Orbán Viktor nekiment beszédében a "főmaher bábjátékosnak", Soros Györgynek.

Orbán Viktor megüzente: A mi kormányunk nindzsa-kormány, a bevetés után az ellenségeink maradnak a földön

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, újabb két évig lesz a Fidesz elnöke Orbán Viktor, van még benne bőven "szufla". 

A pártelnök-miniszterelnök messziről kezdte, a tavalyi parlamenti választástól, amely újra a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmét hozta. Erről azt mondta, "óriási győzelmet arattunk, mindenki beleadott apait és anyait", annak ellenére, hogy Soros és hálózata is mindent beleadott.

Sikerült elérni a kitűzött kormányzati célokat, pedig voltak nehéz kormányzati éveink

– mondta Orbán Viktor.

Szerinte nehéz volt "eltalicskázni" a Gyurcsány-korszak "romjait", aztán jött a migráció és a koronavírus-járvány, de egyik sem volt szerinte olyan nehéz, mint az elmúlt két év

Az uniót nem elhagyni, hanem megváltoztatni kell

– adta ki a jelszót a pártelnök, aki megjegyezte:

Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országa, a jólét előfeltétele a munka, a teljes foglalkoztatottság Orbán Viktor szerint, aki kitért arra is, hogy a mi zöldpolitikánk nem ideológiai, és nem pártalapon áll.

A mi kormányunk nindzsa-kormány, úgy tervezzük, hogy a bevetés után az ellenségeink maradnak a földön, mi pedig épen és egészségesen visszatérünk a bázisra

– fogalmazott Orbán.

Szerinte csak fegyelmezett akciók hozhatnak sikert, és az első akció a nemzeti konzultáció lesz: kopogtatás, országjárás, ami a csövön kifér

– mondta.

