Nagy felfordulást hozott a lakásdrágulás. A csapból is az folyik, milyen sokan vesznek fel lakáshitelt manapság. A KSH minap közzétett statisztikából azonban kiderült: az új lakáshitelek darabszámát tekintve sehol se vagyunk a 2003-as és a 2008-as csúcshoz képest. A folyósítások tavalyi 36%-os növekedését szinte kizárólag az átlagösszeg emelkedése okozta: jórészt a lakások drágulása állhat a lakáshitelezési boom mögött. Az új lakásokra felvett átlagos hitelösszeg például egyetlen év leforgása alatt 45%-kal nőtt.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Gondoljunk bele, hogy ez mekkora terhet fog róni az államháztartásra- az ország minden lakosa finanszirozni fogja a tehetősek lakáshoz jutását.Mindenkiét- akár orbán ráhelét is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bíznak benne, hogy a zemberek nem értik így ebben beismerik, hogy a propaganda az almát a körtével hasonlítgatja. Szó sincs az ország hatalmas fejlődéséről, csupán az árszínvonal száguld! =))
Dr plágium
@Horizont: Mert ezt és más hasonló eseteket titkolni kell. Amiről nem beszélünk az nem létezik.
tulipan
Miért? Valaki tán, egy percig is kételkedett volna benne, hogy ezek a narancsos zsebes haramiák, mindig és MINDENBEN, CSAKIS a saját haverjaiknak kedveznek ??? :((((,
lampa laz
@Horizont: Szomorú eset. Puhos agyával gondolkodva -bocsánat az erős kifejezésért, de- ők selejt terméknek minősülnek. Aki nem nemzeti és keresztény és nem hithű fideszes, így jár és ez borzasztó a nagy büszke világhírünek kikiáltott családbarát propagandájuk mellett. A 9 év kormányzásuk rengeteg embert sodort hasonló élethelyzetbe. Szörnyű, h nincs ami megtörje a lendületüket.
tulipan
@Horizont: lampa laz: A széthúzás, évszázados, súlyos magyar betegségre! Pont erre ÉPÍTETT és ÉPÍTHET a narancsos RINOCÉROSZ!!!
kereső
@Horizont: 06:19, mert Ők nem "tisztességes magyar" család. Sőt talán nem is család, mert elváltak- az új férjmmeg lehetséges,hogy nem férj,csak élettárs. Ez is igazolja, hogy eza kormány csak önmagaért és a saját klientúrájáért van, nem Magyarországért. Hogy miért is nem nőtt kiskrokodil az anyukájuk magzatvizében! Mindnek, egytől-egyig. És a fidess 51%-on áll. Na ezt nem tudom megemészteni- hogy ennyi hülye legyen ebben az országban. Azok mind a "siriusról" származnak orbánnal együtt.
kereső
Gondoljunk bele, hogy ez mekkora terhet fog róni az államháztartásra- az ország minden lakosa finanszirozni fogja a tehetősek lakáshoz jutását.Mindenkiét- akár orbán ráhelét is!
Yoda69
2001-ben a deviza hiteles bombat dobta a fideSS a csaladokra, ami igaz csak 6 ev mulva robbant.
Most azonnal gyilkolo eldosodast zudit a magyarok a nyakaba.
Igazi csaladbarat kurmanyonk van.
eszegfu
@kereső: Igen, jónéhányan -- reményeim szerint milliós nagyságrendben -- belegondolunk! De mit várhatunk el az olyan emberektől, akik eltökélten a Fideszre szavaznak, mert "csak" nyilatkozza és megindokolja "mert Orbán rossz"?! Megdöbbentő az emberek butasága...
tudode
Na!
.
A .. r a b i . államnak csúfolt Bt így tesz eleget NEMZEGGAZDASÁGI kötelezettségének akkor, amikor .. l a k h a t á s i... VÁLSÁGOT idézett elő a POCAK NÁCI gyermekkori álmának nem csak a FATORNYOS falujában az egész országban
.
----- 15/2014. (I. 30.) Korm. rendelet
.
Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében megvalósítandó egyes labdarúgó sportlétesítmény-fejlesztési beruházások megvalósításával összefüggő közigazgatási hatósági ügyek kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1400015.KOR
.
---- Nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházások
.
www.terc.hu/tudastar/nemzetbiztonsagi-szempontbol-kiemelt-beruhazasok
.
Az analfabéta is belátja, hogy ennek a NEMZETGAZDASÁGI izének a lényege az .. e g y s z e r ű s í t é s .. annak érdekében, hogy saját HOKIZSEBÜKET is tömködhessék akkor, amikor .. a CSALÁDOK ÉVÉBEN kisgyermekeket szakítanak el a családtól amiatt, mert HAJLÉKTALANOKKÁ váltak/nak!
.
Kutyaütő .. J O G A L K O T Ó K, akik a BÜNSEGÉDEIKKEL valójában .súrolják a h a z a á r u l á s TÉNYÁLLÁSÁT!
kereső
@tudode: 09:46 Tedd hozzá, hogy most már a tiborcz féle luxus hotel épitések is (Bp. belváros), nemzetbiztonsági szempoltból kiemelt beruházások lettek! Nem lopnak- csak elveszik a szemünk előtt, mostmár nyiltan és pofátlanul.
tudode
@kereső: .
Mai hír a LAKHATÁSI VÁLSÁG tükrében, hogy
.
---- Mészáros Lőrinc fociakadémiát épít Szombathelyen
.
444.hu/2019/04/18/meszaros-lorinc-fociakademiat-epit-szombathelyen
.
'''5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari Zrt. - írja a 24.hu. Mészáros cégén kívül a megbízásra még Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila cége, a West Hungária Bau Kft. adott be ajánlatot 6,1 milliárd forintos árral."""
.
Minősíthetetlenül GÁTLÁSTALANOK!
KisGenyo2
Aki a más kárán nem tud tanulni, annak való a lakáshitel! ;-)
KisGenyo2
@Horizont: Kéne csinálni még 4 gyereket egy másik apától! XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.