A távozó Európai Bizottság politikája bebetonozására törekszik, ezért támadta meg a magyar törvényeket, amelyek a migráció ellen hatnak – mondta szerdai sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely ugyanakkor elmondta, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnöke enyhítheti az unió megosztottságát. Közölte, a megválasztott elnök alkalmas arra, hogy jól vezesse a bizottságot, konszenzust teremtsen a tagállamok között, hogy jól meghatározza az unió közös értékeit és enyhítse a közösség megosztottságát.

Gulyás Gergely annak kapcsán beszélt erről, hogy

csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök négyszemközti találkozón vesz részt Ursula von der Leyennel.

Megerősítette: a magyar kormány továbbra is bizalommal van a megválasztott bizottsági elnök iránt.

A miniszter szerint Orbán és von der Leyen találkozóján bármiről szó lehet, és várhatóan a miniszterelnök nem fogalmaz meg elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy az egyes bizottsági tisztségekre ki, mely ország biztosjelöltje kerül, mert tiszteletben tartják a megválasztott bizottsági elnök jogát erre. "Azt a jogát senki sem vitathatja el Ursula von der Leyennek, hogy ő válogassa meg a bizottsága tagjait".

Gulyás kijelentette azt is: a távozó bizottság láthatóan az eddigi politikája bebetonozására törekszik a hátralévő néhány hónapjában, ez látszik abból is, hogy megtámadta azokat a magyar törvényeket, amelyek a migráció ellen hatnak.

Forrás: MTI, Index

Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nagy bátorság NÉGSZEMKÖZT még egy levegőt is szívni a magyarok kRÉMjével!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,négyszemközti találkozó,, után mit fog hazudozni a kurmánysajtó ???
tudode
Nagy bátorság NÉGSZEMKÖZT még egy levegőt is szívni a magyarok kRÉMjével!
Nessy
@papa.49: Ursula von der Leyen felkéri kellő tisztelettel Orbán Viktort, legyen az első számú tanácsadója. Addig is készítse el az Unió átalakításának tervezetét, különös tekintettel a magyarok,, azaz a saját érdekeit alapul véve. Természetesen minden fidesz jelölt kiválaszthatja, mely főbiztosi posztot kívánja betölteni. A szocialistáktól, demokratáktól, és mindenki mástól, Salvinit kivéve , megvonják a szavazati jogukat.
Folytassam, papa.49?
papa.49
@tudode: A hölgy jó vastag kesztyűt húzzon mert ez a barom összefogja nyálazni a kezét ))))))))))))
libellle
@papa.49: nem is vagyok én abban biztos, hogy negyszemközti lesz a a találkozo. Amennyiben igen, akkor az a kis törékeny hölgy elmondja orbánnak, hogy mit vár el tölle amennyiben akadályozza az ö elképzelését EU-t illetöen lehet távozni.
papa.49
@Nessy: Kedves fórumtárs SZUNDIKÁLSZ???
papa.49
@libellle: Ebben bízom én is elégé határozott hölgynem néz ki!!!
Talán képes lesz arra amire más nem, hogy a
,,kutyát a helyére parancsolja,, ))))))))))))
tulipan
@papa.49: Azt, hogy lesmárolta a Hájpacni, az elnöknőt! :D
papa.49
@tulipan: DDDDDDDDD
Remélem ebben az esetben lecsavar a hölgy neki egy méretes taslit a kis kezével ))))))))))))
Nessy
@papa.49: "Még a borsón is szépet álmodok"! :-)))))
tudode
@papa.49: .
A közjogi méltósági protokoll szerint nem mondhatják egymásnak, hogy essen transzba, és menjen a pikulába, még akkor sem, ha előjön az EU kivénhedt vásott kölke, ahogy magáénak véli az oroszok kivágását, hogy azoknak a "magyaroknak" köszönheti a TISZTseggét, akire a honfoglalás óta vártak!!!
papa.49
@tudode: Ez elhiszem, de óvatosan kifarolhatott volna a soproni haccacáré elől !!!
