Aggodalomra semmi ok!

Egy hét után végre előkerült Orbán ViktorMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök az utóbbi napokban el volt tűnve: nem jelent meg nyilvános eseményeken és a közösségi oldalára sem posztolt tartalmakat. Most viszont színre lépett, amikor Láng Istvánnal, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatójával egyeztetett az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT). A megbeszélésre az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízhelyzet miatt volt szükség. 

Az MTI közleménye szerint az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az OMIT-nál, ahol a szervezet vezetőivel együtt áttekintették a helyzetet. A kormányfő meghallgatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) védelmi szervének jelentését az eddig elvégzett munkáról és a további feladatokról.

Megállapították, hogy az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Akkor most megint gumicsizmát húz a töketlen, h az ár levonuljon? Esőistent még nem sikerült neki leharcolni?
balos
Menekült Grácból,mert kiöntőtték a likból!
Clavigo
Grácban pihentették,,,muszáj- dzsekiben.(?)
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke DDD.. (nem megy ez neked,racka )
kereső
Hiányzott valakinek? Legalább kimaradtak a napi/pénteki "okosságai". Én megvagyok nélküle, és nélkülük.
kereső
aggódni meg csak azért aggódok, hogy megússza a bitót!
Nyírfa
Végre??? :)))
Nekem fel sem tűnt, hogy nincs. Ez a természetes.
justhpeter
Nekem hiányzott. Ahogy a pénteki szieszta is, de a hibbant keresztény igyekezett pótolni.
troppauerhumer
@Maccska: Mi ez a hiátus , sivalkodás , keveset hazudtál ,hátrább soroltak az orbángazdád slicce előtt térdelő orbánvallási szektás szoponcok sorában .
jáger laszló
Én nem hiányoltam!!
Jól +voltam nélküle is
Az infláció alakulásán sem vettem észre semmi érdekeset!!csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Akkor ki lopott neki egy hétig? Lehet,hogy bejáratta az új yachtját andikával...
troppauerhumer
Na megjött a mindenhez is értő !Jézus Viktor ehhez is ért! Mint minden máshoz is!
Látszik az ország helyzetén...Az Észak-Koreai vezetők nem tudnak ilyen profin dolgokat megnézni
Minden is rendben van !
Víz az úr !
Új jachttal mennyen, elég magas a vízállás.
Az egyedi tervezésű luxushajón nincs ársapka, majdnem 30 milliárd forintba kerülhetett, és még nagyobb, mint az elődei.
Mészáros Lőrinccel -a gyerekeivel - és Andival a fedélzeten lefotóztuk a NER szolgálatába állt legújabb szuperjachtot.

444.hu/kepek/2023/08/07/meszaros-lorinccel-a-fedelzeten-lefotoztuk-a-ner-szolgalataba-allt-legujabb-szuperjachtot?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwAR35wEVMcq8sxvh7dhBpKlZCMfjXKjwIVtUgGoCSSf0IsUXWym3Dpw7N_Lo

Pózolt egyet a figura, okostelóval az árvíz ellen!mindenki tudja -Havas Bercitől -Orbán hülye az okostelóhoz,a számítógépekhez ,a technikai,elektronikai eszközökhöz,gépekhez,motorokhoz.

