Még 2016 februárjában vásárolta be magát Mészáros Lőrinc a horvátországi NK Osijek (Eszék) csapatába. A klub akkor bajban volt, de Orbán Viktor gyerekkori barátja jó adag közpénzzel kisegítette a csapatot.

Friss felvételeken Mészáros Lőrinc – így hálálkodnak neki az általa "épített" stadionértFotó: NK Osijek

A horvátok azóta félistenként tisztelik jótevőjüket, erről árulkodik egy, az NK Osijek Youtube-csatornájára feltöltött videó is, amit a Telex vett észre.

„Szeretnénk megköszönni Mészáros Lőrinc úrnak, hogy Horvátország legjobb, legszebb és legmodernebb stadionját biztosította számunkra, és köszönjük az építkezések során tanúsított türelmét is”

– hálálkodott a gázszerelőből lett milliárdosnak Valentina Koprivnjak, az igazgatóság tagja. 

A klub által közzétett videó szerint Mészáros Lőrinc benézett a konyhára, az edzőpályákat és konditermet is lemeózta, sőt a stadion gyepére is ráengedték.

Mészáros Lőrinc mellett a csapatot a szintén milliárdos Szijj Lászlóhoz köthető Duna Aszfalt is pénzeli.

Forrás: telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Miért tette ezt Lölő??
Ezt tőle kellene +kérdezni
Lehet, hogy jobban szereti a horvát focit,mint a magyart!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Levendula: Ugyan az a stylistja,,mint a " Futtatójának "...:) Két fúrkó,,a felcsuti Vályog Quarterből...
telegdilaci
@Peller Anikó: Gyalázatos hogy egy mocskos Bűnözőt ajnároznak,Istenítenek a Horvátok,miközben a Magyar Emberek pénzéből építik Horvátországban a Stadiont,fel sem fogják ezek a dögkeselyük hogy mekkora baj van Magyarországon,de az Elmebetegeknek fontosabb hogy Stadiont építsenek,mint Magyarországon az egészségügyet támogatnák kifizetnék a hatalmas adósságaikat,vagy azokat az Iskolákat újítanák fel ahova már a Szülők nem engedik Iskolába a gyermekeiket,olyan állapotban vannak az Iskolák,SZégyen ez a kormány és az Ország hogy eltűrjük ezeket a mocskos bűnözőket hogy szét rombolják az Országot!
ómió
@m73: Megint nem állt fel a farkad a bárcáskurva anyádra, bolsiék aberráltja!? Ennyire frusztrálja bolsi tetvességedet a valóság!?
ómió
@izéke: A gyilkosbolsi tolvajfajtád meg abban szurkoljon, gyagyás, amit a tetvesbolsi rablóbandád épített! A libalegelői "stadionban" - hacsak még annak is el nem lopta az árát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.