A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás konferenciáján Orbán Viktor kormányfő úgy alázta a buzgó Bohár Dánielt, hogy még Schmidt Máriából is kibuggyant egy kacaj – szúrta ki a 444.

Orbán Viktor úgy beégette a neki hízelgő Bohár Dánielt a hatalmas közönség előtt, hogy még Schmidt Mária is kinevette a megafonost

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor hétfőn beszédet mondott a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás konferencia című eseményén. A kormányfő itt felidézte: a Századvég intézetként 30 éve született, de a fogantatása sokkal régebbre, az 1980-as évek derekára tehető, amikor elindult a Századvég folyóirat, mások mellett az ő közreműködésével.

Orbán Viktor fellépését Bohár Dániel megafonos véleményvezér konferált fel. A 444.hu emlékeztet, hogy Bohárnak bejöttek az elmúlt hónapok: a Tranziton már őt érte a megtiszteltetés, hogy feltehetett kérdéseket a miniszterelnöknek. 

Bohár feladata hétfőn Orbán beszéde előtt mindössze az lett volna, hogy egy-két mondatban felkonferálja a rendezvény mellékszereplőit, majd Orbán Viktort. A felkonferálásba azonban hiba csúszott. Bohár ugyanis alaposan eltévedt a „növekedő közösségek” erdejében, és végül pont az egyetlen fontos részt tolta el igazán, amikor megkérte a közönséget, hogy

fogadják hatalmas tapssal Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort!

Ez a buzgó felvezetés még Orbánt is meglephette, a színpad felé lépve inkább kerülte is Bohár tekintetét, kezét is szinte csak reflexszerűen nyújtotta oda, aztán a mikrofonhoz lépve bebikázta a ziccert:

Régen ment ez felszólítás nélkül is

Utalva Bohár felszólítására, hogy "hatalmas tapssal" köszöntsék őt.

Orbán beszólása után a kamera épp az első sorban ülő díszvendégeket mutatta, így jól látható, hogy Mráz Ágoston, Boros Bánk Levente, Schmidt Mária és Orbán Balázs is jót derülnek a miniszterelnöki frappáns viszonválaszon.

A videót itt nézheti meg.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@rakitics41: Jót derültek, és jött a hatalma taps! A végeredmény ugyanaz! Nem sokára lesz még ütemes vastaps is! Ahogy megyünk vissza az ötvenes évekbe, a Rákosi korszakba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
érdekes,hogy 0rbán otthon nem rángatódzik, látom megint fölszedett vagy 10 kilót...
beteg ez az ember...
Ezodabasz
Ki a tököm ez a Z0rbán? 13 éve égeti magát és egyre csak növekszik! Ugyanolyan barnát szarik mint a csikari tanár úr!
csak úgy....
@Ezodabasz: ö csak a buta magyarok istene,akibe 13 éve fölöslegesen bíznak, oszt mégis csak hozzá imádkoznak a szerencsétlenek!
túszulejtettország
Fáradnak a fidesznyikek. Már fel kell őket szólítani erre a gyomorforgató szervilista nyelvcsapásokra? A bohárember erre
pont megfelelő.
pultosjocó
@Maccska: de az ellenzék nem fizet bértapsolókat nyomi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.