Képviselői mandátumigazolás is lesz az Országgyűlés e heti ülésének első napján, hétfőn.

Ezekről dönthetnek ma Orbánék: Ezrével hozhatja a Fidesz a vendégmunkásokat

Az Országgyűlés honlapján olvasható napirendi javaslat szerint a képviselők 13 órakor kezdődő ülésen megemlékeznek a közelmúltban elhunyt Tellér Gyula (SZDSZ, majd Fidesz) volt országgyűlési képviselőről.

A napirend előtt a frakciók képviselői mellett szót kap Varga Szimeon bolgár nemzetiségi szószóló, aki Közös keresztény értékeink címmel mondja el felszólalását.

Képviselői mandátumigazolás és eskütétel is lesz. Az áprilisban elhunyt Bajkai István helyére Ferencz Orsolya ül be a Fidesz-frakcióban. Ferencz Orsolya 2018 óta a külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa, emellett a főváros VIII. kerületében önkormányzati képviselőként is tevékenykedett.

A határozathozatalokat követően interpellációk, azonnali kérdések és kérdések hangzanak el három órán keresztül.

Több mint egy tucat előterjesztés bizottsági jelentéseit és összegző módosító javaslatait is megvitatja az Országgyűlés.

Egyebek mellett napirenden szerepel a területet újraszabályozó, az állami építési beruházások rendjéről szóló törvényjavaslat.

Megvitatják a vendégmunkások magyarországi foglalkoztatásáról szóló előterjesztést, valamint a vízgazdálkodási törvény azon módosítását, miszerint nem kell engedélyeztetni a 2024 előtt engedély nélkül létesített, ötven méternél nem mélyebb háztartási kutakat.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
...

"Ha Magyarországra jössz, vedd el a magyarok munkáját!"
/Kolostormalac/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
...

"Ha Magyarországra jössz, vedd el a magyarok munkáját!"
/Kolostormalac/
jáger laszló
Jön a külföldi munkaerő segíteni a z akkugyártás fellendülését!!
Így szeretjük + a migránsoklat örökre!!!::
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Mire ez az ócska szinjáték? Hiszen már döntöttek. Interpelláció, meg azonnali kérdések- érdemi válaszok nélkül. Na, ennyiben ki is merül az "ellenzéki lét", ma Magyarországon.
Nessy
@kereső: Drága cirkusz bigott híveknek! Remélem akiknek a közelébe telepítik a kínai, afrikai,stb. vendégmunkásokat, ezeket szeretni fogják!
csak úgy....
érdekes, sehol egy shikari aki hisztizne az 0rbán migráncsok ellen... :)
Nessy
@csak úgy...: Azok jó migráncsok! Azoknak építünk szállást, infrastruktúrát. Sőt a toborzókat is jól megfizetjük. Ingyen nyelvtanfolyam. Nem lehetne a távol lakó magyar munkaerő számára munkásszállást építeni és a hétvégi haza utazási téríteni ?
csak úgy....
@Nessy: 0rbánék nem szeretnek pénzt áldozni a benszülött magyarjaikra, nekik jó a közmunka...
drrotf
Úgy látom, hogy nem az idegen , más kultúrájú emberek hazánkban tartózkodás a BAJ , tehát nem az európai indentitásunkat félti igazán ez kormány, hanem CSAK AZ A BAJ, hogy nem az ő engedélyével tartózkodnának tízezrek az országba.Az szerintük már nem okoz problémát, hogy ezek az emberek elveszik a magyaroktól a munkahelyeket, hogy a magyarok bérét lenyomják, hogy csak újra összeszerelő műhelyekké változik az iparunk, hogy a lányainkat és asszonyainkat idegenek támadják meg, hogy keveredni fog a magyar és az idegen kultúra és más jellegűvé válik, elvesztjük európai mivoltunkat , stb , stb:AZ A BAJ,j hogy nem Orbán engedi be a kapunál őket és a Szíjgyártó nem várja őket az országhatárnál virágcsokorral!Ha majd még két három kínai akkugyárat telepítenek ide , NA AZ LESZ BAJ, mert lesznek települések ahol a többséget nem a magyarok és a romák fogják kitenni, hanem a kínaiak !Kitől védi ez a kormány az országot akkor?
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 07:12
Határ a csillagos ég.
hvg.hu/itthon/20220422_ferenczi_orsolya_urkonferencia
Vendégmunkás=gazdasági bevándorló, aki elveszi a mimagyarok munkáját, de a külföldön dolgozó magyarok meg egyrészt árulók, akik cserben hagyták a hazát, másrészt pedig igaz hazafiak, akik elveszik a haldokló nyugatiak munkáját, és a pénzt haza küldik, ezzel is emelve a foglalkoztatottsági mutatókat -hiszen aktív munkavállalók, akárhol is dolgoznak- és ezt a pénzt bele lehet zsongőrködni a hazai gdp-be.
A fideszka propagandistáinak megbocsáthatatlan bűne, hogy aljas szándékkal összemostak menekülteket, gazdasági bevándorlókat és az illegális bevándorlókat "migráncs" címkével megbélyegezve.
Mi is történt, amikor egy település polgármestere meghívta a magyar állam által befogadott menekültek egy csoportját pár napra? Az elbutított eccerűek kiszúrták az autók kerekeit. Mi volt erre a doktorminiszterelnökúr(kolostormalac) reakciója? Nagyon helyes, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.
Hangsúlyozom, a magyar állam által befogadott menedékkérőkkel szemben.
csapnivalo
Most olvastam, olyan aranyos --> "Odaadja a magyar földet a kínaiaknak, fizet nekik, hogy akkumulátorgyárat építsenek rajta, aztán külföldi munkavállalókat hoz be, hogy dolgozzanak a kínaiaknak, majd a kínaiak kiviszik a profitot. Te pedig azért szavaztál rá, mert azt ígérte, hogy megvéd az idegenektől."
Aki Én
A minielnökünk is egy bevándorló vendégmunkás, mit vártunk?
verőce21
Lesz itt vietnámi, maláj, kambo, bangla, indiai, nepáli, afgán, szikh..., színes lesz a paletta...
kereső
@verőce21: 05:47 Igazi multi-kulti ország leszünk. Mi lesz igy a "mimagyarok kultúrájával"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.