aztán lelécelt.Azért ment , hogy megnézze milyen ellopnivalót hagyott a víz
A cinizmus szobrát erről a végtelen sötét figuráról fogják megformálni.
Toller Béla
De végül is, kibírtuk, nem ? Most menjen el tíz évre !
AMORÁLISOK
kinek hiányzott itthon a kutya sem nyűszített érte,
colibri
Végre??? Nem múlik el nap, hogy ne látnám a képét a médeában. Nincs nap, hogy ne róla szólnának a hírek. Ha megtehetném a képébe nyomnék egyet, mert biztos, hogy hányinger, vagy hasmars fogna el. Remélem, még lesz aki megteszi (helyettem is) az utolsó költözési helyén.
troppauerhumer
@Maccska:".Nem kicsit,nagyon."Így csinálnak hülyét belőletek szoponc.A Gyurcsány-kritikák alfája és omegája az őszödi beszéd. Jobboldali hazugság szerint Gyurcsány bevallotta, hogy hazudott. Megjegyzem, hogy Orbán ama állítása, hogy Gyurcsány a költségvetési hiány számairól nem igaz, ez maga a hazugság.
A FideSS végig és azóta is hazudta:Meghamisították a költségvetési adatokat, fals adatokat adtak, csapdába csalták őket...miközben az egész tróger FideSsbanda Navracsiccsal aki kérdezte is Veress Jánost tudták ,hogy hazugságot terjesztenek, az volt a trükk ,hogy hülyét csinált belőled orbángazdád.
DR. VERES JÁNOS pénzügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársak! Ha megengedik, először néhány eddig elhangzott dologra szeretnék reagálni.
Navracsics frakcióvezető úr tett ma egy kijelentést, amelynek a valóságtartalmával kapcsolatban valóban merülhet fel kétség. Frakcióvezető úr, szeretném egyértelművé tenni, hogy a Pénzügyminisztérium mind ebben az évben, mind az elmúlt évben minden egyes hónapban az előre közölt publikációs naptár szerinti időpontban nyilvánosságra hozta azokat az adatokat, amelyeket a költségvetésről, a fő folyamatokról Magyarországon nyilvánosságra kell hozni. Ez a naptár januárban közzétételre került, és pontosan tartalmazta azt, hogy minden hónapban az adott hónap ötödik munkanapját követő első munkanapon kerül közzétételre ez az adatsor. Nem követi ezt el minden magyar közintézmény. Nagyon sok magyar közintézmény, amely független a kormánytól, nem tesz közzé ilyen publikációs naptárt, hanem véletlenszerűen hoz információkat nyilvánosságra, de a Pénzügyminisztérium nem ezt teszi. Nem merült fel, tisztelt frakcióvezető úr, egyetlenegy alkalommal sem kétely sem belföldön, sem külföldön a nyilvánosságra hozott adatok tartalmával, hitelességével kapcsolatban. Kérem, hogy ezt vegye figyelembe.

www.parlament.hu/naplo38/018/n018_024.htm
troppauerhumer
@Maccska: Ezenkívül, miután ön hivatkozott egy olyan dologra is, amely elkerülte a figyelmét, szeretném felhívni az ön és a nyilvánosság figyelmét is egy tényre. 1998 decemberében a parlament elfogadta az államháztartási törvény módosítását. Ebben rögzítésre került egy olyan kötelezettség, amely szerint minden egyes választási évben a választások első fordulóját megelőző harminc nappal nyilvánosságra kell hozni az államháztartás, valamennyi minisztérium legfontosabb adatait. 2000. december 8-án az akkori parlamenti többség ezt a pontot kivette az államháztartási törvényből, azaz hatálytalanította. Ennek megfelelően 2002-ben nem is történt ilyen nyilvánosságra hozatal a választásokat megelőzően. 2002 őszén az akkori parlamenti többség az államháztartási törvényben ismét szerepeltette ezt a pontot, és ennek megfelelően - meg lehet ma is nézni - a Pénzügyminisztérium honlapján március 10-ével valamennyi államháztartási adat pontosan nyilvánosságra került. Nem mondom, hogy olvasmányos a szöveg, de minden további nélkül végignézheti mindenki. Ennélfogva szeretném, ha a pontos adatközlés hitelessége nem kerülne kétségbevonásra.És itt felhívta a fontos kiket használta a teféle huggyosforradalmi söpredéket 2006-ban

Ja.Hogy miért volt 2006?Orbán észlelte-,tudta,hisz ott volt,ő dolgozta ki az EU csatlakozás folyamata,szabályai,a vállalt kötelezettségek mintegy 80%-át-mekkora pénzözön fog ránkömleni a felzárkóztatás éveiben,Orbánnak irtózatos nagy megalázás volt ,hogy az EU csatlakozást nem ő hanem Medgyessy írta alá-Medgyessy udvariasan felajánlotta Orbánnak azt a tollat amivel aláírta a csatlakozás szerződést,és az tahó sértődésében visszautasította
hehee...-minden előzetes felmérés ellenére ami az ő győzelmét mutatta 2002-ben, elvesztette a hatalmát,holott már beígérte az őt pénzelő oligarcháknak,csakhogy hatalomra jusson,illetve a hatalommal megszerezhető pénzekhez.

