Mikuláscsomag – vagyis büntetés – várta Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét a városháza előtt parkoló autóján.

Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert

A polgármester Facebook oldalán számolt be az esetről:

"Mindjárt itt a Mikulás, kaptam csomagot!

A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg.

Nem, ez nem vicc :-)

A helyi parkolásüzemeltető cég 9 éve károsítja meg Ferencvárost.

Első érdemi döntésünk volt, hogy január elsejétől végre saját kézbe vesszük a parkolást, kiseprűzzük innen a céget, amely ez alatt az idő alatt milliárdokat vett ki a zsebünkből.

Itt, a Ferencvárosban elkezdjük lebontani azt a 30 év alatt felépült, közpénzlopásra létrehozott, politika által irányított rendszert, amely a parkolásüzemeltetés minden részéből az utolsó fillért is magánzsebekbe terelte.

Lehet hogy ez nem tetszik nekik ? ;-)"

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: te mindenhez értesz? mesélj még tibi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
A szomszédos Józsefvárosban ez nem történhet meg az ottani új polgármesterrel,- ott zöld a csomag?
csak úgy....
@Shikari: te mindenhez értesz? mesélj még tibi...
Béla333
Nem hiszem el, hogy a Polgármester nem kap ingyenes parkolási lehetőséget, vagy hogy nincs az Önkormányzatnak egy saját parkolóhelye?!
Ha ott parkolt, ami fizetős és nem fizetett, akkor bizony nem kellene csodálkozni, ha megbüntetik!
csak úgy....
@Shikari: te valami ,perzekútor családbu származhatsz...,fogadok,hogy az SS és az AVH sem ösmeretlen nálatok a családon belül.
rokker33
Honnan tudná az a 6 osztályt végzett analfabéta parkolóőr,hogy kié az autó? Nincs rajta feltüntetve, hogy ingyen parkolásra jogosult így jogosan büntették meg! Hiszti Kriszti ezt most besz...ad rendesen és ezzel a hozzáállással nem leszel sokáig népszerű!!
csak úgy....
@RonaGyuri: szerintem csak sima besúgó! az agyalágyult @Shikari: még secusnak is hülye lett vóna ,pedig ott nem volt magos a követelmény.
jesz
ezen felröhögtem..kezdődik a nagy szopatás...mindenki mindenkit.

Bravo
csak úgy....
@RonaGyuri: a durbics szeretöje, nem köll..,nem szabad vélük foglalkozni és nem ám egy tetü miatt emelkedik a vérnyomid! ...arra utaznak ezek a tetvek!
Eriksson
Előbb-utóbb kénytelen lesz ő is biciklivel járni, mint Karácsony és Pikó polgármester urak.
csak úgy....
@Eriksson: igazad van! ha évente 1x gyün az erdogányos és a putyin és az milliárdokba kerül! lassan mindenki biciklire kényszerül,még te is,te nagyon hülye pedig a pedál medál már ott lóg a puffajkádon.
csak úgy....
@Shikari: légypapír ? arra csak a hozzád hasonlatos dongók ragadnak,különben látszik ,hogy tosztá! mesélj tibi az erotikás hétvégédrü! a korodhoz képest már nem vagy egy fidelitaszos de pici smink és sexi ruci...,gondolom a kósát is le tapperoltad és attu vót zavart ;)
RonaGyuri
a dolog szépséghibája, hogy a cikk hazudik, ahogy a kirendelt birkák is: a büntetést a hivatal parkolóhelyén osztották ki neki!!! =))
Aki Én
@Shikari: Tényleg olyan vagy mint a légypapír, amire a szarkedvelő légy tapad. Ez telitalálat volt.
Aki Én
@Shikari: @rokker33: @Eriksson: Van valami infótok arról, hogy a Polgármesteri Hivatal parkolójában fizetni kellene?
Emlékeztek még Papcsák parkolójára? Na, az volt igazán fideszes parádé :)

ocdn.eu/pulscms-transforms/1/sMhktkpTURBXy9hYjhjMzQwNmMzYjA5MmZlNjhmN2Q1YWUxMDBlYTFkOS5qcGeRlQLNAyAAwsM