Eladott Ország
Fölösleges "randi"... Orbán nem fog változni, max most is végigsmárolja az új elnök kezét, aztán utána úgyis azt csinál, amit akar.
uploads.disquscdn.com/images/2aab1301729514b7d638afc6b4d4d233f4e1fec48a47b08499f6115e6d29f841.jpg?w=600&h
silber13
"várhatóan a miniszterelnök nem fogalmaz meg elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy az egyes bizottsági tisztségekre ki, mely ország biztosjelöltje kerül"
Ez a dagadt szélhámos nins abban a helyzetben hoby neki elvárásai legyenek.
silber13
Egyébként a találkoz után me itthon azt hazudik majd, mit akar, de remélem a külföldi sajtó réen lesz, ismerve Orbán igazmondáását!
silber13
Ezen a képen mintha egy Rodin szobor torzóját vélném felfedezni.
volvós
...tessék mondani ez a gulyásgergelyke és a hollikpistike férj-feleség ??? Mert ugy néznek ki...
Rockxy
négyszemközt akarja megcsöcsörészni a piszkossa
tulipan
@silber13: Tudod, ennek az ónjelölt führer Főhájpcninak van egy régi (rossz!) szokása, hogy úgy tesz, "mint ha" helyzetben volna, azaz mindig BLÖFFÖL! Ez a végtelen pimaszság, hiába nem igaz, tetszik a birkáinak!!
Jozefina
Ursula von der Leyen valamennyi EU tag ország miniszterelnökével pacsizik négyszemközt, vagy csak orbánnak és rajta keresztül ki tudja hány millió magyarnak jut ez a tisztelet!
Remélhetőleg felkéri orbánt, hogy saját jó szántából távozzon a néppártból és ne rontsa a néppárt népszerűséfét!!!
Na persze a lakájmédia majd harsogni fog a sikersztoritól és valszeg az lesz, hogy Leyen tanácsokat kért orbántól és kapott is néhány jó ötletet!!!
Mellesleg az EU-ban elég szokatlan a négyszemközti parolázás!!! Nem tudni, hogy Leyen kérte a találkozót, vagy orbán rendelte magához Leyent!!??
Jozefina
Ne felejtsük, hogy pár nappal korábban egy olasz kisvárosban, festői környezetben tárgyalt a német CDU és a fidesz. Ennek eredményéről én sehol nem találtam pletyit!!! Vagy csak vihar előtti csend van???
kereső
Hogy ez milyen fapofával képes hazudni! Nem a migráció miatt támadták meg az egyes törvényeket- hanem a jogállamisági norma be nem tartása miatt. Az MTA-s törvény meg még a saját gránitszilárdságuval is ellentétes.Hogy képes mindezt ilyen rezzenéstelen arccal, és kigyótekintettel előadni? Milyen ember lehet ez a GG? Mert seggnyaloncnak kiváló.
colibri
Csütörtökön újabb nő kapja a kézcsókot, hogy azután jónagy paraszt módjára zsebrevágott kézzel eljárja a szokásos pávatáncot. Sajnálom a politikustársakat, aki mind beleesik egy hazug ember csapdájába.
reagens
Nem kéne jósolgatnom, de az egész Újhelyi- Cseh Katalin féle Magyarország ellenes fellépés élét fogja elvenni Orbán. Megkapjuk a bizottsági pozíciókat és le kell nyelnie a békát a magyarság érdekei ellen ágáló képviselőknek.
man at work
Ursula von der Leyenből még bármi lehet Európa számára., a világ számára, a számunkra.
Nem mondom, hogy izgatottan várom, de azért kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mivé válik majd a prés alatt.
(csak úgy négyszemközt: alfa.alfaradio.hu/media/logo/negyszemkozt.jpg )
Nessy
@reagens: melyik "magyarságra" gondolsz? Határon innen, vagy túl?
Bár, lehet, hogy olyan pozicióba vagy hogy minden nagyon szép,. minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagy elégedve! Ez esetben tárgytalan a kérdésem!
bencemacska
@papa.49: ma, 12:59
Messziről jött ember azt mond, amit akar. De ha még négyen lennének ott, akkor is azt mondaná itthon, amiben megegyezett saját magával három nappal korábban.
Ha igaz a hirdetett "négyszemközt", nagyon bátor csaj az Ursula.
csak úgy....
