az MSZP gyakorlatilag nem tényező. Tehát legyőzték (a miként most
mellékes). Az azonban aki a cselekvésétől megfosztott legyőzöttet napról napra rúgja,köpi,az
ember? Az állat ezt nem teszi,legfeljebb ha valamilyen számú pártkönyve van neki?
Sámannus
Haraguddjá tumpika utána járhatsz az ugróiskolába Tomi bácsihoz is azt el is végezted.
terlasz
Teljesen mindegy, hogy D. mit szól be, mert az értéke annyi, mint egy Napóleonnak a diliházban.
Eriksson
Ezt a KariGerit mégsem kellett volna felkarolnia az MSZP-nak, akkor biztos, hogy Horváth Csaba nyerte volna a derbit. Így meg nevetségessé váltak, hogy alulmaradtak a maguk által finanszírozott megmérettetésen.
evacica
Kit érdekel, hogy Tompika mit mekeg! Mondhatnám azt is, hogy bolond lyukból bolond szél fúj!
tulipan
@Pegero: Mond csak, a Pegero nevű, sánta paripára gondolták??
kokopelli
@Eladott Ország:... Komoly kérdés! Ez a lerobbant emberszabású tudhat valamit a Fidesz-
vezetőkről,hogy nem merik elzavarni? Akármilyen baromságot nyom ki magából,maradhat?
Eladott Ország
@kokopelli: Drogos Tomi és a csúti cigány a bibói haverokkal a kollégiumban/ KISZ gyűlésen együtt itták a házi páleszt! Már egymás f@szát, lábszagát is ismerik. Rohadt, bűnöző tróger, politikai prostituált szarháziak!
kokopelli
@Eladott Ország: ...mindkettőnél nyomot hagyott a pálesz,hacsak nem a "faszesszel"
váló "higgítás" vágta be náluk a kaput! ...csak azért küldték vakvágányra az EU-ba,hi-
szen a Navracsicska is arra a vágányra került!... a "balta-affér " miatt???
tulipan
Oly mindegy, hogy tompa Tompika mit is okád ki a pofáján! :)
Nessy
Tamás, Tamás! Maga egyéniben csak baby projektben volt nyerő.
tulipan
@Eladott Ország: Ennek a sötét narancsos lakájnak mondhatod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.