A Momentum vezetője a Facebook-oldalán írt arról, hogy a "fideszes propaganda" azzal támadja, hogy bevallotta, hogy coach és pszichológus segítségét is igénybe vette már.

Donáth Anna kiosztotta a rajta gúnyolódó fideszes propagandistákat
Kép: Donáth Anna/Facebook

Csak egy apró pontosítás: nem bevallottam, hanem büszkén vállalom. A mi generációnknak ez már egyáltalán nem tabu

- írta Donáth Anna, aki arra is kitért, hogy a világ legkiválóbb sportolói, menedzserei, politikusai vesznek igénybe ilyen típusú segítséget.

Helyesen teszik, én is igyekszem tudatosan foglalkozni az engem ellenzéki politikusként érő lelki kihívásokkal. Elsősorban megelőzésként: a legtöbb ellenzéki politikus megtapasztalja, milyen folyamatos gyűlölet- és lejáratókampányok célkeresztjében lenni. És hogy milyen az, amikor nem csak a szimpatizánsaid, de a másik oldal ellenségesebb szavazói is felismernek az utcán, a boltban, vagy bárhol máshol. Pszichológushoz ugyanis nem csak akkor kell menni, ha baj van – stresszesebb élethelyzetekben pont azért kell elmenni, hogy ne legyen baj. Ahogy sportolni sem akkor kell elkezdeni, amikor valaki már túlsúlyossá válik. Ez az engem érintő rész.

- tette hozzá.

Szerinte társadalmilag is káros, hogy a propaganda gúny tárgyává teszi a pszichológust, a terápiát. Szerinte az az ember a példakép, aki dolgozik önmagán és képes a problémáival szembenézni. " Ez az egészséges, ez a jó működés. A pszichológushoz járó ember erős. A pszichológushoz járó embert stigmatizálni, gúnyolni: butaság és felelőtlenség.”

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Szóval, ez a Donát Anna egy gyenge jellemű, aki a stresszes élethelyzeteket nem tudja kezelni - helyette a pszichológus dolgozik, ad ötleteket, tanácsokat, nyilván jó pénzért... Mennyire bízhatnánk egy ilyen politikusban?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@NKF: terád is rád férne egy masszázs,gyere meghívlak. Pont itt van egy úthenger
Revans
@durbincs:
Maga is egy söpredék GECI!:))
izéke
@Pegero: hú de nagyot szóltál jobbágy,eredj,megvakarja orbán a füled tövét,te pedig nyalhatod a tökeit
Bástya Béla Elvtárs
@m73: Kérdezem még egyszer: tudsz kulturáltan kommunikálni? Nem? Akkor hagyjuk egymást békén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.