@reagens: tudod mit,tibi!? ne is jósolgass,mert te ahhoz is butuska vagy...
Csizmás Kond
na és ezt a négyszemközes találkozást ismét milyen nyelvből fordították magyarra ?
reagens
@Nessy: Azokra gondolok, akiknek az érdekeit ez a fellépés sértette. Magyarország érdekeit sérti, ha a bizottsági pozíciókat nem kapják meg a magyar Eu képviselők. Kevesebb lehet a támogatása, rosszabb pozícióba kerülhetünk, elesünk egyes egyébként járó támogatásoktól..
Ezt neked magyarázni kell?
reagens
@csak úgy...: Béla! Már megint zöldeket beszélsz!
Nessy
@reagens: Nem kell magyarázni! Az eddigi eredmények tükrében, már sok mindenben nem kerülhetünk hátrébb, mert a sor végén vagyunk.
Most már nem is a jogállamiságra gondolok, miután azt itthon az igazságügy miniszterünk definiálni sem tudja. hanem a gazdasági és egyéb mutatókra.
reagens
@Nessy: Nem erről van szó! Arról írtam, hogy ha nem kerülnek be a magyar képviselők azokba a bizottságokba, ahová az eredményeink alapján jogosultak lennének, elesünk az Eu sokféle támogatásától.
Ez, remélem, világos.
Nem érdekelnek a mutatók és egyéb okoskodások, ez a konkrét és ez ezzel a veszéllyel jár!
Nessy
@reagens: Elesik a kormány és a kegyencek! Ennyi!
silber13
@Csizmás Kond: Nagy a valószínűsége, hogy - Orbán Viktorra való tekintettel nemzetközi fordító team műkodott közre, kizárva sok magyar " ferdítőt"
Lepényleső
Ajánlható Ursula kegyeibe,főleg ha Dr. Bubó páciense?
reagens
@Nessy: Nem. Nem ennyi!
Minden Eu-s támogatás kevesebb lesz és a lakosságnak jut kevesebb. Lassúbb fejlődés, lassuló gazdaság. Nem ezért csatlakoztunk. Aki Magyarország támogatása ellen lobbizik, az nem a magyarok érdekeiért dolgozik.
reagens
@Eladott Ország: Gondolom, előbb utóbb valami értelmeset is tudsz szólni!
tulipan
@Nessy: A 9 éves "gyakorlat"után még mindig nem tudod, hogy alapjában véve, EZ nem számít, hiszen ennek a narancsos Dagadéknak, a népet teljesen meghülyítő, BLÖFF"politikájának" éppen az, hogy minden vereség esetén óriási dobpergéssel azt kell sugallni, hogy Ő "nyert"! A valóság nekik lényegtelen!!! Látod, Posványososon, már az EU-s pénzek jelentős csökkenésére is elkezdte, az EU legerősebb csoportjának (Zöldek) módszeres szidalmazásával, az ÖLEB BIRKÁINAK FELKÉSZÍTÉSÉT!!
Eladott Ország
@reagens: ma, 07:49; Te a fikázáson kívül, mi a bánatos lóf@szt tudtál hozzá szólni egyetlen egy cikkhez is te elmebeteg fideszes vadbarom!
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
reagens
@Eladott Ország: Társalogj az elvtársaiddal ilyen hangon bunkó paraszt!
simmering73
Lábhoz rendelték az ebet? Itt saller és koki osztás lesz.
papa.49
@Eladott Ország: A feltett képek szépen mutatják az ,,IGAZMONDÓK,, (fütyisz) pártját !!!
tulipan
@reagens: Társalogj Te anáci kamerádjaidal,ilyen hangon bunkó paraszt!
reagens
@tulipan: Én nem trágárkodtam sem veled, sem azzal, akinek írtam! Ezt rólatok már nem mondhatom el!
tulipan
@reagens: Ezek a saját szavad voltak, megnézhetted volna, mielőtt reklamálsz, te cseh idegen, csak kibővítettem!!!
reagens
@tulipan: Nem neked írtam! Netán mindkét személyiségben azonosak vagytok? Ez érdekes!
tulipan
@reagens: Köszi! Ez igazán megtiszelő!! Hahahaha
kokopelli
@silber13: Amennyiben az Orbán nem az angol nyelv "al-felcsuti " formáját beszélné,úgy akár angolul is!
