A kormánypropaganda egyik sztárolt publicistájának nem tetszett a fellépők névsora Tusnádfürdőn. Mindenki megkapta a magáét.

Lovasi és a Quimby trágár, identitászavaros, magyarellenes alibi előadó

Szentesi Zöldi László a közösségi oldalon kelt ki a rendezők és a meghívott zenészek ellen:

Tusnádfürdőn jártam.

Szép és jó volt minden.

Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik?

Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat.

Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.

Nekem persze, mindegy. Csak tudjátok, a következő lerománozásban majd a ti most kifizetett lejeitek, forintjaitok is benne lesznek.

Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán.

Ami ellen mi több évtizede – értetek is – harcolunk.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lacika, hiába kaparsz, a mocskosszájú Zsótit nem tudod lelökni előled a létra tetejéről, hiába a fejedelmi többesszám...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lacika, hiába kaparsz, a mocskosszájú Zsótit nem tudod lelökni előled a létra tetejéről, hiába a fejedelmi többesszám...
Eriksson
Kár, hogy Szentesi Zöldi ilyesmibe keveredett. Arra ott van a Bayer meg a Szarvas Szilveszter.
Dr plágium
Hülye vagy fiam. Harcolj csak a démonjaiddal és szólj ha legyőzted azokat.
Jozefina
Ki az az idióta, akinek sikerült ezt a katyvaszt leírnia???
RonaGyuri
fogalmam sincs, hogy az említettek mivel érdemelték ki a "trágár, idióta, identitászavaros alakok" minősítést, de azt tudom, hogy , ha ilyenek, akkor nagyon megfelelő társaságban voltak! =))
silber13
Mellesleg Szentesi az niemand, aki azt hiszi ért a zenéhez, pedig csak ugatja!
Horizont
Több ezren lájkolták, imádják és hálásan megköszönik neki hogy megírta. Ez van.
advocat
Ilyenek miatt tartunk itt! És ne pofázzon bele ami esetleg másoknak tetszik. Még ha ezért lerománozzák is. De szerintem nem ezért. Van annak oka.
SystemError
Kritizál a seggnyaló csótány, ahhoz objektív gerinc kéne nem.. és nem ilyen Bayerrel nevetgélő szarházi patkánykodás. Több szitázzunk valamit kis fos, te azért vagy ott ahol, mert miközben szopos még pártpropagandát is nyomsz hozzá, de nem azért, mert egy objektív szakember lennél. Egy senki voltál a fidesz előtt és utána isaz maradsz. A szakmai csúcspontod, hogy nevethettél Bayer szallonnáci viccei n, ha megengedte. Ne kritizálj olyanokat, akiknek értékei messze túlmutatnak a szaros pártpolitikai értékrendeden. Nem tetszett a varangy király kis buzi, magadra vetted? Akkor már nem is művész, mert varangy a királyunk! :) Mindig voltak ilyen felszopok, aztán mentek az aktuális varanggyal az anyjukba...
Mirabilis
Haha! Nem volt beleszólásod, akkor mi a faszra vered a nyálad?
Mirabilis
Haha, hogy hogy Bródy, Koncz nem lép fel soha a posványoson?
Tudjuk, ismerjük? Aki még nem:
Ha én rózsa volnék, nem csak egyszer nyilnék,
Minden évben négyszer virágba borulnék,
Nyílnék a fiúnak nyílnék én a lánynak
Az igaz szerelemnek és az elmúlásnak.

Ha én kapu volnék, mindig nyitva állnék,
Akárhonnan jönne, bárkit beengednék,
Nem kérdezném tőle, hát téged ki küldött,
Akkor lennék boldog, ha mindenki eljött.

Ha én ablak volnék, akkora nagy lennék,
Hogy az egész világ láthatóvá váljék,
Megértő szemekkel átnéznének rajtam,
Akkor lennék boldog, ha mindent megmutattam.

Ha én utca volnék, mindig tiszta lennék,
Minden áldott este fényben megfürödnék,
És ha egyszer rajtam lánckerék taposna,
Alattam a föld is sírva beomolna.

Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,
Mindenféle szélnek haragosa lennék,
Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,
S nem lennék játéka mindenféle szélnek.
Szeparepa2
De ki a bánat olvas ilyen seggfejeket? Ha nincs ez a cikk, ezeket a beteg gondolatokat sem tudtam volna meg soha...
papa.49
Én csupán ezt kérdezem a ,,publicistától,, KÖZÖD ???
bencemacska
@Commenter: július 29, 10:30
Jó ötlet, beküldhetted volna, hogy a posványosi kulturális rendezvényen ezzel a számmal lépjen fel. Lehet, hogy híveitől kevesebb tapsot kapott volna, de MENNYIVEL IGAZABB jellemrajzot adna, mint az a skizofréniás próza, amit elmondott!
reagens
Kicsit túltolta Szentesi Zöldi!
Nem kéne Lovasit egy lapon emlegetni Koncz Zsuzsával. Lovasinak nem tetszik a jelenlegi politikai szereplők jó része, amit decensen és kulturáltan ki is fejt. Ezt a véleményét nem viszi fel a színpadra, hanem zenél és azt igen jól csinálja.
Koncz minden alkalmat megragad, hogy a politikai vezetésbe belerúgjon, és nem zavarja, hogy ezt a színpadon teszi. Bródy barátjával mindketten vállalhatatlanok. Ők már nem zenét csinálnak, hanem politikát. Ez pedig így helytelen és visszataszító.
bencemacska
"Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni."
Mindenkit a megfelelő helyre. Ha egyszer O1G-t csak ilyen körítéssel lehet eladni, akkor ilyen körítést kell biztosítani kell a keresztény szabadságához.
man at work
Ez tényleg érthetetlen, amire nincs épeszű magyarázat.
Mindenesetre mind a két tábort sikerült kiakasztani.
Vászont általuk megdőlt a tétel: Egy a tábor

Én csak annyit kérdeznék tőlük, hogy Salazar vagy Franco össznépi bulijára is elmentek volna?
man at work
Ja, Lovasira és Quiimbyre gondoltam.
A fideszes kutyák ugatását le se szarom!
man at work
Mert, ahogy eltűnik Orbán, szétesik a rendszer, és akkor tele lesz az ország erkölcsi hulladékokkal, akiket már soha többé nem hagy nyugodni a bűntudat a megvetés, megvetettség árnyékában.
Már most ítélet alatt állnak, de a fekete leves még ezután jön...
(nem véletlenül említettem Salazart és Francot)
papa.49
@man at work: Ebben sajnos tévedsz, akkor telepofával fognak ugatni az új rend mellett, ugyanúgy mint történt 1990. ben is
man at work
@papa.49: Csak nézd vissza a történelemben. Kivétel nélkül mindegyik szétesett a diktátor nélkül (amúgy direkt nem Ceaușescut írtam, hogy ne legyen időben olyan közel, és Orbán nemtelen végére sem akartam utalni drasztikusan).

Azt hallgatom már kurva sok év óta, hogy a megemlékezés célja, hogy az emberek tanuljanak a történelemből.
Neked úgy tűnik, hogy az emberek tanultak valaha is a történelemből?
Pl. Orbán biztos tanult a történelemből - minden rosszat eltanult ez a nemzetgyilkos buta paraszt mocskos állat, amit csak el lehet.
papa.49
@man at work: Akkor nem érteted miért így írtam, megpróbálom megmagyarázni ...
Volt egy állami gazdaság ahol dolgoztam a 70.80 években, mivel rengeteg telephelye volt sokat kellett a központon kívül is dolgoznom. Ott találkoztam egy pacákkal aki akkor annak a üzemrésznek a főnöke volt a végzettsége kertészmérnök. Eljött a 90 váltás (én csak gengszter váltásnak hívom) ez a pacák megvette a cég egy részét a munkatársaival együtt. Aztán minden évben vesztességes volt a cég, kivásárolta a többieket, egyedül ő maradt a cég újra nyereséges lett. Ez volt a kisebbik baj, a sokkal nagyobb, hogy elkezdte mondogatni Ő SOHA NEM VOLT KOMMUNISTA, NEM VOLT PÁRTTAG, csak azt felejtette el sokan tudtuk hogy alapszervi párttitkár volt az ÁG. ben Moszkvában tanult az egyetemen. Én erre gondoltam és akkoriban minden addigi cégre jutott ilyen néhány !!! Mikor egyszer 4 szemközt rákérdeztem, valahogy megromlott a kapcsolat köztünk, a ,,fene tudja miért,, !!!
Egyébként hogy írtad nem a románokra gondoltál ott is régi párttag vette át a hatalmat az Iljeszku !!!
Commenter
@bencemacska: borzalmas volt a beszéde is, überelte a parlamenti választások előttit is. Se Patyi, se a történész barátja nincs már sehol így lehet most tényleg maga írta a beszédet.
csipetke
Ki a nyavalya az a Szentesi Zöld László?Másrészt,lehet,hogy az említett művészek nem nyaltak be csontig a fidesznek?Mert ezekszerint ez velük a baj...
solidedge
A Fidesz bukása után ki fog derülni, hogy aki a Fidesz ellen volt az a magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.