A parlamenti frakcióalakítási szabályokat írnák át, hogy hatástalanítsanak néhány ellenzéki fegyvert.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Persze meg kell szolgálni a sok jogi irodának azt a rengeteg pénzt, amit a fidesz-kdnp uralkodó párt-szövetség juttat nekik. Ezért aztán ki van adva a parancs, hogy napi 24 órában kell minél nagyobb aljasságot kitalálni a még esetleg meglévő, plurális demokráciára emlékeztető elemek teljes kiirtására. Ezért kell Orbánnak a rendszeres találkozás Erdogan és Putyin eszmetársakkal...egyeztetnek, ki hol tart a rombolásban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tudjátok, hogy mi ebben az izgalmas? Hogy kénytelenek lesznek ebbe is beleírni úgy Rácz szerűen kivéve ha róluk van szó!!! =)) A felsorolt feltételeknek a Fidesz-KDNP-s jelülő szervezetből nem lehetne két frakciót rittyenteni és a csak támogatott jelöltek hozzájuk sem léphetnének be! =))
Klubtag
Persze meg kell szolgálni a sok jogi irodának azt a rengeteg pénzt, amit a fidesz-kdnp uralkodó párt-szövetség juttat nekik. Ezért aztán ki van adva a parancs, hogy napi 24 órában kell minél nagyobb aljasságot kitalálni a még esetleg meglévő, plurális demokráciára emlékeztető elemek teljes kiirtására. Ezért kell Orbánnak a rendszeres találkozás Erdogan és Putyin eszmetársakkal...egyeztetnek, ki hol tart a rombolásban.
Nessy
@RonaGyuri: nekem is ez ugrott be! A KDNP egy "nem léztező párt, és a Fidesz KDNP szövetség címen indul. Akkor természetesen rájuk nem vonatkozik az a szabály! Hiszen már a kezdetekkor úgy alakított a KDNP frakciót, hogy pár fideszes "átült"! Tényleg lesz még lejjebb? Vagy alsó határ a Marianna árok feneke? Esetleg Luciferrel is szövetséget köt a fidesz, ha eléri a legmélyebb pontot?
Eladott Ország
Mikor megismertem a politika által, ösztönösen irtóztam tőle is , és a bandájától is. Taszított az erőszakossága, gátlástalansága, a mások semmibevétele, a mindent mindenkitől jobban tudása., az elvtelensége Valahogy éreztem, hogy csak a bajt hozza ránk, Sajnos bejött. A tatárjárás óta nem volt még ilyen kártékony banda az országban, s nem volt ilyen kártékony vezető. A pökhendi csúti suttyónak sohasem hittem ! Már tudom, hogy Soros volt mögötte és pénzelte azért mert 'bátor lenni, akkor még! Azóta a függöny mögül leselkedik és besz@ri módon viselkedik ! Végig hablatyolta az elmúlt 30 évet! A legnagyobb bűnösök az értelmiség, ha még van ilyen Orbánisztánban ! Emlékeznek? Niemöller rémületes mondatai: “Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem.” Ami engem a legjobban elszomorít az, hogy olyan nagyra tartjuk magunkat, mi magyarok. Közben pedig hagyjuk hogy egy "indiai ómigráns" politikai prostituált és bűnöző bandája padlóra tegyen bennünket. Ne hagyjuk!
Eriksson
1. Jogosnak tartom, mert a választók az illető képviselőt függetlenként, nem pártpolitikusként választották meg.
2. Ez is jogos, mert szintén a választók megtévesztése.
3. Elfogadható indoklás.

Tkp. becsukták azt a kiskaput, ahol különböző pártcsoportok kényükre-kedvükre fogtak össze, váltak szét, a pillanatnyi érdeküknek megfelelően.
Előfordultak olyan esetek is, amikor sok millió forintot fizetett egyik a másiknak megkönnyítve a képviselő döntését, hogy melyik frakcióba üljön be.
Macskaszem
Azért ne felejtsük el, hogy a fidesz is sok helyen indított "független" képviselőt, hogy megtévessze, összezavarja a választókat. Persze lehet, hogy a fideszre nem vonatkozik majd a törvény.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: "Ne hagyjuk!"