Mert a "Frau L." tényleg Angliában "TANULT"! Franciát és németet is választhat a Zorbán!
kokopelli
@papa.49: ...a németek röhögnek a kézcsókon,mert az olyan régi,poros,nevetséges,kopottbárós labanc
operettszokás! ...a poroszok ill. szászok pedig még puritánabbak,mint a délnémetek!
papa.49
@kokopelli: Ebben bízom én is végül is én nem ismerem a hölgyet, de a neve és a családja alapján nem szegény proli származású, hanem valami felső polgári család sarja ...Biztos volt ,,GYEREKSZOBÁJA,, nem úgy mint a csutinak az üstház, és az is biztos nem fogja elnézni ennek a műveletlen, tuskónak a viselkedését, értem itt a ,,kézcsókot,, ill. a hazudozásait !!!
Na mindegy majd meglátjuk !!!
kereső
@papa.49: Szerintem a hölgy- vagy a férje nemesi származású- a von der - erre utal.Nem tudni, hogy a használt neve a férjezett neve-e, vagy a saját születési neve.
papa.49
@kereső: Ezt én se tudom de az előtagok a nevek előtt valami ilyesmit mutatnak, a hölgy apja volt tartományi ME.
tehát ő belenőhetett a politikába !!!
silber13
@reagens: 07:46-ra:"Minden Eu-s támogatás kevesebb lesz és a lakosságnak jut kevesebb. Lassúbb fejlődés, lassuló gazdaság. Nem ezért csatlakoztunk..."
Írd már meg ,miért is lesz kevesebb a támogatás? Nagy valószínűséggel azért mert az eddig adott támogatásokat a naransos horda illusztris tagjai lenyúlták nwgobbrészét ellopták. Persze, hogy kevesebb jutott és jut lakosságnak. De folytatni akarják a sok észnélküli breuházást,(lásd tengeri kikötő helyett egy lerobbant ipartelepp vásárlása, a külhoni állítólagos magyarság támogatása, stb)
reagens
@silber13: Akkor megismétlém ha nem értetteď.
Ha a bizottsági pozícióktól elesünk rosszabb lesz ez érdekérvényesítő képessévünk. Ezzel értelem szerűen csökken a támogatások mértéke amit minden magyar megérez. Ez az ellenzéki Eu képviselöink áskálódása miatt.
Így már érted?
tulipan
@durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos beteg vagy, ennyi vizelettel!
silber13
@reagens: Nem vagyok biztos benne, hogy az "ellenzéki képviselők áskálódása" az esetleges támogatás csökkentése. Sokkal inkágúbb a fideszesek és a vezéreik gátlástalansága, elmebeteg beruházásaik sokasága lehet az lyok. Ne hidd, hogy nyugaton sak hülyék lébolnak, nagyon is tisztában vannak az itthoni dolgokkal.
tulipan
@kereső: Az elnöknő saját, születési neve Albrecht, férje neve: Heiko von der Leyen !!
tulipan
Heiko Echter von der Leyen (született 1955. június 2-án) egy német orvos, orvostudományi professzor és Ursula von der Leyen politikus férje . Tagja a von der Leyen családnak.
Ulrich von der Leyen orvos (1918–1992) és felesége, Cornelia Maria német Groth (1922–2014) fiának született. Orvosi végzettségét a Hamburgi Egyetemen és a Hannoveri Orvostudományi Egyetemen végezte , majd a Stanfordi Egyetemen oktatott 1992-1996-ban. 1998-ban a Hannoveri Orvosiskolában végezte el habilitációját, majd a belgyógyászat és kísérleti kardiológia a Hannoveri Orvostudományi Iskolában 2002-ben. 2005-ben a Hanover Clinical Trial Center GmbH igazgatójává vált. A Hanover Clinical Trial Center (HCTC) egy egyetemi klinikai kutatószervezet, amely a Hannoveri Orvostudományi Iskolában található.
reagens
@silber13: Kevered a dolgokat. Van a bizottsági pozíció, ami fontos az érdekérvényesítő képességünk szempontjából.