@Shikari: Szerinted a polgármester nem állhat a Polgármesteri Hivatal parkolójában?
Málna
Gondolom, nem tette ki az engedélyét. Csak játssza az eszét.
solidedge
Aljas módszer? Ne sugjanak kitalálom. Fidesz holdudvar.
advocat
Van-é valamilyíen jelzés, hogy ezt csak a hivatal dolgozói használhatják. Egyszerű a megoldás. Egy levél, hogy jogosan tartózkodott ott! És ugrik a bünti. Is. Meg a cég is. Persze ezek az agyhalottak úgysem értik.
teuton
@rokker33: Olvasni kellene megrtanulni, nem csak baromsagokat irni! A hivatal parkoloja maganterület, mint pl. a cegeke, oda nem kell semmifele engedely es ezert a parkoloörnek sincs semmi joga ott intezkedni, mint pl. egy moszgasserült parkolohelyen... Legfeljebb a hivatal egy megbizottja ellenörizheti, hogy ott jogosan parkol-e valaki!
teuton
@Málna: Te mit jatszasz, mert eszed nincs! Olvasni kellene megrtanulni, nem csak baromsagokat irni! A hivatal parkoloja maganterület, mint pl. a cegeke, oda nem kell semmifele engedely es ezert a parkoloörnek sincs semmi joga ott intezkedni, mint pl. egy moszgasserült parkolohelyen... Legfeljebb a hivatal egy megbizottja ellenörizheti, hogy ott jogosan parkol-e valaki!
CsipkeRózsa
Bácskai János hol parkolt, és hányszor büntették meg érte?
Málna
@teuton: Lehet, hogy a hivatal előtti területet nevezi ő a hivatal parkolójának, ahol kártyával jelezni kell az ott parkolás jogosságát vagy ingyenességét. Ha elzárt magánterület lenne, akkor oda be sem mehet a közterületfelügyelő. Szóval gondolkodj inkább te, mielőtt írsz.
De azt is simán kinézem belőle, hogy csak kitalálta az egészet, hogy köpködhessen megint egyet a kormányra, és szinte teljesen mellékesen elmondhassa, hogy ő bizony napi 12 órát dolgozik. A kis mártír.:-)
teuton
@Málna: Az okoskodas helyett nezz körül, mert megint nagy baromsagokat irsz! A közterületbe benyulo maganterület (üzletek, cegek, hivatalok) parkoloja nincs se lekeritve, se lezarva, de van ott egy tabla, kie a terület! Aki pedig ezeken a helyeken parkol, ott csak a terület adott tulajdonosa birsagolhat vagy szallittathat el autot! A terület tulajdonosa, ill. a megbizott szemely tudja ki parkolhat ott! Egy maganceg parkörenek ott semmi köze ehhez! Nem veletlenül lesz a szerzödes felmondva a ceggel! Nem talalod erdekesnek, hogy a fidesz altal kötött szerzödesek vesztesegesek, Karacsony pedig Zugloban amikor az önkormanyzathoz vette a parkolast, napi több millio bevetelt szerzett a kerületnek?
Málna
@teuton: Egy "várakozni tilos" tábla van ott, alatta pedig hogy csak engedéllyel, önkormányzati gépkocsik részére.
Baranyinak pontosítania kellene a posztját vagy megmutatnia a piros csomag tartalmát, mert így bizony csak hangulatkeltés, amit ír. Abban nagy a hölgy. Valaki szólhatna már neki, hogy vége a kampánynak, tegye a dolgát és kész.
Nem foglalkoztam Karácsony parkolási ügyével, de a címekben mutyizásról és veszteségekről olvastam.
teuton
@Málna: Odamentel? Megnezted milyen tabla van ott? Mert 1 nappal ezelött meg csak feltetelezgettel. Mostmeg ütöd a sajat baromsagod! Szoval ha önkormanyzati gepkocsiknak van fenntartva a parkolohely, akkor az az önkormanyzat maganterülete es különösen semmi köze a maganceg parkörjenek hozza! A parkolas jogossagat az önkormanyzatnak van csak joga ellenörizni. A tovabbi feltetelezgeteseidre es hülyesegeidre pedig nem vagyok kivancsi...
teuton
@Shikari: Nyaloncka, szar ha valaki sem olvasni, sem ertelmezni nem tud, csak trollkodni! De ha nem magyarul irtam, akkor hogyan ertetted meg? Zavar van a fejedben, de ezt mar mindenki tudja.
Csizmás Kond
...vagyis tilosban parkolt és úgy gondolja hogy neki az természetes ?
teuton
@Shikari: Hascsikari! Ne eröltetsd magad, hogy te mit gondolsz, az senkit nem erdekel. Se a magyar allampolgarsagot nem te osztod, sem azt eszt. Ezert neked mindkettöböl nem jutott...
Málna
@teuton: Nem kellett odamennem, megnéztem a neten. Érdekes, nem?:-)
Ha magánterület, és a közterületes tévedett, akkor pláne érthetetlen ez a hiszti.
És te is nyugodj le, nem történt semmi olyan, amiért ennyire háborognod kellene.
teuton
@Málna: TE haborogtal es allitottad, hogy a polgi tilosban parkolt, ezert jogos a büntetes. Talan olvasd vissza a sajat vakarmanyaid! Kezdettöl fogva benne volt a cikkben, hogy önkormanxyzati parkolo! Tehat ott csak az önkormanyzatnak van joga ellenörizni es birsagolni! Pontosan ezt irtam, mikor a ceges es bevasarloközpontos parkolokra utaltam!!! Ott a privatceges rabloknak kuss! Nyilvanvalo, hogy a szerzödesbontas miatti bosszurol van szo...
Málna
@teuton: Én nem háborogtam és nem állítottam semmit. Feltételesen írtam mindent, ezt jeleztem is, egyértelműen. (És a cikk sem állítja, hogy önkormányzati parkolóról van szó.)Olvasd vissza! És ha valóban magánparkoló, az azt jelenti, hogy érvénytelen a büntetés. De akkor milyen bosszúról beszélsz?
teuton
@Málna: Na szepen sorjaben, mert olyan a memoriad, mint az aranyhale.
1. A cikkben nem volt benne szerinted, hogy a hivatal parkolojarol van szo? Na akkor itt az idezet analfabetaknak: "A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg."
2. Te nem allitottal semmit, hanem felteteleztel? "Gondolom, nem tette ki az engedélyét. Csak játssza az eszét."
"Lehet, hogy a hivatal előtti területet nevezi ő a hivatal parkolójának, ahol kártyával jelezni kell az ott parkolás jogosságát vagy ingyenességét. Ha elzárt magánterület lenne, akkor oda be sem mehet a közterületfelügyelő...
De azt is simán kinézem belőle, hogy csak kitalálta az egészet, hogy köpködhessen megint egyet a kormányra, és szinte teljesen mellékesen elmondhassa, hogy ő bizony napi 12 órát dolgozik. A kis mártír.:-)"
Szoval sajat magad hazudtolod meg! Nem kell semmifele kartya oda, amit a 6osztalyos ellenörizhet, mert tabla jelzi, hogy hivatali parkolo, tehat semmi köze hozza!
Na ennyit a nyalonckülönitmeny teljesitmenyeröl, NULLA IQ!!! Mehetsz a hascsikarival puszikodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.