Már igencsak kijárt az állami kitüntetés Csepregi Évának.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta a Fideszt éltető Csepregi ÉvaMTI/KKM/Borsos Mátyás

Csepregi Évát a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki Novák Katalin köztársasági elnök, a belügyminiszter felterjesztése alapján – írja az rtl.hu. Meg is indokolták, miért a Neoton Família énekesnője kapta a díjat:

évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő előadóművészete, valamint a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozása és felzárkóztatása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

Érdemes megjegyezni, hogy tavaly egy interjúban kijelentette, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása, és jó érzéssel tölti el, hogy „olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz–ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett”.

Forrás: rtl.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A maffia tagja lett, annyi a becsületének!
csipetke
Eddig azt hittem,hogy Csepregi normális...
Levendula
Hofi után szabadon: lovagok és lovaginák...
rücsü41
Régen is tudott helyezkedni, és ez a régi "jó" szokása most is megmaradt!
jáger laszló
Semmiféke kiváltsággal nem jár
Ez a politikai hűséggé adható!!
Évente 280 fő kapja
CSAK ENNYI
BARÁTILAG
j.l.
Nyírfa
Az embernek tudnia kell/kellene, hogy akitől és amit elfogad, annak az értékével vagy értéktelenségével azonosságot, hasonlóságot, együttrezgést mutat.
Szijjártó kezétől beszennyezve, a fidesz elismerésétől degradálva érezném magam.
infinity
"tavaly év végén a Mandinernek adott interjújában kijelentette, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása, és jó érzéssel tölti el, hogy

„olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz–ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett”."

