Helyesli az Egy Övezet Egy Út kezdeményhez, vagyis az Új Selyemúthoz való csatlakozást a volt kormányfő.

Medgyessy Péter volt miniszterelnök is támogatja a keleti nyitást és Magyarország közeledését Kínához. Szerinte az EU-val Magyarország kifejezetten jól járt, de úgy látja, hogy egy gazdasági válságban csak ártana Magyarországnak az euróövezethez való csatlakozás, márpedig azt véli, hogy közel a következő válság – írja a Magyarország uniós csatlakozásának 15. évfordulójának apropóján rendezett fórumáról készült beszámolójában a növekedés.hu.

Orbán egykori ellenfele kiáll a miniszterelnök mellett

Jó irányba haladnak a dolgok ebből a szempontból, mert Kína a világpolitikában egyre inkább meghatározó szerepet játszik, és nem a kínai politikai modellt akarja átvenni a kormány

– mondta el a portál szerint Medggyessy, akit már 2015-ben Szijjártó Péter külügyminiszter tüntetett ki a kínai-magyar barátságért végzett munkájáért.

Orbán egykori ellenfele kiáll a miniszterelnök mellett

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Az euró átvételéről azt mondta, hogy nemcsak szigorú fegyelmet követel meg a közös európai fizetőeszköz átvétele, hanem látni kell, hátrányai is vannak az euróövezetnek: ha egyszer belépünk, nem lesz kilépési lehetőség, amit a görögök példája is jól mutatott.

