Soros György szerint a nézeteltérés közöttük nem személyes, hanem ideológiai.

Amíg Orbán Viktor van hatalmon Magyarországon, Soros György nem tér vissza szülőföldjére – erről az üzletember a Guardian című lapnak adott interjúban beszélt. Attól tart ugyanis, hogy

az országban annyira eluralkodott az ellene indított propaganda, hogy akár még fizikai atrocitás is érhetné.

Soros nem jön Magyarországra, amíg Orbán Vikor a miniszterelnök

Orbán Viktorról megemlítette, hogy korábban

még támogatta őt, mert elkötelezettje volt a nyitott társadalomnak, mára azonban kizsákmányoló, egy maffiaállam megalkotója lett.

A cikk megemlíti azokat a plakátokat is, amelyekkel tavaly szórták tele az országot, és amelyen Soros György látható, és egy felirat: „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén”. Erre úgy reagált,

nem engedi, hogy személyes konfliktusba sodródjon Orbán Viktorral. Úgy fogalmazott, a nézeteltérés közöttünk nem személyes, hanem ideológiai.

Cikk- és címlapkép: AFP

(theguardian.com, hvg.hu)

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Folkt.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FK%25C3%25A9pkiv%25C3%25A1g%25C3%25A1s-2.png&key=2Tzf6XUzMIEChSvaxAfDHg&w=600&h=351
Az itt élőknek, újdonságot nem tartalmaz: szembesülünk mindennap azzal, hogy tíz év kemény munkájával hogyan züllesztették le az országot Orbánék. Száll Orbán Viktor híre a nagyvilágban, mint a pollen. De mi prüszkölünk, vagyunk allergiásak tőle. A felcsúti sühüs ember elérte mára, hogy csak az működik ebben az országban, amiből nekik hasznuk van, ami az övék. Nekünk hagyott kivéreztetett egészségügyet; lebutított oktatásügyet; alacsony fizetéseket és nyugdíjakat, otthontalanságot. kivándorlást. Azért dolgoznak a szorgalmas magyar emberek, hogy a Viki király és gyarmatának bűzös, korrupt helytartói luxus életet élhessenek. Hát nem! Megígérjük, hamarosan lesz majd mit írnia róluk – Borkaistul, Rogánostul, Matolcsystul, az egész bagázsról a The New York Times-nak. …és nem Soros György diktálja. Majd mi. Sorozatban.Az a baj, hogy a csutipatkány rossz híre a nagyvilágban egyben Magyarország és a magyar nép rossz híre is.
Mert a rohadék, elmebeteg, senkiházi a nagyvilág előtt rendre a magyarokkal azonosítja önmagát.
Na, ezt a rossz és viszolyogtató szokását (számomra legalábbis az, mert ez a mocsok, féreg nekem nem miniszterelnököm, soha nem volt és soha nem is lesz az, bármit is mond vagy csinál) le kellene törni, meg kellene szüntetni, BÁRMI ÁRON! Ez a rohadék, népgyilkos NE MERJE a mocskos pofájára venni az országot és a népet, amikor "takarózik"! Vállalja csak nyugodtan a szétesett, cigányvajda, elmebeteg pofáját a nagyvilág előtt! De ahhoz persze már, sok más egyéb mellett, GERINC IS KELLENE. Ez az, ami NINCS NEKI. Mert alapjában véve egy GERINCTELEN, A VÉGLETEKIG GYÁVA, FOSTOS CIGÁNY!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: tegnap 21:53; Írod: "Ide mocsok szemita-iszlamista bűzös parazita arab söpredék ne tegye be a lábát."
Nos lásd és halld a despota, elmebeteg, skizofrén politikai prostituált csuti gazdid véleményét az iszlámról:
youtu.be/7mLtNI13J5U
Nessy
@Eladott Ország: Azt akkor és ott mondta! Aztán közben itthon más volt a nóta! Majd hallgasd meg nov.7-n, amikor Erdogant fogadja! Lesz ott iszlám laudáció! Gondolom Bakondi, meg Nógrádi szájkosarat kapnak arra a napra!
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Sorosra értettem,hogy inkább ő mint Erdogán .Igazad van abban Ide egyetlen mocsok szemita-iszlamista bűzös parazita arab söpredék ne tegye be a lábát.De Orbánék mégis be hoztak jó pár söpredéket ez a probléma.
www.youtube.com/watch?v=wE9U6147Rss&t=354s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.