Hajdúszoboszló fideszes többségű önkormányzata határozatban szólítja fel a fideszes kormányt, hogy nyugtassák meg a lakosságot a várost ellepő vendégmunkások miatt. 

Eddig tartott a migránsok elleni uszítás, most telerakták akkugyáras vendégmunkással a fideszes települést

Ez már régen volt, felejtsétek el. Forrás: Facebook

A város korábbi ellenzéki polgármestere, Sóvágó László megpróbálta elítéltetni a kormány migráns politikáját a város fideszes többségű önkormányzatával. A fideszesek végül csak olyan határozatot szavaztak meg, amelyben felszólítják a saját kormányukat, hogy az „szolgáltasson adatokat” a külföldről behozott vendégmunkásokról, és „növelje a lakosság biztonságérzetét”.

Sóvágó eredetileg határozati javaslatot nyújtott be a vendégmunkásokkal kapcsolatban, de végül, hogy az inkább a kormányt, semmint a helyi szavazókat képviselő Fidesz is támogathassa az előterjesztését, kettévágta a szöveget – írja a 24.hu.

Így azt a részt, amely elítélte volna az Orbán-kormány „nem európai polgárokkal szembeni politikáját”, külön javaslatként leszavazták. Ebben arról volt szó, hogy a kabinet migránsokkal riogatja a közvéleményt, ám közben lehetővé teszi, hogy a termálvizes fürdőiről ismert városban telepedjenek le a Debrecenben foglalkoztatott vendégmunkások. Megjelenésük pedig – döntően épp a kormányzati kommunikáció miatt – aggodalmat kelt a hajdúszoboszlói lakosok körében.

A legutóbbi testületi ülésen beterjesztett határozat második részére viszont a fideszesek is igent mondtak:

Az önkormányzat elvárja, hogy a kormány a döntően maga keltette aggodalmak csökkentése érdekében tegyen meg mindent a lakosság megnyugtatása érdekében, akadályozza meg az esetleg törvénysértő magatartásokat, adjon hiteles tájékoztatást az érkező vendégmunkások számáról, itt tartózkodásuk várható időtartamáról.

Sóvágó utódja a független fideszes támogatású polgármester, Czeglédi Gyula a nyáron már komoly hullámokat keltett, amikor a közösségi oldalán arra kérte a szállásadókat: „ne alakítsák munkásszállóvá a panzióikat”, miután mind több helyen bukkantak fel a távol-keleti vendégmunkások.

Czeglédi a városban tartózkodó vendégmunkásokkal kapcsolatban fokozott figyelmet kért a rendőrségtől, hogy Hajdúszoboszló lakossága biztonságban érezze magát.

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek mindegy hogy mi van.
Megmondják nekik, hogy miről mit kell gondolnia, így aztán nem is gondolkodik egy pillanatra se. Nekik az megterhelő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Három ezer menekült, az borzalom! A 300-500ezer vendég munkás az tökéletes! Építenek nekik szép munkásszállást!
namihami
@Nessy: 17.08: A magyar állampolgárságú hajléktalanok HELYETT! Azok maradhatnak az utcán!
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek mindegy hogy mi van.
Megmondják nekik, hogy miről mit kell gondolnia, így aztán nem is gondolkodik egy pillanatra se. Nekik az megterhelő...
csak úgy....
@KisTehen: te rögtön bunkó prolinak születtél, vagy 0rbánék kemény fizikai munkával faragtak belöled egy bunkó faxxt az agymosodájuk segítségével? :)
kereső
Jót nevettem! Mert ezen már csak azt lehet...
csak úgy....
@sgl: ne kérd tölük számon,hiszen te itt sem igen gyüröd vissza a xart a fidesz prolikba!
balos
@Mirabilis: Ilyen amikor a fideSSes kotont húz a fejére,mert jól esik!
simmering73
@csak úgy...: Ma van az állatok világnapja. Hagy mondja ez az állat.
csak úgy....
@simmering73: de nem a fideszes állatkáké, öket április 1. én ünneplik !
Borsó
@KisTehen: “ a hülyelibsihívők meg csak a szájukba adott faszt tudják szopogatni”