Bújj vissza szépen a jómeleg szaros orbánakolba ,az való neked nem a kommentelés nyihahaa..
troppauerhumer
@Maccska: Csodálatosak ezek az orbánfelszopó hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?)jutnak, ahol az ingyenhülyékből hasznoshülyévé agymosnak
titeket szoponcok a gondolkodó társadalom szórakoztatására ,köszönjük ,hogy érvelés híján ideszartál ...majd töröld meg a szád ...valami barna...büdi csorog ki belőle ,.mindig mondom ha nemlenne ennyi magát elhülyíteni hagyó buta ember akkor te köcsög ,se Orbán nem lenne ..höhöö..Bújj visszza szépen a jómeleg orbánakolba,az való neked nem a kommentelés
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Te senkinek sem hiányoztál úgyhogy takarodj a francba idióta!
Ezodabasz
Vittórió vajda eltűnhetne már végleg a picsába! Meg a maccskája is!
jáger laszló
Remélhetőleg +kezdi rövidesen az évi rendes szabadságát?
Jó nyaralást kívánunk neki!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Kifogyóban volt az efftársi ráhazudnivaló?!
Ezodabasz
@ómió: Kifogyóban van a türelem a katasztrófa előtt! Aki hazudik az lop is és ez pillanatnyilag az 0rbán rezsim, a fideszes vérmegyék főispánjai, Matolcsy, Mészáros klánok kiváltságai!
balos
@Qqberci: De mi--végre jelent meg?Hívta valaki?Én biztos nem!
ómió
@Ezodabasz: Gyakran tévesztesz össze másokat a tetvesbolsi "csapatoddal", akik már sokszor szétlopták az országot!?
Ezodabasz
@ómió: Tényleg? Ezt komolyan gondolod? Ha valóban szétlopták volna akkor nincs itt már semmi lopnivaló (sem látnivaló) ugye így gondoltad? 13 éve csak a fidesz fér hozzá a lopnivalóhoz és meg is teszi bátran vigyorogva! Nehéz felfogni hogy senki se lopjon?...
ómió
@Ezodabasz: Bizony, tényleg! Először az efftársaid "megteremtették a szocializmus alapjait"! Úgy, hogy mindenkitől ellopták, amije volt! "Kivívtak" nekünk 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött (ennek "gyümölcsét" meg is hagyták), majd, amikor a "magasabbrendű társadalmuk" összeomlott, akkor az eredetileg összelopott "alapokat" lopták szét, "privatizálták", leginkább egymás közt! A horribilis államadósságot, azért, meghagyták a "népnek", amit minden 90. utáni ciklusukban ezerrel még zsebeltek is (fizulenyulás, nyugdíjlenyulás, neem leesz gááázáááreemeeelééés, stb.)! A "bátran vigyorogva" effektust, ha keresed, itt tapasztalhatod! Kár erőlködnöd a fideszre hazudni!
Ezodabasz
@ómió: Nem erőlködök. Tök felesleges mivel nem látod amit nem akarsz. 0rbán és a fideszmaffiája az "öreg fa" fiatal ága volt ha esetleg nem tudnád. Onnan nőtte ki magát... Ugyanazt csinálják csak sokkal profibb módon és nagyobban mint anno a Kádár korszakban. A különbség fájdalmas és jól érezhető. Kár hogy nem látod, hogy élnek ma az emberek és hogy éltek akkor. Viszonylag biztonságban éltek, ma meg rezeg a léc. Létbizonytalanság van, nincs jövőképük a fiataloknak.
Ezodabasz
@ómió: Még egy apróság amit alán fel tudsz fogni a szűk agyaddal: A rothadó (vad)kapitalizmus mára valósággá vált!
A lemaradás nem hátrány, ebből lehetett volna igazi előnyt kovácsolni! 50 év lemaradás után aki nem látja, hogy hová vezet a csili-vili kapitalizmus az vagy vak, vagy tökhülye...Ott a sok példa, hogy miért nem érdemes és nem normális követni ezt a faszságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.