Ne hagyjuk? Egyre nehezebb lesz nem hagyni. Választásig még lesz egy pár módosítás, ami már teljesen ellehetetleníti az összefogást, ha nem lesz elég, akkor egyre nagyobb lesz a fidesz-csalás.
advocat
"Ellenzékinek" tűnő képviselők. Egy dolog maradt. Nem bejárni! Viszont még van majd két és fél év a választásokig. Mivel a Fidesz győzni fog, mert úgy fogják alakítani a szabályokat, jobb már most felkészülni a parlamenten kívüli létre. És akkor nem ér csalódás. Majdnem úgy mint a komcsi párt, a MDP-ja. Eredménye ismert! Így lesz egypártrendszer, és 99,8 %-os Fidesz győzelem! Vagy már most kapják össze magukat és igyekezzenek "összezárni". Kerül amibe kerül, majd utána - ha nyertek - lehet egyújabb választás kiírni. Ha van jobb ötlet???
Nessy
2030- ig még van pár választás, amit a fidesznek meg KELL nyerni. Ergo meg is fogja, hiszn ő hozza a törvényeket, melyek rá nem vonatkoznak! Lásd KDNP nem választott frakció! Ők együtt indulnak a fidesszel! Vagy már elfelejtették,olyan régóta?
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: ma, 15:39; Márpedig a fidesz a választási törvénnyel azt csinál amit akar. A hatóságok a fidesz bábjai/pártkatonái. Valószínűleg ki kell vinni a politikát az utcára! Blokádot kell szervezni!
Klubtag
@Eladott Ország: ...csak óvatosan, ezek nem változnak(tak). Ezek ugyanazok a fideszesek, akiknek egyik prominense 2006-ban az éles lövedékek használatát reklamálta a randalírozókkal szemben...
CsipkeRózsa
@Shikari: 14:24

Legszebb öröm a káröröm, nálad ez eléggé gyakori.
CsipkeRózsa
"ez nehézkessé válik, mert e javaslat szerint csak olyan néven alakulhat frakció, amely a választáson is indult."

Úgy értelmezem, hogy a Kdnp ezzel maradhat, mert már megvan a frakciójuk, úgy fognak indulni a jelöltek, nem indul ellenük külön a fidesz.
Eladott Ország
@Klubtag:ma, 16:45; De nem is szabad félnünk, mert mi vagyunk a többség/ kétharmad, egyébként a fidesz örökké a nyakunkon marad! A történelem mindig megismétli önmagát, legfeljebb hatványozottan durvábban következik be ugyanaz. Mindenesetre a magyarázat ebben rejlik: ráérezni a béketűrő néplélek ilyetén rezdüléseire, rátelepedni, megfojtani, kizsigerelni, elkábítani, majd nyugodt lelkiismerettel átverni, meglopni, tönkretenni. Egy idő után még hálás is lesz. Igen, a diagnózis valahol a Stockholm-szindróma dimenziójában keresendő.
fungie.hu/media/k2/items/cache/d8c427c7dd6445d50d9342ac3fcef82e_L.jpg
Clavigo
@Shikari: Saját " kútfőből " csak arra tellik,,hog kiruccansz Kőbányára,,hajléktalanokat cummantani ? Legalább ez megy önállóan ...Egyébként kőbunkó vagy Bugsy...
tudode
Azért a FIFESZ-nek is CÉGÉRT kellene változtatni, mert úgy Bibóra, mint a FIDES latin szóra méltatlanná váltak
.
Nézzük csak miért?
.
dictzone.com/latin-magyar-szotar/fides
.
Amelynek előzménye
.
---- Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?
.
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/

"""""Harminc évvel ezelőtt fiatal egyetemisták és egyetemi oktatók gyűltek össze az ELTE jogi karának Bibó István Szakkollégiumában. Az eredeti terv az volt, hogy a Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetséget (DSZISZ) alakítják meg.
.
Az éjszakába nyúló vitában azonban végül úgy döntöttek, nem lesz benne a szervezet nevében a szocialista szó.
.
Az egyik hallgató
.
a latin fides szót javasolta,
.
ebből lett aztán a Fiatal Demokraták Szövetsége, ami csak az 1990-es választások előtt alakult párttá. Az alapító nyilatkozatot (pdf) 1988. március 30-án 37-en írták alá."""
.
Ennyi önbecsüléssel rendelkeznie kellene egy politikai szélhámosnak, aki ugyan a rendszerváltás reménysége volt, és volt kebelbarátja szerint is
.
www.google.com/search?q=simicska%3A+orb%C3%A1n+haza%C3%A1rul%C3%B3&oq=Simicska&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59j0l2j69i61j69i60l2.10847j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Miközben lerohadt minden. amely a tagország feladatkörében kellene ellátnia a mindenkori kormányoknak (eü., okt., szoc ügyek stb)!!!
.
Ország, világnak azzal kezdte, hogy az ősidőkben, színesben kiadta a faterját, majd helyette polgárpukkasztással a kormánykerék megragadásával, majd az ellenzéket lehetetleníti el!
.
Borzalmas amit művel a közjogilag érvénytelen félcédulájával, a megélhetési cinkostársaival elvégeztetne a piszkos melót!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.