Ez most kicsit félrement, te unatkozó troll boci. Nektek mondogatták azt idáig, hogy MIGRÁNCSOK, és akkor ti reszkettetek a migráncsok miatt, majd most ugyanazok mondják azt nektek, hogy KELLENEK A MIGRÁNCSOK, és akkor ti most tapsoltok nekik a migráncsok betelepítése miatt. Ebből bizony pont az jön le, hogy bármit adnak Fideszék a szátokba, ti szépen, engedelmesen lenyelitek azt, sőt, láthatólag még örömmel teszitek. Jó reggelt, szegénykém.
csak úgy....
@KisTehen: emlékszem, még gyerekkoromba történt,hogy egy hozzád hasonló elszabadult a faluba ! :) szép nagy és jól tejelö maha volt, isten nyugosztalja...
csak úgy....
@KisTehen: nálad a kór és a kórokozó is jól ismert ! :) - téged a fidesz butát alázatos kutyává tették ,akit az itteni kakasviadalokra tanított ki + hazudozásra,bunkóságra és idiotizmusra! :)
boci,te egy senki, - tudod, mint karikó míg magyarországon tengödött...
justhpeter
Fürdőturizmus vagy akkumulátortelep. A fideSSes kormány döntött a fideSSes önkormányzat helyett. Gond egy szál se.
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 18:16 Néha jó hogy le vagyunk maradva kb: 50 évvel! Külföldi példákból elég tisztán látszik, hogy: "B+ a vendégmunkás csak dolgozni jön ide-oda ... de nem kap állampolgárságot, se letelepedési engedélyt ... nem kap menekülteknek járó ellátást se ..." Látszólag befogadták őket mert szükségük volt rájuk, de nem tekintik egyenrangúnak és így soha nem fognak tudni beilleszkedni! Ezért előbb-utóbb úrrá lesz rajtuk az elégedetlenség és látod hová vezetett ez a "jóléti" rabszolgatartó társadalmakban?
Az illegális migránsok teljesen más kérdés. Ők nem akarnak ide jönni és itt maradni! Erre vezet az útjuk a jóléti államok felé akik elszedték mindenüket, gyarmatosítottak és háborúznak a szülőföldjükön! Így nyal vissza a nagy fagyi! Az illegális migráció okait ott kell keresgélni a múltban, de most kell rendezni a számlát! Azok az országok osszák szét egymás között az illegális migránsokat, akik miatt ilyen helyzetbe kerültek! Magyarországnak ehhez semmi köze, viszont a letelepedési kötvényekkel legalizált migráció és a vendégmunkások ilyen mértékű importja az már 0rbán és a fideSS-maffia bűne!
human
Egy biztos. Nem a külföldi munkásokra kell haragudni. Ők csak el akarják tartani a családjukat és fogalmuk sincs arról, hogy mekkora kárt okoz ez az egész rendszer nekünk.
Ezodabasz
@human: ma, 19:47 Nyilván nem a külföldi vendégmunkásokra kell haragudni:) Ők dolgozni jönnek, több pénzért mint amit a hazájukban kapnának. Románok is jöttek ide csőstől régebben és már tovább mentek. Norvégiában azóta már házat vettek letelepedtek. Magyarok is ugyanilyen okok miatt mennek külföldre dolgozni. Ez egy örök természeti törvény(nem ember írta).
A természet egyensúlyra törekszik és fenntartja:).
rakitics41
Egy biztos, hogy ezentúl a fürdőváros elvesztette a sokak által kedvelt fürdőhely jellegét, mert nem sokan akarnak majd olyan városban pihenni , üdülni, hol idegenek tömegével találkozhatnak.Hogy miét is?Mert olyan bizalom gerjesztőek ezek az emberek egyenként is meg csoportban is:Hiba fejlesztették eddig nagyon jól a fürdőt a hajdúszoboszlóiak, most adtak a szarnak gy nagy pofont, lenulláztak az eddigi teljesítményüket.Az a polgármester akinek a regnálása alatt ez bekövetkezett jobban tenné, ha a kormány nem változtat a városban kialakult helyzeten, lemondana tiltakozásul és a város vezetését Orbán Viktorra bízná azzal hogy költözzön le a családjával egy vendégmunkás szálló mellé!!
csak úgy....
@Shikari: tibim, még jó,hogy a betóduló vadak nálad sokkal értelmesebbek,nem is keresik a te szerény ,elbutult társaságodat ! :)
csak úgy....
@Shikari: gondolom egy csini filippinával ,akit néked a viktor ád, el bírnád képzelni a napjaid!:)
ö az akksigyárban 12 órázik,miközben te véresre vakarod a tököd unalmadban és az izgalomtól... :) tibike,te egy buta hernyó!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 21:03 Buzi kuss! Az erőszakosan betóduló vadakat át kell engedni oda ahová menni akarnak! Két legyet üthetne ezzel a nyomorék fideSS kurmány! Buszokra, vonatokra ültetni őket olcsóbban mint ahogy az embercsempészek szállítanák őket, és mehetnek a picsába! Ezek nem ide akarnak jönni te szerencsétlen! Nem érted? Te is elkotródhatnál velük a francba, te nagyon "mély"magyar.
csak úgy....
@Ezodabasz: te minden idiótát a nyugat nyakába varrnál, miközben a fönökötök migráncs símogató lett?
csak úgy....
@sgl: 18:20 akkor ne csodálkozz és ne dühöngj ha a következö alkalommal is a nálatok sokkal butábbak üdvöskéi mondják meg neked a 2/3 ukkal,hogy mi a dörgés..
ómió
Efftársilag még mindig "keverik" a vendégmunkást a migránccsal!?
Ezodabasz
@Shikari: Itt a lista a normálisokról eggyel feljebb! durbincs hawerod összeírta, de hiányos mert még ehhez is ostoba a szegény csilletöcskölő bányarém!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.