Erdoğan török elnök némiképp váratlanul bejelentette, hogy Törökország immár beengedné a svédeket a katonai szövetségbe, ráadásul a hírek szerint nem is akar késlekedni a hivatalos döntéssel a török parlament. Ez azt jelenti, hogy a magyar kormány is gyorsan kell hogy lépjen, ha tartani akarja az ígéretét, hogy nem mi leszünk az utolsók a ratifikálással. Ráadásul úgy tűnik, nincs is azonnal elővehető, kész tervünk a továbbiakra. A svéd, a török és az amerikai motivációkat elég jól látni a történetben, de hogy Magyarország számára a késleltetésnek mi értelme volt azon túl, hogy Ergoğannak tett egy szívességet Orbán Viktor, az egyelőre nagy kérdés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Megmondom én, hogy mit nyert. Na nem Magyarország, hanem Orbán Viktor.
Cserébe Erdogán továbbra is titokban tartja, hogy Orbán meg a NER oligarchák mennyi lopott pénzt parkoltatnak Törökországban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Én már tövig rágtam a körmömet izgalmamban, hogy végül is hogyan dönt a világ legszuverénebb országának, leges-leg-leg legszuverénebb kormányfője Svédország ügyében.
hvg.hu/itthon/20230711_Nemeth_Zsolt_sved_NATObovites_Orban_Erdogan
kereső
@KisTehen: Olvasd el a belinkelt cikket barom. Mit is nyilatkozik németh zsolt a külügyi bizottság fideSS-es akárkije? Azt mondta, hogy miután orbán egyeztet erdogannal , azután okosabbak lesznek- a parlamentben.

Tudod barom, egy újszülöttnek minden vicc új- én meg már nem vagyok újszülött. A "parlament dönt"- ahogyan orbán kivánja, megnyomják a gombot- az meg nem "döntés", csak bólogató faxkalapok játszadozása.

kimélj meg magadtól barom- menj legelni.
szegény hazám
"Magyarország számára a késleltetésnek mi értelme volt azon túl, hogy Ergoğannak tett egy szívességet Orbán Viktor, "
Ja kérem, csontig nyalni, harcolni, no meg gondolkodni tudni kell. Nem biztos, hogy erre a kolostor malac alkalmas.
kereső
@KisTehen: Állandóan gereblyézed a x@rt barom, körbe leng a búzöd. Attól, hogy ezerszer leirod- még nem lesz igaz.
drrotf
Az ország vétózásának jó lenne látni a hasznát, de hát eddig csak azt eredményezte ez a stupid , érthetetlen magatartás, hogy úgy néz a többi NATO tagország Magyarországra, hogy mi méltányoljuk az idegenek , így a törökök , vagy az oroszok hosszú elnyomását, és minden különös indok nélkül kiállunk ezek mellett az országok mellett, s ezt nem értik.Kíváncsi vagyok hogy Orbán most hogy tudja, hogy az országgyűlési képviselőinkben megvannak -e még azok a kételyek amelyek a múlt héten még megvoltak, ?Tudja e most hogy ezek a hezitáló képviselők most mit gondolnak a svédek csatlakozásáról?Jó dolognak tartják, hogy a bennünket, rendszerünket , jogállamiságunkat kritizáló svédeket beengedtük a NATO-ba?Most már nem tartanak hogy ez nézeteltérést okoz majd a NATO rendszerében?Ha nem tartanak akkor miért nem?Mert Orbán azt mondta?
Nessy
@drrotf: A mesterséges intelligencia nélküli droid nem gondolkozik, nincs önálló véleménye, csak megnyomja a megfelelő gombot, amit a frakcióvezető diktál! Most az eddigi program törölve, igen gomb megnyomása kötelező.
Sziszifusz
@KisTehen: 15:58

Az elmúlt 12 évben volt már olyan, hogy a Fidesz potentátok által szavazásra bocsájtott előterjesztést leszavazta volna a 2/3-os Fidesz frakció ??? NEM !!!
Történt olyan, hogy szándékosan nemmel szavazott volna akár csak egy képviselőjük ??
NEM !!!
Bábjáték az egész .
Macskaszem
Megmondom én, hogy mit nyert. Na nem Magyarország, hanem Orbán Viktor.
Cserébe Erdogán továbbra is titokban tartja, hogy Orbán meg a NER oligarchák mennyi lopott pénzt parkoltatnak Törökországban.
Béla333
"Németh Zsolt a svéd NATO-bővítésről: “Orbán Viktor a nap folyamán egyeztet Erdogan elnök úrral, és utána okosabbak leszünk”"

Tök mindegy, hogy mit egyeztet a maffia főnök Erdogannal, hiszen vagy százszor elmondták, hogy a maffia frakciója az, akik úgy érzik, hogy a tiszteletlen svédek nem érdemlik meg, hogy a NATO tagjai legyenek, amíg kezet nem csókolnak a maffia főnöknek.
Vagy hazugság az egész, ami a hülyemagyar maffiahívők etetésére szolgált?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.