Még 2016 februárjában vásárolta be magát Mészáros Lőrinc a horvátországi NK Osijek (Eszék) csapatába. A klub akkor bajban volt, de Orbán Viktor gyerekkori barátja jó adag közpénzzel kisegítette a csapatot.

Friss felvételeken Mészáros Lőrinc – így hálálkodnak neki az általa "épített" stadionértFotó: NK Osijek

A horvátok azóta félistenként tisztelik jótevőjüket, erről árulkodik egy, az NK Osijek Youtube-csatornájára feltöltött videó is, amit a Telex vett észre.

„Szeretnénk megköszönni Mészáros Lőrinc úrnak, hogy Horvátország legjobb, legszebb és legmodernebb stadionját biztosította számunkra, és köszönjük az építkezések során tanúsított türelmét is”

– hálálkodott a gázszerelőből lett milliárdosnak Valentina Koprivnjak, az igazgatóság tagja. 

A klub által közzétett videó szerint Mészáros Lőrinc benézett a konyhára, az edzőpályákat és konditermet is lemeózta, sőt a stadion gyepére is ráengedték.

Mészáros Lőrinc mellett a csapatot a szintén milliárdos Szijj Lászlóhoz köthető Duna Aszfalt is pénzeli.

Forrás: telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Én személyesen szeretnék neki köszönetet mondani,négyszemközt.andika is megköszöni a sok közpénzt? Térdelve vagy hátulról? Bár lőrincet elnézve,inkább van kertész,ablakmosó vagy sofőr a háznál
kereső
Én csak annyit kérdeznék az eszékiektől, és mindenkitől- akinek a falujában/városában a magyar adófizetők pénzéből!!! , magyarországi magyarok uniós támogatásaiból- sport létesitmény épült, templom újult meg, házvásárláshoz kapott támogatást, gazdaságfejlesztéshez kapott támogatást...etc.- mikor mondtok köszönetet a magyarországi magyaroknak?, hogy az őket megillető pénzeket- adót, uniós támogatást rátok költötte orbán viktor és maffiája??? Hm...
csipetke
Ez a félanalfabéta gázszerelő a ttöbbszörösen túlárazott közbeszerzéseken lopott pénzeken külföldön épít sportlétesítményeket. Nálunk a híradókban omadozó,életveszélyessé vált iskolát látunk, de ezt a NER-banda pont lesz@rja. Ha ezeket hoznák rendbe,abból nem lenne ekkora hírverés. Remélem,ez a hirtelengazdag senkiházi is elő lesz szedve,ha bukik orbán rothadó rendszere
jáger laszló
Eddig se mentem és ezután sem megyek Eszékre.
csak ennyi
barátilag
J.L...
Yoda69
Nekem ugy tunik a csaj a felso kepen naci karlenditessel udvozli a Fuhrer helytartojat.
human
Egy falusi gázszerelő Orbán falujából lett a leggazdagabb magyarrá téve. Leírhatatlan szégyene ez ISMÉT a magyar történelemnek.
ómió
Nafene! Még stadiont is képes építeni!? Bezzeg az efftársak csak a "rávaló" ellopásáig szoktak eljutni!
Giovanni Alba
Itthon is lehetne találni annak a pénznek értelmes felhasználási lehetőséget.
Elvégre a kormánypártnak Magyarország az első, de csak az eszéki -és a többi külföldi- stadion után.
"idén év elején leszakadt a plafon egy pesti szakgimnáziumban;
szinte napra pontosan két évvel ezelőtt egy tanterem mennyezeti vakolatának egy része szakadt le a székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában;
2022 őszén tanítás közben szakadt le a plafon egy budapesti katolikus iskolában;
2019-ben pedig egy szentesi gimnáziumban hagyta el magát a plafon. "
www.napi.hu/belfold/veres-peter-gimnazium-plafon-beszakadt.771315.html
izéke
@ómió: szurkolj te abban a stadionban amit lölő saját kezével tud építeni kiskancsó,az lesz egyben a kriptád is,bár ahhoz drága. Elég lenne egy karó a szívedbe.
namihami
Csak így egyedül!?!?? Andika meg sehol!?!?!
Andika talán ""nem szereti a focit""?
balos
@namihami: Hát a kaviárhoz más illik!Különben is lo-tyója éppen sámfán van,mert lölö tanul számolni!
izéke
@namihami: andika cukorbeteg,a cukrász faszát szopja
Levendula
Nem tudni, van-e Mészárosnak stylistja (divattanácsadója, stílustanácsadója)???
Mert mindig úgy van felöltöztetve, mintha rádobálnák a ruhát. Nem beszélve a nadrágok hosszáról, ami túl hosszú, és a márkás, de neki egyáltalán nem való cipőkről.
jáger laszló
Miért tette ezt Lölő??
Ezt tőle kellene +kérdezni
Lehet, hogy jobban szereti a horvát focit,mint a magyart!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Levendula: Ugyan az a stylistja,,mint a " Futtatójának "...:) Két fúrkó,,a felcsuti Vályog Quarterből...
telegdilaci
@Peller Anikó: Gyalázatos hogy egy mocskos Bűnözőt ajnároznak,Istenítenek a Horvátok,miközben a Magyar Emberek pénzéből építik Horvátországban a Stadiont,fel sem fogják ezek a dögkeselyük hogy mekkora baj van Magyarországon,de az Elmebetegeknek fontosabb hogy Stadiont építsenek,mint Magyarországon az egészségügyet támogatnák kifizetnék a hatalmas adósságaikat,vagy azokat az Iskolákat újítanák fel ahova már a Szülők nem engedik Iskolába a gyermekeiket,olyan állapotban vannak az Iskolák,SZégyen ez a kormány és az Ország hogy eltűrjük ezeket a mocskos bűnözőket hogy szét rombolják az Országot!
ómió
@m73: Megint nem állt fel a farkad a bárcáskurva anyádra, bolsiék aberráltja!? Ennyire frusztrálja bolsi tetvességedet a valóság!?
ómió
@izéke: A gyilkosbolsi tolvajfajtád meg abban szurkoljon, gyagyás, amit a tetvesbolsi rablóbandád épített! A libalegelői "stadionban" - hacsak még annak is el nem lopta az árát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.