A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem kell félni a Fidesznek a fővárosi önkormányzati választáson. A Kormányinfón arról is beszélt, a kormányközeli médiaalapítványban olyan lapok vannak, amelyek nem voltak balliberálisok, és sok közülük "falusi hírmondó". De szóba került a Strache-videó is, és a CEU-ügy is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hány százalékos lesz a győzelem Gergely? Csakhogy tudjuk miheztartás végett. ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ZgBktkqTURBXy8zM2IyYjk3Y2Y4NWI2Y2Y4Yjg5ZTkwNWMyM2EyZjBhZC5qcGVnkZMCzQMmAA
m.blog.hu/na/nadfedeles/image/hanyan_szavaznak_sztalin.jpg
Ideáig kit képviselt a fidesz? Na és a fatolvajok? Bizony, bizony jól képviseli őket. A Tiborc az első lopott fasorral megalapozta jövőjét, ma már 35 milliárdja van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
A patkányok örülnének is neki. Az emberek, és nem a "zemberek" már nem annyira.
Eladott Ország
Hány százalékos lesz a győzelem Gergely? Csakhogy tudjuk miheztartás végett. ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ZgBktkqTURBXy8zM2IyYjk3Y2Y4NWI2Y2Y4Yjg5ZTkwNWMyM2EyZjBhZC5qcGVnkZMCzQMmAA
m.blog.hu/na/nadfedeles/image/hanyan_szavaznak_sztalin.jpg
Ideáig kit képviselt a fidesz? Na és a fatolvajok? Bizony, bizony jól képviseli őket. A Tiborc az első lopott fasorral megalapozta jövőjét, ma már 35 milliárdja van.
Commenter
@Eladott Ország: A fidesz önmagát képviselte, ill. a kedves vezetőt. Meg a bérszavazóit. Vajon meddig lesz még a 35 milliárd Tiborczé és az ország ellopott vagyona a fideszé? Jótól kölcsönöznek inspirációt, Dzsugasvili a grúz aki nagy orosz akart lenni...orbán a félig ?roma, aki nagy magyar akar lenni...
volvós
Anyád lesz a " Fő " szavazótok, 1 millió néven és
személyi igazolvánnyal, te seggnyaló b.zi !!!
Clavigo
@Shikari: Téged ki kérdezett,,lápi móc??
Clavigo
@Shikari: Remélem érzed a törődést,, Bugris.
Nessy
Nos, akinek továbbra is Tarlós kell, aki ezüst tálcán nyújtja át a főváros értékes részeit a kormánynak, aki azt csinálja, amit O.V. mond, annak lelke rajta! Majd számoljon el az utódaival, hogy mi lett Budapestből már eddig is!
Nessy
Drága miniszter úr! Hány milliárdért vásárolnak szavazatokat? Hány milliárd lesz a kormány info címén folytatott fidesz kampány? Hiszen ez eddig is remekül működött!
kereső
Remélem a szavazóköri végeredmények is már megvannak, betápláva a rendszerbe- a 2010-es adatok. Jól dolgoztatok GG.Csak igy tovább. az országos eredményt mikor közlöd?
Macskaszem
Budapesten sem most, sem 2018-ban nem arattatok nagy győzelmet, mert ott sokkal tájékozottabbak az emberek, nem lehet közmunkával, meg hasonlókkal zsarolni. Csak a nagyon vidékiek, meg a nagyon hülyék vevők a fideszes hablatyra. Meg persze a kettős állampolgárnak nevezett szavazógépek.
Commenter
@kereső: Sőt! Elkezdhetné már közölni az önkormányzati választások és főpolgármester választás eredményét is...
papa.49
Dudadani innen szép VESZÍTENI !!!
Az kinéz nektek LÁRVAFEJŰ !!!
Commenter
@papa.49: soha be nem ismernék a vereséget. Ha vesztenek akkor is mások bántották szegényeket. Mindent csakis győzelemként kommunikálnak nem érdekli őket az pár millió eltűnt szavazó. Majd vesznek/leköteleznek/megzsarolnak másokat. És csalnak. Ha már az EBESZ-t sem igazán érdekelte egy uniós ország EP választásának tisztasága akkor minek kapálózunk? Hordhatjuk a vizet a Dunára, ezzel az ellenzékkel győzni már nem lehet.
papa.49
@Commenter: Kicsik vagyunk az Unióhoz mérten kb. a mi létszámunk az Unió 1.7 -2 % NEM VAGYUNK FONTOSAK !!!
Commenter
@papa.49: ez egyre inkább így igaz hogy hiába játssza a csuti az agyát, nem vagyunk politikai szempontból fontosak már. Nem képezünk hasznos hidat Nyugat és Kelet között, csupán egy ide-oda billegő szétesőben levő palló vagyunk. Még beérhet Bulgária is bennünket. Amíg nem talál a Nyugat még nálunk is olcsóbb és talán jobb munkaerőt is addig gazdaságilag még kicsit "vagyunk". De ugyanaz a csoda egy kis országgal nem történik meg kétszer, pláne nem három évtizedben mérve. Mindjárt itt egy újabb évforduló: június 16. Semmit nem fog elindítani ez sem...abban biztos vagyok hogy szobor amit a Vértanúk teréről elvittek sehol sem lesz...
papa.49
@Commenter: Tedd hozzá aljas módon eltüntették a Nagy Imre szobrát !!!
Commenter
@papa.49: igazán bátran az éj leple alatt. Most műanyag csomagolásban vár a sorsára valahol...valamit írtak hogy hol de ez lehet valótlan info is. Nem cél a szobor felállítása sehol sem, ebben biztos vagyok.
papa.49
@Commenter: A fütyiszhez méltóan sumákban, az éj leple alatt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.