Jó hírnek, de megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását Győr polgármesteri posztjáról Glázer Tímea, a DK városi szervezetének elnöke, korábbi polgármesterjelölt.

Borkai korábbi kihívója szerint a győri polgármester még a lemondásában is tisztességtelenül járt el

Glázer Tímea, a DK városi szervezetének elnöke, korábbi polgármesterjelölt sajtótájékoztatót tart a győri városházánál 2019. november 6-án. Glázer Tímea jó hírnek, de megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását Győr polgármesteri posztjáról. Jobbról Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke. MTI/Krizsán Csaba

Borkai Zsolt lemondása jó a városnak, azonban akkor lett volna tisztességes, ha még a választások előtt, de legalább a választást követően azonnal visszalép

- mondta szerdán a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón az ellenzéki összefogás képviseletében a politikus.

Glázer Tímea arra reagált, hogy Borkai Zsolt nyílt levélben jelentette be, lemond polgármesteri tisztségéről péntek 16 órai határidővel.

Álláspontja szerint amit Borkai Zsolt most csinál, az trükk: azért az alakuló közgyűlés után mond le, hogy a fideszes alpolgármestereket meg tudják választani.

Borkai ezzel megint bebizonyította, hogy nem a várost, hanem a Fideszt szolgálja. Kilépése a pártból is csak színjáték volt, mert most is a Fidesz érdekében cselekedett

- mondta.

Glázer Tímea elmondta:

követelik Borkai Zsolttól, hogy "hagyjon fel ezzel a színjátékkal és életében először legyen tisztességes".

A győri ellenzéki összefogás azt javasolja a helyi Fidesznek, hogy együtt találjanak olyan "köztiszteletben álló külső személyt, aki nem a testület tagja, és az új választás kiírásáig hátralévő átmeneti időszakban külsős alpolgármesterként irányítja Győrt". Fontos, hogy olyan ember legyen a város élén, aki később nem akar polgármesterként indulni, azonban segíti azt, hogy tiszta viszonyokat teremtsenek – fűzte hozzá. Ha a Fidesz ezt elutasítja, "azzal nemcsak azt bizonyítják, hogy korruptak és becstelenek, hanem azt is, hogy saját érdeküket és nem az itt lakók érdekeit képviselik" – mondta Glázer Tímea. Kérdésre válaszolva közölte, hogy lesz javaslatuk az alpolgármesteri tisztségre, de szeretnék, ha a győri Fidesz-frakcióval közösen döntenének.

Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke arról beszélt: "látszik, hogy egy ekkora világraszóló botrányt még egy lepedőakrobata NER-lovag sem tud túlélni".

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@reagens: A mi nagy szerencsénk,,,hogy te nem szaporodsz,,seggfej.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Most tényleg sakk-matt a Fidesznek. Amennyiben a Fidesz nem fogadja el az összefogást a város érdekében,akkor tényleg a korrupció és a pénz vezérli őket.Amennyiben elfogadják,akkor meg beismerik,hogy Borkai nem csak a szex videóval bukott meg,hanem korrupt,tolvaj és csaló is volt.Mindegy melyiket választják,Borkai még sok gondot fog okozni a Fidesznek.
Clavigo
Aha... Az ,hogy utána járni a korrupció gyanúnak,,,rákosfalvi ( vagy kijafaszom ez a recskaművész ) ügyvédpajtásnak,,,audi -telekbiznyáknak,,stb,stb...ilyesmi eszébe sem jutott Timea asszonynak...?
jesz
Borkai is emberből van. Mikorra az unokái, de főleg a dédunokái már megértik ki és mi volt a papa, addigra pont mindenki elfelejti a lemondásának okát. A gyerekek csak azt fogják látni, hogy a nagypapa, és családja kőgazdag, és a falon rohadt sok oklevél van.

A gyerekeknek ez pont elég. Borkai meg pár napig polgármester, az ezzel járó díszoklevelet oda tűzi a többi mellé. A többi nem számít, mert idővel mindent elfed a feledés finom pora..
reagens
Timike csak nyilatkozzon nyugodtan! :-)
Aki Én
@jesz: Merthogy ez egy következmények nélküli ország :(
colibri
Nem elfelejtendő, hogy azért, mert kilépett a pártból (nyíilván azt sem önszántából), még most is a fidesz=orbán mondja meg, hogy mit kell/ett tennie Borkainak. Ő önállóan már tehet, amit akar közemberként.
reagens
Azt a mindenit! Ha ennek a kettőnek gyereke lenne...- :-))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
@reagens: A mi nagy szerencsénk,,,hogy te nem szaporodsz,,seggfej.
reagens
@Clavigo: Nem szólt a húgod? :-))))))))))))))))))))
Aki Én
István Gyuszi Németh! Vagyis nem magyar...
Na, aztán te is belebolondultál a családon belüli erőszakba rendesen. Keményen harcolsz a démonjaiddal, te mellőzött beteg. Ez nem a te világod, haragszol is rá rendesen.
Clavigo
@reagens: tegnap 16.44. Nincs húgom,cimbi. Nekem @nyád panaszkodott,,hiába mászol rá nap mint nap,nem jön össze.
reagens
@Clavigo: Nincs húgod? Hát mostmár van! :-))))))))))))))))))
nezelodo
Annyira kilépett a fideszből, hogy a vezér minden utasítását végrehajtja mert ha nem, akkor nem hagyják futni...
Eriksson
Közvetlenül a választás előtt Glázer Tímea sem mondhatott volna le, mert akkor a DK jelölt nélkül marad, s ezt nem tehette volna meg a pártjával. Nem tisztességes ilyesmivel cikizni Borkait.
Az ő dolga most az lesz, hogy készüljön az előválasztásra, de nem úgy, hogy rugdossa a döglődő oroszlánt. Az olyan szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.