A "szopok, nyalok, gombot varrok" díjat kapta: Csepregi Éva

@Qqberci: Lovaglórend...
infinity
@Őrnagy: @Philip Marlowe: Buták vagyok. Megint. Kár volt megszólalnotok.
Péter2
" évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő " " rendszerváltás óta nem is hallani róluk , mivel a lejárt nekik a lemez a régi rendszerrel , ráadásul a zenei műfaj is megváltozott, előre ment nem hátra ! Egy ami megfigyelhető , zenei , színészi stb oldalról, körbenyalja a fideszt , azt záros időn belül kitüntetik valamivel , csak ezzel az a baj , hogy akik a kimagasló munkájukért kapták kitüntetést , akik olyant tettek , hogy haszna lett az országnak , emberiségnek belőle , most azok elgondolkodhatnak , hogy ők mennyit tettek a munkásságukkal a közös kasszába , másoknak meg egy pártdicsérete elég a kitüntetéshez , de ezzel meg az a baj , hogy az ilyen megtörténések miatt a kitüntetés értékét veszti !
Péter2
@Nyírfa: A legpontosabb megfogalmazás ! Ezek a csírák akkor fognak pofára esni , mikor a fidesz is a helyére kerül , mert fog majd , a politika szemétdombjára , akkor ezek is mennek velük !
lampa laz
Ez a lóvagina ha már énekelni nem tud úgy gondolta neki is jól jön egy hátsó, nyalásra mint a többi kivénhedt önmagát sztárnak nevező lénynek. Nekem Koncz Zsuzsa az etalon a dalaival együtt amelyek a mai napig ott vannak és átütnek mindenen, mert van értéke és mondanivalója. Ezek a csepregiféle zenészek az egynapra felkapott dalaikkal gyorsan felejtőssé váltak. Én nem szerettem ezt a kóborutánzatot sosem.
dr. prédikátor
ez i befeküdt valakinek, de hát a prosti az prosti!!!
Nessy
Ez is mutatja mostani k9tüntettek "értékeit"! Velül együtt veszít értékéből minden kitüntetés!
Sakk Matt
Egy normális előadóművész mindenkor kritikus (mondhatjuk, örök ellenzéki), egy szervilis pedig az épp hatalmon lévőkhöz dörgölőzik.
namihami
Ez mennyivel ""olcsóbb"", mint a Kossuth díj?
Biztos a Newton Family sikerei hozták a medáliát!
csak úgy....
van aki megbuggyan 70 körül,van aki nem..., úgy látszik éva is megbuggyant!
jól mutat majd a feró és szikora között!
Sakk Matt
@Őrnagy: Vagy épp benyal a meleg szarig..lásd: Nemzethy Csótány vagy Nacsa Olivér!
kereső
"A film nagy jelenete a kézfogás. Höfgen, mint Mephisto, maszkban a hatalom képviselőjének a páholyába megy, ahol Lotte Lindenthal bemutatja egymásnak őket. Mephisto mélyen meghajolva kezet ráz a tábornokkal. A kivilágított, zsúfolt nézőtérről mindenki őket nézte. Ezzel a kézfogással a hatalom végérvényesen elfogadta. A Tábornok hívta, nevezte el Mephistonak is. A hatalom elfogadta Mephistot, a Sátánt. A kézfogás következménye, hogy Höfgen intendánsa lesz a színházának, tehetséges művész és sikeres, aki mindent elért és mindent elveszített."
Nessy
@kereső: De nagy film volt! komoly tanulsággal!
kereső
@Nessy: Ebben a cikkben nincs benne, de egy másik portálon olvastam, hogy szijjártó meghivta csepregit az Operaházi páholyába. Onnan ugrott be a Mephisto..
Nessy
@kereső: Valami jót is a kultúráról. Este megnéztem a Duna tv-n az István a király 40 c. előadást! Élmény volt! Papp László arénában volt az előadás. Remek szereplők. kitűnő rendezés.Jogos álló vastaps! Az előadás végén Szörényi és Bródy,léptek a színpadra pár percre. Óriási ováció!
jáger laszló
Nem kell misztifikálni
Ez a 6alom elismerése nem a nagyközönségé bár az 1,nem zárja ki a másikat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
"...semmi bajom Csepregi Neoton Éva kitüntetésével, főleg mióta a nemzet elsőszámú uszítójának és gyűlöletgenerátorának, a taknyon-véren csúszás okleveles szakértőjének is van lovagkeresztje. De ennyire nyilvánvalóan náci-fasiszta útonállók oldalára állva lealjasítani, kiüresíteni, megcsúfolni az állami kitüntetéseket, és közben Szent Istvánra Széchenyire, Petőfire (éppen mikor kire), a magyarság értékeire, színvonalas, odaadó munkára hivatkozni, legalja. Aztán kikérni maguknak (Schifferek, Hontok és egyéb, ellentmondást nem tűrő erkölcsi lángoszlopok lelkes támogatásával), hogy ők nácik és fasiszták lennének, legalja. Hát már hogy lennének? Ők? Nácik, fasiszták? Megy az évek óta tartó eltartott kisujjú maszatolás, hogy sárga, hápog, pont úgy néz ki, pont olyan a járása is, de nem kacsa az, hanem háromkerekű bicikli. Ne nevezzük annak, mert se fekete autó, se gázkamra. Hát bassza meg! Eggyel normálisabb helyeken az ilyen Hitlert felszopó Lezsák-vejeket, szélsőségesen elborult Kitörés túra-szervezőket leköpik, a társadalom a saját érdekében kiveti magából őket. Itt? Az államalapítás szent ünnepén az állampárt központilag kitünteti ők. Nemcsak az apróért hajolnak le, hanem a társadalom legelborultabb részének támogatására hajtanak. Az összes silány, aljas, vállalhatatlan emberanyagot be kell cserkészniük, a maguk oldalára állítaniuk, miközben ezeket a valaha valamit jelentő, valamilyen értéket képviselő kitüntetéseket a dicső múlttal együtt hányják le."
kolozsvaros.com/2023/08/20/foispanok-altal-nyomorgatott-alattvalok-varmegyekbe-szervezett-akkumulatorultetvenyen/
ómió
Efftársakat biztos nem lehetett, hisz', a "Veres Csellag Érdemrend" ma itthon nem divat!
Nessy
@Shikari: Ezt most úgy írod, mintha sok évtizeden át nem lettek volna magyar művészek, előadók kis hazánkban! Nagy Feró, Szikora, Tóth Gabi Kis Grofo etc. kivételével! Pedig voltak, vannak és remélem lesznek is!
Nessy
@Shikari: Ez a permanens "ki a magyar, ki nem " szelektálás nálad ennyire komoly, vagy egy felvett manír? Azért ha valakinek a művészete, stílusa nem az én világom, nem jelenti azt, hogy másnak nem éppen ő tetszik! Pofonok és ízlések! Ami azt illeti, most éppen Vidnyánszky és Demeter mondják meg, nem kevés pénzért, hogy mi tartozik a magyar kultúrához, mi nem!
Nessy
@Shikari: Nem tudom! Engem nem nem tudnak meghatni a jelenlegi megkülönböztetések! Van egyéni véleményem, egyéni ízlésem, el tudon dönteni, melyik színdarab, milyen rendezésben érdekel, vagy melyik könyvet akarom elolvasni. Ha szomszédomat más érdekli, más az ízlése, azon nem fogunk összeveszni. Meg tudjuk beszélni amit ő olvasott, amit én. Néha kiváncsiságból cserélünk, aztán egy kávé mellett jót vitázunk! Természetesen édesanyánkat nem emlegetve!
Nessy
@Shikari: Mi vagyunk a kivétel, ami erősíti a szabályt! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.