Az orosz-ukrán háború legfrissebb híreiről, Macron, Scholz és Duda párizsi találkozójáról, Silvio Berlusconi haláláról és a román-orosz konfliktus hátteréről beszélt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang Youtube-csatorna szerdai adásában.

Nógrádi György: "Ukrajna naponta provokál"
Fotó: Youtube

A "Tanár úr" ismét elmondta, hogy Ukrajna NATO-csatlakozására nincs esély. Lajstromba vette az Ukrajnában elpusztult, vagy ellopott nyugati technikákat is, és megállapította, hogy ezek jelentős része odaveszett.

Nógrádi Györgynek nem tetszik, hogy Melnik volt berlini nagykövet a "kérem" és a "köszönöm" szavak nélkül akar további haditechnikát a németektől.

Ukrajna akkor akar tárgyalóasztalhoz ülni, ha a területeit visszafoglalta. Igen, de azért Ukrajna naponta provokál

- fogalmazott Nógrádi, mindezt azzal támasztotta alá, hogy az ukránok "orosz gátrobbantásnak" nevezték a nova kahovkai víztározó gátjának átszakadását. A szakértő szerint így nehéz tárgyalni az ukránokkal.

Ez még csak az első 5 perc volt, itt nézheti meg a teljes adást:

Forrás: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Ennek a besúgó vén fószernek ' fedőnevén " raguzának , az agresszorral szembeni hazájukat védő ukrán hazafiak provokátorok ! Jól mutatja a ner lojalitását a ruszki hordák felé , ezek ha Magyarországot támadná pl a ruszki , ezek azonnal csizmát csókolnának és minden ellenállás nélkül átadnák a hazát ! "Mert ezek ugyanazok "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ábel
Nógrádi azt sem tudja mit beszél. Igazi fidesznyik.
jáger laszló
Mikor is kezdődött az ukrán -orosz LN tét és miért is!!??
erről sem kéne +feledkezni,ha a háború kirobbantását vizsgáljuk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@Shikari: korán reggel így bebaszva indítod
kereső
Na, ja. Naponta "provokálnak", mert nem átallanak "élet kioltására alkalmas eszközökkel" megtámadni a békés orosz zsoldosokat. És akkor a hülye , orbanisztán külügyminisztere azon sopánkodik, hogy miért is tartja őket az Eu "moszkva barátnak".
nezelodo
Alighanem mi is provokáltuk a megszállóinkat 1945-ben aztán 1956-ban is, és egészen addig amikor a kipcsák Viktorunk "haza nem zavarta" őket. Most meg megvilágosodott, hogy nem élhetünk teljesen szabad életet nélkülük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.