Bayer Zsolt és Kocsis Máté arról beszélgetnek a televízióban, hogy most már lassan indokolt lenne a fizikai erőszak az ellenzéki képviselőkkel szemben Bayer Zsolt: Provokatív lesz az első kérdésem: hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem... ragadtatja el magát... mondjuk akár a fizikai erőszakig? És ezt most nem tréfából kérdezem, halálosan komolyan. Isteni szerencse, hogy én nem vagyok parlamenti képviselő, mert valószínűleg nekem nem menne.

(Forrás: 444.hu, csak úgy.... által)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Pont úgy álmodozik ez a két barom mint kövér laca.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 17:'7; Én nem macskának nevezném Bayert, hanem politikai prostituáltnak , mint a fidesz egészét,
akik kurvának álltak, mert az jövedelmezőbb volt számukra. Bayer, maga elmekórtani eset! Nem mellesleg Auschwitzban a magafélék álltak be kapónak! Van még olyan papucsállatkával egy szinten vegetáló kretén, aki képes ennek a mellékterméknek a dumáját egyáltalán meghallgatni? Ezek simán elmebetegek. De! Gondoljuk el, (és ez a jövő, ami a múltból következik), magyar katolikusok százezrei mennek majd és szavazzák az ország nyakába ezt a mocskos bandát. Miért? Mert ez kell nekik?!
Nessy
@Eladott Ország: Meg a határon túli "hű magyarjaink" a sok milliárdért! Nekik meg aztán teljesen mindegy, csak pénzt kapjanak. Döntésük ódiumát nem kell vállalniuk!
durbincs
@silber13: na a Temetődozerólő ,iszákos kisbuzi ? is megérkezett ,a kegyeletsértő 50IQ-s,s persze egyazon ip-ről ?@RonaGyuri: @RonaGyuri: ott lent maguk a bányába -napfény hiányába agyilag - testileg igen megsatnyultak ?
+további brutalsatnyák ?@Józsipapa: @Szeparepa2: @vitriol: @Nyírfa: @Eladott Ország: @vitriol: @csak húgyós...: ?
dessert brutal satnyák @Sámannus: @namihami: @solidedge: @Aki Én: @kula.: ?@Pálinkafőző Rézüst: @Borsodi: ?
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @Madácsi Pali: ? stb
Hogy a felmosopartvis hajoljon meg a sánta-púpos-csotox hátukon ?
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
RonaGyuri
Zsóti ismét hozta a formáját

nem mintha az elmúlt napokban nem mutatta volna ki a foga-fehérjét

„Mind feltámadt

Feltámadtak. Illetve ezek nem pusztulnak el sohasem. A reinkarnációik itt járnak közöttünk mindig, legfeljebb időnként háttérbe húzódnak, csendben maradnak.
BAYER ZSOLT”
címmel rittyentett vezércikket a párt központ napilapjában. Pontosabban a főoldali ajánlóban így szerepel.
Maga az irkodmány tipikus ócska fröcsögés, hazudozás ls idegrángás szerű szitkozódás, mint szinte minden, amit ez a … kibocsát magából.
Akár azt is mondhatnám, hogy az lenne a meglepő, ha nem így lenne. Azonban ez az irkodmány már tőle is a legócskábbak közé tartozik, több szempontból is.
Pár nappal Mindenszentek és a halottak napja előtt feltámadásról idétlenkedni már közelit az Őszentsége le vén gazemberezéséhez.
S egyben újabb eklatáns példáját hozza arra, hogy ez a műveletlen paraszt-suttyó – aki egyébként szeret idézetekkel dobálózni -, arról tanúskodott, hogy nem tudja mit jelent a reinkarnáció!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok