Joguralom tekintetében a legutolsók lettünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na majd jön a bunkó Kovács és megadja a választ! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Na most lesz vége az afrikai-magyar barátságnak, hiszen már Botswana is beelőzte a "független, erős, "soha nem volt még ennyire jogállam" Magyarországot.
Remélem az EU illetékesei is olvassák ezt a jelentést és megteszik mindazt, amit már rég meg kellett volna tenni a Fidesszel szemben. Nem szóbeli fenyegetésekre gondolok. Zárják el a pénzcsapot, ne jöjjön egy olyan EU-s országba több EU-s pénz amely a jogállamiság terén afrikaibb mint Botswana.
Érdemes lenne elgondolkodniuk Mo. EU-s tagságának felfüggesztésén is.
RonaGyuri
na majd jön a bunkó Kovács és megadja a választ! =))
Nessy
Miután az igazságügy miniszter asszony közölte, hogy nem tudja definiálni a "jogállamiságot", továbbra sem várható javulás! Csak tudnám mit tanult az egyetemen?
Commenter
@Nessy: a semmit hogy lehet definiálni? Megszűnt. Nincs. És tudja ezt VJ nagyon jól, csak akár a gazdája ő is elképesztően cinikus.
nezelodo
@RonaGyuri: ma 17:32. Biztos azért üldözték el a CEU-t is mert a kopasz Kovács megsokallta azt a sok gazemberséget, amit ő birtokol, és úgy emlékezik, hogy a CEU-n tanulta...
emerencia
@Commenter: Most aztán kutyaszorítóba kerültünk! Ha békén hagyják az EU-ban O1G-t, tovább fogja sanyargatni a számára érdektelen, nem ner kompatibilis határon belül élő magyar milliókat gátlástalanul. Ha viszont megteszik azokat a lépéseket amiket leírtál (pénzcsapok elzárása, Eu-s tagság felfüggesztése) szintén mi fogunk még jobban szenvedni. Anno mikor a belépésre szavaztunk, hittünk azokban az európai értékekben melyek az EU országaiban soha nem szenvedhetnek csorbát, hiszen erről szól a közösség. Senki nem gondolta, hogy 2019-re egy diktatórikus rendszerbe süllyedünk és részben szabad EU-s polgárként ilyen keserves lesz az alternatíva.
Cincinntatus
"Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán:"

Attól is függ, ki csinálja a listát.

Az itt közölt közölt helyezési lista hamis alapokon nyugszik, miként az állatvásári kupecé:

"HA AKAROM VEMHES, HA AKAROM NEM VEMHES." Olyanra mondják, ki most igy, majd ugy beszél, mint az állatvásári kupec, ki szamarát egyszer vemhesnek, másszor nem vemhesnek állitá.
kereső
Abban az országban, ahol a parlament elnöke megkéri a regnáló miniszterelnököt, hogy ugyanmá' módositsa a törvényt, amit a miniszterelnök évek óta nem tart be, ahelyett, hogy a törvénysértés megszüntetésére szólitaná fel, ott milyen joguralomról beszélhetünk? Abban az országban, ahol a frissen kinevezett csodacsatár8(mellesleg igazságügyminiszter), azt mondja, hogy a jogállam egy homályos fogalom, abban az országban van-e még jogállamiság- vagy csak a kellékkei ,tartalom nélkül.Milyen szépen mondta a volt igazságügyminiszterünk ,aki nem mellesleg jogtudós:
"Ha egy nagy jelentőségű jogi eljárásban a jogállamiság fogalma kerül a középpontba, azonban tudományosan megalapozott jogászi érvelés helyett politikai érveléssel próbálják a jogállamiság tartalmi követelményeit meghatározni, paradox módon nem erősítik a jogállamiság eszméjét, hanem kiüresítik" - szögezte le Trócsányi László, a lengyelekkel szembeni uniós eljárásra utalva."
Csessze meg a jogtudós, milyen szépen tud róla szónokolni.
kereső
Ja, és nem mellesleg a parlament elnöke is végzett jogász- de úgy látszik, hogy a farkából rázta ki azt a "kis piszkot" a neve előtt.
Afra
@Cincinntatus: Miért, tán nem? Két lábbal tiporják..
Madácsi Pali
@RonaGyuri: mert Soros... , és kivételesen igaza lesz! Ha annak idején nem ad pénzt a fideSSre, nem járatja a sutyerákokat egyetemre...
RonaGyuri
@Madácsi Pali: csak a rend kedvéért !!!
nem ők választották ki a támogatottakat, hanem a hazai okosok
nem ők járatták egyetemre, hanem a kádári vezetés, akinek a káderei voltak!!!
Sorosék bűne, hogy elfogadták a hazai ellenzékiek véleményét!
Madácsi Pali
@RonaGyuri: nem a támogatási folyamatot írtam le, de a Soros pénzén történt. Sokkal több köze van hozzájuk, mint a szajkózott "Soros tervhez". Ha valaki "bérenc" akkor az pénzért hajtja végre megbízója szándékát, ők rengeteg pénz kaptak pártra, egyetemi tanulásra.
Commenter
@kereső: Kazahsztán, Nigéria és Banglades is jobb helyezést ért el nálunk. Hiába végezte el a jogot valaha majdnem az egész fidesz az semmit nem számít. Megfogalmazta ezt a regnáló is, amikor kijelentette, hogy ő nem azért kíván tenni, amit a jog képvisel hanem az ellen. Be is bizonyította: hatalombitorló, jogállamot szétverő korrupt maffiózó puccsista. Méltó azokhoz a szintén velejéig romlott politikusokhoz és emberekhez akikkel pózol, akik még szóba állnak vele és nem kényszerből teszik ezt mint az EU politikusainak nagy része.
Aki Én
@Cincinntatus: véletlen lájk!
Ez a vélemény akkor állná meg a helyét, ha nem csak a fideszre nézve kellemetlen listáknál lenne érv. Így viszont egy szánalmas próbálkozás a fidesz védelmére.
tudode
Megtisztelő, hogy egyáltalán jegyeznek egy ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN fetrengő országot:
,
Ugyan tabu, félelmetes, kilátástalansággal terhelt úgy a zsibizőknek, mint azoknak, akik eltűrik
.
Lehet válogatni
.
www.youtube.com/results?search_query=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+magyarorsz%C3%A1gon
.
Kegyetlenűl rátették a bibóisták az 'i'-re a pontot!
Madácsi Pali
@RonaGyuri: O1G Soros osztöndijjal jutott ki Oxfordba, amit abbahagyott mert honatya lett. Nem a kádár rendszer küldte, fizette a tandíját.
papa.49
@Madácsi Pali: Már látható TELJESEN FELESLEGES VOLT RÁ PÉNZT ÁLDOZNI !!!
Nessy
Eszembe jutott egy régi szlogen, kissé átalakítva:
Hazánk nem rés,hanem erős bástya a jogállamiság megszüntetésének frontján! Úgy látszik O.V. itt sikeresen harcolt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.