Szerinte ez egy válság esetén lehet fontos, és úgy látja időben közel vagyunk egy ilyenhez.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(novekedes.hu)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ó hát ő NAGYON ÉRT HOZZÁ, csak nem beáll ő is mint a többi mameluk csaholni !!!
Klubtag
A ko(ó)r előrehaladtával nem minden ember a növekvő bölcsességéről fog elhíresülni. Úgy látszik Boross Péter nyomdokaiba lépett.
Commenter
"útelágazás"...próbálta kimondani egykor..nehéz szó, tudjuk...hihetetlen,hogy azorbáni útelágazás vagy leágazás mellé állt.
Commenter
@durbincs: meg maga Ploestit kb mert az is csak Moldáviában van...
Commenter
@durbincs: jó tudni, hogy maga legalább valaki...
tudode
Peti bá' kénytelen a KLEPTOKRÁCIA mellé állni, hiszen ŐINGATAGSÁGA kezdett el a ferdeszeműekkel flörtölni:
.
--- Medgyessy Kínában – a „jogvédő” Kína hosszú távú partnerünk?
gondola.hu/cikkek/27623-Medgyessy_Kinaban___8211%3B_a___8222%3Bjogvedo__8221%3B_Kina_hosszu_tavu.html
..
2003. augusztus 28. 09:00
.
Oszt' a 'nemisminiszterelnök" rátévedt a SELYEMÚTTYÁRA, amelyet még az DÉDUKIK "is" nyögni fognak!!!
csak úgy....
@durbincs: használt és ütödött @durbincs bontásra ! ingyen elvihetö !
csak úgy....
mit köll itt csodákozni,mind a ketten az MSZMP böl származnak...
dr. prédikátor
@csak úgy...: Még bontásra se kellene !!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: nem is nagyon tolonganak érte. :( már csak a kömíves kelenbe bízok,hogy ...
Commenter
@csak úgy...: ez elég horror. Elhamvasztanád és belekevernéd mondjuk a rezsiszilárd által felállított csepeli kőkeresztbe? Pedig rezsinél még neki is több "esze" van...
csak úgy....
@Commenter: én nem keverném sehova,bele van ez keveredve röndösen a dógokba. ha köll a sziszinek és viszi, tölem meg is eheti de ha feszületnek használja,az ellen sincs kifogásom! lényeg,hogy megint hasznos tagja legyen a munka alapu társadalomnak .
Commenter
@csak úgy...: pfúj...mint a birkafejet élőben...?
papa.49
@durbincs: Kuss román geci oláhcigány
csak úgy....
@Commenter: jahhh édes gyermekem,demokráciában mindenki azt zabál,amit akar !
eredetileg a déva várá tatarozására gondótam...,ha nötlen az akömíves kelemen és nincs kit a malterba keverjen...
Gauntlet
Medgyessy te szégyen legalja! Sértett kollaboráns!
Commenter
@csak úgy...: ezt a népballadát a székelyek már nem fogják átírni. Szörényiék sem a zenéjét.
csak úgy....
@papa.49: kérd meg,hogy legalább a nótádat húzza ha már itt bozsevál...
csak úgy....
@Commenter: ha hosszas kutakodásos során kiderül ,hogy a kelemen felesége soros bérenc vót?
szörényi még zenésítené,mondjuk a bródy nem írna rá szöveget, tán a mán doki!?
Commenter
@csak úgy...: szóval szegény, elhamvasztott fiktív figurák is már sorosbérencek? Ne mán...mán-doki maradjon a csutis kertipartiknál inkább...
csak úgy....
@Commenter: értelek! abban akarsz megakadályozni (jogosan) ,hogy a legendákat és a valódi hösöket ne keverjem össze a mostani nösökkel ,kik többet tesznek a családjukért mint a nemzetér! még a fiktív figurák nevében is kikéred magadnak (jogosan) ,hogy ...
értelek!
papa.49
@csak úgy...: Ha megfogom azt hiszem még az eget is nagybőgőnek fogja nézni, elverem mint langyos tavaszi eső a lágy libaszart )))))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@papa.49: láttál már idiótát kinek a verés használt? :) na látod! durbincs egy unatkozó pofátlan pióca ,nem szabad komolyan venni.
csak úgy....
@durbincs: csoda ha nem láthatod ,csak fölügyelet mellett a kismukit?
balos
Szegény fideSSt még a megyesy is húzza!
Commenter
@csak úgy...: ezek a mai ? hős nősök? a csok-féle "embergyár" keretében akarnak többet tenni abban hogy:
elzálogosítanak életet és jövőt, bizonytalanságba taszítják a három vagy annál több gyereket vállalókat, eleve diszkriminálnak háromgyerekesek és háromgyerekesek valamint nagycsaládos és nagycsaládos között, épp úgy ahogy minden nem rájuk szavazó is sokadrangú állampolgár lett...narancshitel, narancsország. Ami az ő magánterületük lett, beleértve a Budai Várat is.
csak úgy....
@durbincs: : csoda ha nem láthatod ,csak fölügyelet mellett a kismukit?
tulipan
durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hazudozós hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a szétrepedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó vagyis csak 1 réérő kazánfütő? esetleg egy csepegő vizeletvirtuóz ?
kokopelli
@balos: Ő is az a típus lehet,akinél az a lényeg,hogy beszéljenek róla!? Nincs elfoglaltsága?!
..pedig kihasználhatná a még várható pár évét! Az anyagi háttere meg lenne hozzá!Gondolom!
tulipan
@durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a megrepedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hiszen másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó!: húzzá mán haza, a veremkecodba, te orbitál iszákos 1 rettenet ? otthon még persze ráhúzol ? s a csillehúzó bányalovak vizeletét is megvedeled ? hát merre tart ez.. a rottyant kis világod ? monitorozzá mán te,féreg buta ember ? már térdig aláztak ? Még mindig nem elég : Te Nyüves Herélt ? n3121
csak úgy....
@Commenter: a durbincs kizökkentett még a gondolataimból is ,le köllött,hogy csússzak az ö szegényes világába,hogy szemléltessem neki ,hogy mekkora marha de lassan kételkedek, ebben a pedagógiainak szánt húzásomba...
papa.49
@csak úgy...: Ha egyszer elverem akkor hónapokig lepedőben fogják forgatni, meg rázogatni az biztos ))))))))
csak úgy....
@papa.49: veri ezt a jóisten,neked már nem köne ,hisz látod ...,elmebeteg!
papa.49
@csak úgy...: Úgy teszek mint az egyszeri ember mikor a jég elverte a szőlőjét, kiment a kapával oszt szétverte a tőkéket, és közben mondta ,,Látod Istenem ketten többre megyünk,, )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egyébként ez a tetű nem elmebeteg csak egy végtelenül aljas szemét szarházi aki itt baszogat minket, rám már fél éve rám szállt kezd elegem lenni belőle. Kitudom deríteni ki ő, és akkor leverem mint részeg a poharat .
csak úgy....
@papa.49: Ok! a tökét azt szabad ,hogy ne szaporodjon..., különben nem köll foglalkozni vele, persze ha föltétlen föl szeretnéd csapni az álát...,gondolod az segít a fölfogásán és a társadalomba beilleszkednie?
csak úgy....
@durbincs: OK! vizsgát letetted! mától kezdve ,akár a viktor testöre is lehetsz csak ne tartsd mindíg a nyelved a seggibe...
még rá ülne,arra az okos fejedre...
csak úgy....
@durbincs: OK! vizsgát letetted! mától kezdve ,akár a viktor testöre is lehetsz csak ne tartsd mindíg a nyelved a seggibe...
még rá ülne,arra az okos fejedre...
csak úgy....
@durbincs: inná pisit? tátsd ki a mocskot...
kokopelli
@Gauntlet: a legjobb haverja segít Medgyessy-nek! A Dr.Demenc a Fideszesek "daktari"-ja!
szaboria1
Medggyessy már régen átállt mióta megpiszkálták az üzleti tevékenységét. Mert már régóta nem szól róla a fidesz szajkója.
advocat
Péter bátyám! Az Alzheimer már nálad is?
tulipan
@durbincs: Ejnye te szarkupac @Durbincs: Te hülyegyerek, kretén narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidéken levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedt agyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , aborzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett is?? te mocsok pedofill?nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett??
Jön ám a Gazda , aszt rengeteg nyalakodásod lészen!
www.google.com/search?tbm=isch&q=m%C3...
Eladott Ország
Medgyessy érdekeltsége hatszázezer eurót zsebelt be az Alstomtól. Működik a kéz-kezet mos. Soha, senki nem számoltatott el senkit ebben az országban, mert minden kormány bízik abban, hogy amennyiben ő nem csinál ügyet a másik disznóságaiból, a másik sem fog ügyet csinálni az ő disznóságaiból, ha hatalomra kerül. Ebben az a nagyon szomorú, hogy remekül működik, 30 éve. Hofit folytatva: Pénzért bármit: szopok-nyalok, gombot varrok.
Commenter
@csak úgy...: makarenkói pofon? á, akárki is,...mindegy is már neki.
Aki Én
Ez egyfajta igazolás, vagyis jó hír.
Medggyessy a fideszesek szerint egy hazug, megbízhatatlan komcsi ügynök, akinek a véleménye szart sem ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.