Van a támogatás, amit szerinted a Fidesz miatt fognak csökkenteni.

Összemosod a kettőt! Egyszerre csak egy dolog miatt kell aggódni. Ha megkapjuk a bizottsági helyeket, biztosan tudni fogjuk, miért csökkentik a támogatásunkat, ha csökkentik.
Ha nem kapjuk meg a bizottsági helyeket, a Fidesz simán erre fogja rá a támogatások csökkentését és akkor az ellenzéknek meszeltek.
Elég egyszerű összefüggés!
tulipan
@Horizont: Várható volt, de ez azt jelenti, hogy nem ért el semmit, ami akart volna!!!
silber13
@, reagens: Biztosan megkapja a fidesz az áhított bizottsági helyet, de nem megyünk szinte semmire az érdekérvényesítő képeséggel, mert azt már eljátszotta a csúti dagadt De a támogatáscsökkenés miértjét sosem fogjuk megtudni, mert ugye Viktor lehazudja a csillagos eget is.Ami meg az ellenzéki negatózív hozzáállást illeti, bizony volt olyan! sk akkor az ellenzéki vezér rohngált Brüsszelbe, ogy a agyaroknak egy kanyit sem!!! És az akkori ellenzéki vezért Orbán Viktornak hívták.
silber13
@reagens: Én úgy tudom, hogy a támogatás adható! Orbánék meg emm különöet nem csináltak, ak a markukat tartják!
reagens
@silber13: Nem akarom sem fényezni, sem elítélni Orbánt. A támogatások csökkentése esetén ott az ellenzék, akik biztos megpróbálnak politikai tőkét kovácsolni abból, hogy így jártunk. Nem fogunk információ hiányban szenvedni és tudtommal elég erős az ellenzéki újságírás hazánkban.
Az, hogy Orbán, mikor, miért, mit kért az Eu-tól, beszélhetünk róla, de most épp a bizottsági helyek megtorpedózásáról volt szó.
Tudtommal ilyet Orbán nem kért ellenzékben sem.

Az, hogy a támogatásaink miképp alakulnak, még a jövő kérdése. Az biztos, hogy ezek csökkenése érzékenyen érinti a gazdaságot és Magyarország érdeke az, hogy ez a lehető legtöbb legyen.
tulipan
@reagens:Talán, ha tiztesséfgesen viselkednének, nemepdigv állandóan azT LESNÁk, hoyg éshol lehet ÁTEVRNI
tulipan
@reagens: Helyesbítek! Talán, ha az évek óta zajló, állandó támadás és HAZUDOZÁS helyett, tiztességesen viselkedtek volna, nem pedig állandóan azt LESTÉK VOLNA, folyamatosan, hogy HOGYAN és hol lehet az Uniót legjobban ÁTVERNI !
reagens
@tulipan: A politika nem tisztességről, úriemberségről, vagy erkölcsről szól, hanem érdekekről.
Ezért is csatlakoztunk, mert azonosak az érdekeink. Mindenki szeretné a saját hazáját fejleszteni, hiszen azért választották meg! Mindenkinek vannak érdekei és ezeket kell egyeztetni.
reagens
@tulipan: Mégis mivel verték át az Uniót?
silber13
@reagens: "Mielőtt ennyire lesújtóan fogalmaznánk a hazánkról, mint Lázár János, ne feledjük: amikor Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök, a Fidesz házmesterei rendszeresen rágták Brüsszel fülét, hogy ne adjanak pénzt Magyarországnak. Ezeket a feljelentéseket persze nem hazaárulásként élték meg a ma hatalmon lévő urak... "
Valóban nem volt akkor szó bizottsági helyek elosztásáról, de a z idézetben olvashatod, hogy Orbán viszont miért sivalkodott, ami szerintem gyalázatosabb olt, mint holmi bizottsági hely megtorpedózása!
reagens
@silber13: Egy, a nyíltan a tömegbe lövető, saját polgáraival szemben terrort alkalmazó politikai erővel szemben ez a fellépés volt a minimum!
tulipan
@reagens: Aha, iyet KIZÁRÜLAG egy HITHŰ, SZEMELLENZŐS NARARNCSNYIK KÉRDEZHE! :d
reagens
@tulipan: Nem kérdeztem. Állítottam!
tulipan
@reagens: NEM stimmel, a nyelvtan?
