Donáth Anna a Momentum politikusa az alábbi levelet küldte el az EU csúcsvezetőjének: Tisztelt Ursula von der Leyen! Azt feltételezve, hogy az Európai Bizottság körüli, valóban fontos teendői ellátása közepette nem követte részletesen a Türk Tanács Bakuban tartott VII. csúcstalálkozójának programját, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az említett Bizottság egyik...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@reagens: Nem Donáth Anna árusítja ki az országot kib@szott diktatúráknak: Putyinnak, Erdogannak, Kínának, stb. Aki viszont ezt teszi, az tényleg hazaáruló.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Hát, ezt jól megmondta. Meg is fogja kapni a magáét itthon. De az jobban érdekelne, hogy Ursula von der Leyen mit fog válaszolni. Most megtudjuk, hogy is áll a diktátor az únió szemében.
Nessy
@nemkati: Amit ott kint mondott O.V. az tény! Igaz, nála nem gond letagadni a saját mondatait, akár már másnap. A válasz valóban érdekes lesz, ha válaszol. Persze, az angol eredetire gondolok, nem a hazai "ferdítésre"!
nemkati
@Nessy: Nem tudja letagadni, mert ő írta meg. Vagy az MTI vagy akárki, ezer nyoma van.
A válasz meg remélhetőleg Donáth Annához kerül, aki a valós fordítást fogja közreadni. Vagy az eredetit, az is jó.
kereső
Miért "lehet" ebből botrány? Az első bötűtől az utolsóig igaz. Örülök neki, hogy a "lányok" teszik a dolgukat, mint EP képviselők - és Európa- benne Magyarország- érdekeit képviselik igen erőteljesen.
nemkati
@kereső: Miért? Csak nézd majd meg mit szólnak ehhez a levélhez az ideokádó trollok, de főleg 0rbán megmondó emberei. Kétségem sincs de elképzelésem van, miket fognak mondani Bayer Zsolttól Hollikig mind.
relatív
Huh, de jól összefogott-, indokolt levél. Végre fel kell nyitni az európai szemeket IS egy, a magyar érdek ellenében politizáló országvezetésről, mely az EU ellenében munkálkodik saját zsebére... IS !

Csak gratulálni lehet írójának.
reagens
A Momentum így egy hazaáruló csürhe és erről nem nyitnak a magyarok vitát!
Macskaszem
@reagens: Nem Donáth Anna árusítja ki az országot kib@szott diktatúráknak: Putyinnak, Erdogannak, Kínának, stb. Aki viszont ezt teszi, az tényleg hazaáruló.
reagens
@Macskaszem: Aki Brüsszelbe kuncsorog a magyarok ellen az hazaáruló! Putyin Európa utolsó védelmezője, míg Merkel csak egy akasztófa virág!
Erdogan Törökországot védi a muszlim csürhe terrorjától és azt jól teszi!
Momentum= hazaárulók!
Aki Én
@reagens: Aki elmondja orbán bűneit, az hazaáruló?
Nyugodjál már békében...
reagens
@Aki Én: Aki elárulja a magyarságot, az hazaáruló.
Momentum= hazaárulók
csak úgy....
@Aki Én: ennek (@reagens: ) kár a gözér...
kereső
@nemkati: Akármit is mondhatnak! Az EP képviselők elsődleges feladata Európa képviselete- és nem orbán viktor "nemzeti érdeke" szerint. A trollok-és főleg reagens(alias nagy vadász) - meg bekaphatják. Ja és akkor haza árulózzák le az össz. fidess EP képviselőt IS!, hiszen tegnap mind megszavazták az erdogan elleni nyilatkozatot, és szankciókat. Gondolom ez sem orbán (nemzeti) érdeke.
Aki Én
@reagens: Igazad van :) Ezért tartalak titeket orbánnal az élen hazaárulónak.
Az viszont nem hazaárulás, ha valaki leleplezi a hazug hazaárulót.
Idáig érted, kretén?
kereső
Orbán NEM a magyarság! Sőt- saját bevallása szerint inkább "kipcsak" vér folydogál ereiben- mint "magyar". Az aki a saját politikai!-és gazdasági érdekből támogat egy gyilkost, az nem Magyarország érdekében cselekszik.Vót má ilyen, amikor hülye, öntelt országvezetők , diktatúrák -és gyilkos eszmék támogatói , a "nemzeti " érzelmeket kihasználva taszajtották háborúba az országot- na ők az igazi haza-és nemzet árulók. Orbán meg erre az útra lépett.
advocat
@kereső: havi 8000.- €-ért már illik nyalni az uniónak. És a levél az utolsó szóig igaz.
kereső
@advocat: Mármint ki nyal? Mert Donáth Anna ebben a levélben nagyon is karakteresen szinvallásra szólitja fel az EB ( Eu kormánya..) elnökét. Minden nyalástól mentesen.
reagens
@Macskaszem: Nem tanítom a libát gágogni! :-)
Macskaszem
@reagens: Ja, liba vagy? Bocsánat, hogy tinónak gondoltalak.
simmering73
@reagens: Hülye vagy fiam. Egyes. Leülhetsz.
reagens
@Macskaszem: Állatos hasonlatért nem szoktam a szomszédba menni! :-)))))))))))
Mi tinók már csak ilyenek vagyunk! :-))))))))))))))
reagens
@simmering73: Téged ki kérdezett Nyúl Béla?
simmering73
@reagens: Pofád lapos legyen illiberális kretén.
Eladott Ország
Momentum Mozgalom pártelnöke, Fekete-Győr András mondott Nagy Imre Vértanúk teréről száműzött szobránál az ünnepen: "egy igazi sunyi, rohadék rezsim." Nem kell ezt jobban cifrázni, ebben a mondatban minden benne van. Üzenet Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak. Én még hozzátenném, hogy minden aljasságra rávehető fidesznyiknek a kereszténydemokratákkal együtt. Amúgy a NER-piszokból megint picikét kevesebb lett. Így kell ezt csinálni, takarítani, porolni, a szemetet pedig kidobni a kukába.A demokrácia olyan társasjáték, ahol a dobókockán hat szám van. És nem mindig Orbán és a maffia ábrázata van felül, nem mindig ők dobják a továbblépést jelentő hatost. Eljött az az idő is, hogy nem akarunk semmit a szerencsére bízni. A hazárdjátékosoknak, a csalóknak pedig a 93 030 km² négyzetkilométernyi területen helye nincs.
Aki Én
@Macskaszem: Ha megakarod tudni milyen bűnt követ el orbán, nézd meg mivel vádol másokat. Ő volt a legnagyobb árulkodó az Eu-ban, már akkor sem a közérdek, az ország java érdekelte.
csak úgy....
@reagens: tegnap,-16 órát "melóztál" a propelleren ! te szoktál néha enni,inini,kakálni,pisálni, vagy gondukodni?
Clavigo
@reagens: Remélem,,érzed a törödést,,te büdöslábú bocskoros oláh migráncs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.