Mégis mivel verték át az Uniót?
reagens
@tulipan: Most miről beszélsz, mert nem értem.
silber13
@reagens: Ez már ne is hatóragudj de baromság! Nem löveett nyilta sem burkoltan gyurcséány, csak azt mondta, a rendet, (amit éppen Orbán és hordája borított fel) mindenképpen helyre kell állítani. És az éles lőszer használatát éppen egy dófideszes képviselő követelte! Egyébként a balhé szándékos kirobbantáát maga Kósa Lajos is elismerte a tv-ben!
reagens
@silber13: A gumilövedék és a könnygáz használatát elismerte az akkori kormány. A terrorról is szép számmal vannak felvételek. Ennyit erről!
kokopelli
@tulipan: ...az EU-s kapott pénz felhasználása helyett annak az ellopása csak elég lehet egy pofánvágásra!
Az már nem politikai,hanem gazdasági ok is! Amennyiben a politika nem tisztesség dolga,akkor az Orbán kor-
mánynál megtalálták az elrettentő példát!
silber13
@reagens: Ésha már itt tartunk Gyurcsány valóban nagyot hibázott akkor, mert sittre kellett volna vágni a fideszes főkolomposokat, élükön orbánnal, még az indok is renelkezsre állt.
reagens
@silber13: Láttad a felvételeket, ahogy rendőrnek öltözött, azonosító nélküli emberek földön fekvőket rugdosnak. Ehhez nem kell kommentár!
silber13
@reagens: Erre mondhatnám nyugodtanazt, hogy biztosan fideszes verőlegények voltak! Megkeresheted őket a Fradi pályán. És ha már itt tartunk, a rendőri felszólításra, hogy oszoljon a tómeg, azt végre kell hajtani. És ez vonatkozott a hibbant Révész Máriuszra is!
kokopelli
@silber13: ...láttuk őket amikor megakadályozták az ívek leadását erőszakkal! A több tucat kopasznyakú
végre összehozott 100 IQ-pontot az előtérben! Orbánék biztos üveget bontottak akkor! (vagy kitörtek?) a kis
Máriusz háborús sérült lett?Már írja az életrajzát is!? "Először,de bátran a halál torkában"...(;-))

?)
reagens
@silber13: Fölösleges huzakodnom veled, mert nem arról beszélsz, amit írtam.
A rendőrök nem viseltek azonosítót.
Válogatás nélkül mindenkit megvertek.
Könnygázt, gumilövedéket használtak.
Földön fekvő embereket rugdostak, vertek.

Ez nem rendfenntartás, hanem terror. Beszélhetsz mellé, a tényeket nem tudod negligálni!
kokopelli
@tulipan: A haverjai és a veje,lánya többszáz vállalkozása,ill. az azokban ellopott pénz,nem a "magyaroknál"
hiányzik?A sok fölösleges üres stadion ára nem a magyaroknál hiányzik?Az EU-s pénzek megérkeznek,de
a szétosztásuk valahogy nem az "az igazi"! Már maguk a "magyarok" is követelik a csapok elzárását!Érthetően!
silber13
@reagens: Söt ugye Kósa kijelentette, hogy az akkor puccs volt.
De neked van más is:
"Később Lázár János a leghatározottabban tagadta, hogy Orbán a puccs szót akárcsak egyszer is a szájára vette volna, most pedig megszólalt Kövér, és közismert tényként említette, hogy volt puccs, és ezt maga a miniszterelnök jelentette be akkoriban".
tulipan
@reages: Ahhoz meg pláne nem KELL, hogy a a pofátlan, BŰNÖZŐ egyedek, Orbán személyes felbujtására, minden engedély nélkül, hónapokra odatelepedtek és a PARLAMENT ELÉ és ott hisztérikusan ŐRJÖNGVE, teljesen tönkre tették a környezetet, megzavarva a közrendet IS, valamint p. a '56-as ünnepségen még a sok külföldi vendég szemere láttára IS, szétverni IGYEKEZTEK, az ország demokratikus működését! Ami pedig végre"kiváltotta", nagy NEHEZEN végre a gyurcsányi kormányszervek ellen-fellépését (ami mellesleg már sokkal korábban is kötelessége lett volna lakosság nyugalmának helyreállítása érdekében!) , az az volt, hogy ezek az " Oh, de szerencsétlen, áldozati egyedek" pimaszul, szó szerint randalírozni és gyújtogatni kezdtek, ismét csak Orbán személyes felbujtására, az egész városban!!! A pontos kezdeményező neve itt LÉNYEGTELEN!! Nem is véletlen, és szabályos BEISMERÉS értékű, hogy narancsos csorda, hatalomra a jutása után, azt a Parlament előtti "szabad teret", gyorsan meg is szüntette, jól tudva miért!!!
reagens
@silber13: Ez mennyiben enyhíti azokat a tényeket és erőszakot, amit akkor törvénytelenül és önkényesen elkövettek azok, akiknek a rend fenntartása lenne a feladatuk?
A bűn akkor is bűn, ha ideológiát gyártasz neki!
tulipan
@reagens: Ez azonban olyan igazság ám, AMI RÁD, UGYANCSAK vonatkozik!!!
reagens
@tulipan: Tényleg érdemes lenne egy értelmes és érthető mondatot írnod. Így válaszolni sem tudok, mert érthetetlen!
silber13
@reagens: Ott voltál? Biztosan állítod, hogy azonosító nélküi rendőrök voltak? Nwkwm viszont a fradis Kubatov csűrhe a gyanús. egy megrendelésre balhézó társaság. És még valami: ez bizony pussc volt, mga orbán, meg kósa és kövér is elismerte. Azt pedig, ha egy törényes rendet erőszakkal akarnak megdönteni, azt le kell verni! -mit gondolsz Orbán mi a fenét csinálna ilyen helyzetben?? Szerintem habozás nélkül a nép közé lövetne, aztán elmenekülne és Moszkáig futna, miként Mohameg is Mekkából Medinába inalt!
tulipan
@reagens: Aha, kösz! Azaz akkor, cáfolni sem tudod! Nagyon jól ISMEREM, azt a pimasz narancsos fajtádat Hahahaha :D
reagens
@tulipan: Sajnálom de nem írsz érthetően. Így sem válaszolni sem cáfolni nem tudok.
reagens
@silber13: Akkor gyakorlatilag minden hazugság hiszen nem voltam ott. Nem volt Kossuth Lajos hiszen nem találkotam vele.
Van még több ilyen elmés állításod?
silber13
@reagens: A descartesi filozófia körül próbálsz ólálkodni, de az nagyon messze van tőled.
tulipan
@reagens: Aha, kösz! Azaz akkor, cáfolni sem tudod! Nagyon jól ISMEREM, azt a pimasz narancsos fajtádat ! Csak hazudni tudtok, de azt PERFKT! SŐT, mi több, ÉN még azt is megkockáztatom, hogy te nem is voltál itt, nem hogy a Kosssth téren, de még a zországban SEM! Hahahaha :D
reagens
@silber13: Te kezdted a demagógiát és tagadod a nyilván valót. Akkor a holokausztot is tagadod mert ott sem voltál.
silber13
@reagens: Ennyi?? Persze neked -escartes bigott és demagóg volt ugye?:-)))))
tulipan
@durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi?: Kriptába lakó, alkoholista elmeszökevény,csak nem gondolod, van itt valaki is, aki itt Téged emberszámba vehet, te rongy állat ? mert ember igy nem viselkedik? Téged aztán, ugy sem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos beteg vagy, ennyi vizelet/pisi kényszer kortyolgatásával! KUSS már, tünés innen, te bugris, román PARASZT!!
silber13
@durbincs: kuss, bugris buzeráns paraszt!
papa.49
A végeredmény IGEN SOVÁNYKA LETT, MERT NEM IS DICSEKSZIK A CIGÁNY VELE !!!
Az elnök asszony helyretette a barmot oszt. jónapot !!!
silber13
@durbincs: Homokos!!! Templomromboló!!:-))))))
silber13
@durbincs: Magának itt kuss a neve vén buzi!
silber13
@durbincs: Hímringyókkal és kankurvákkal, mnt maga, semmi beszédem nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.