Forrás: HVG

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szerintem semmirevaló étel a szalonna. Ami azt is jelenti, hogy Kövér tévedett. Mert: kommunista kutyából lehetett liberális szalonna, liberális kutyából lehetett dakota szalonna, dakota kutyából lehetett keresztény szalonna, keresztény kutyából lehetett illiberális szalonna. Ésmég mondja valaki, hogy a szalonna nem szar dolog.
Fentiek alapján megállapítható, hogy mindenből lehet szalonna, csak fideSSből és a kdnp-ből nem lehet normális párt és Orbánból normális ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Na bazdmeg... Máááá' nindzsa is ,kipcsak is,uccai harcos is... Vén barom idióta putyincsicska..
justhpeter
Szerintem semmirevaló étel a szalonna. Ami azt is jelenti, hogy Kövér tévedett. Mert: kommunista kutyából lehetett liberális szalonna, liberális kutyából lehetett dakota szalonna, dakota kutyából lehetett keresztény szalonna, keresztény kutyából lehetett illiberális szalonna. Ésmég mondja valaki, hogy a szalonna nem szar dolog.
Fentiek alapján megállapítható, hogy mindenből lehet szalonna, csak fideSSből és a kdnp-ből nem lehet normális párt és Orbánból normális ember.
justhpeter
@justhpeter: Mire elérkezünk a nindzsa szallonához már senkit nem fog érdekelni a szalonna, csak a szalonnasütés.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők tátott szájjal, csorgó nyállal hallgatják a szellemi vezérük szavait.
Ha úgy adódik még Grazba is képesek követni a vezérüket, akár még bentlakóként is...!!!
Béla333
Teljesen felesleges ezeket a barmokat meg a mondandójukat komolyan venni.
Mind csak elterelés az igazságról: arról, hogy a maffia kormány szárazra lopta az országot, lebutította a népet és eladta az egészet az oroszoknak, a kínaiaknak.
Mocskos hazaárulók. Felesleges egy szavukat is komolyan venni!!!
Eladott Ország
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 34 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott, mert úgy hitte, mert elhitették vele, hogy ezek után a szocialista tábor „legvidámabb barakkja” státuszból, pár év alatt lekörözik a szomszédos Ausztriát. Hát nem így lett! ’89 előtt azt mondták szocializmus van egypártrendszer volt az MSZMP akik a képen vannak mind tagjai voltak, ’89 után szétoszlottak de az elv amit az MSZMP- ben tanultak az megmaradt a mai napig, kopaszd meg a verebet fázni fog és melléd bújik.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/365763149_1066497604734430_4493482349819684367_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=PwcJ6fSSwmAAX-7MH6R&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAvx-j3WdeTnoDOEy8vgiHe4ZvDIZvwtZQcE-YwvDQayQ&oe=655E16F8
Eladott Ország
Ebben a furcsa országban fontosabb volt a döntéshozók számára, hogy átkereszteljék az utcákat, mint az, hogy felelősségre vonják azokat, akik cselekedeteikkel embereket, családokat tettek tönkre, akik rossz döntéseikkel eladósították ezt a kis országot. …és az emberek, a nép, mert így volt szocializálva, ezt el is fogadta! Ebben az elmúlt 34 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, a kedvenc sportjait. Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították.
…és félelemben tartották!Ennek a népnek hazudtak „éjjel és nappal” és azért hazudtak, mert mindig volt egy új milliárdos éhes száj, mert mindig volt valaki, akinek a „saját lábára” kellett állnia! Azért hazudtak, mert ezek végig ugyanazok voltak, mert ezek még most is ugyanazok! Azt hazudták, hogy rendszerváltás volt, és légy rá büszke! Azért hazudtak, hogy ne arra figyelj, hogy az elvtársból NERtárs lesz, hanem mindig löktek valami gumicsontot eléd, amin rágódhattál, és amíg te rágódtál ők tovább gazdagodtak. Azt hazudták, hogy itt demokrácia épül, meg piacgazdaság, meg szólás és sajtószabadság. Amikor pedig élni akartál a demokratikus jogaiddal, téged kiáltottak ki vagy fasisztának, vagy kommunistának, te lettél hazaáruló, ők pedig hazafiak. Amikor láttad, hogy itt nem piacgazdaság épül, hanem rablógazdaság és ezért szólni akartál, elvették a sajtó és a szólásszabadságodat is! Törvényeket hoztak, mégpedig olyanokat, hogy csak te lehetsz a vesztes. Nincs jogod a valódi sztrájkhoz, nincs se érdekvédelmed, se érdek képviseleted, nincs jogbiztonságod, hiszen akár visszamenőleges hatályú törvényeket is hoznak, hogy eltiporjanak és tönkre tegyenek. …és ez a nép, amelyiktől már elvettek szinte mindent, és rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben, még mindig nem emelte fel a fejét, még mindig nem emelte fel az öklét, hogy elég volt!
tothjani
Orbán Viktor megüzente 2007-ben:
Hiába a hatalom lekezelő, kioktató pökhendisége. A cukormázban úszó ígéretek garmadája. Hiába az őket szolgáló bértollnokok hada, a teljes állami gépezet. Hiába a számolatlanul sorakozó pénzeszsákok. Mindez ma már hiába, akinek van füle, hallhatja a föld alatti vízáramok hangját. Azt dobolják mindenhol, széltében-hosszában, Battonyától Nemesmedvesig, hogy elég volt.
simmering73
"A Musk által megvédett antiszemita "népességcsere" Magyarországon a kormányzati kommunikációban a propaganda egyik alapfogalma, kulcskifejezése, a náci szöveg a kormány alapüzenete. Ha eddig nem lett volna világos, hogy Orbán Viktor ANTISZEMITA és NÁCI, ahogy az egész rendszere, az illiberalizmusnak nevezett förtelem is az, most legalább ráismerhetett, hogy az egész bevándorlásellenes Soros-propaganda ugyanezt az összeesküvéselméletet állítja, beazonosíthatja végre mindenki, hogy mi a "Soros-terv", mit jelent a "Stop Soros törvény". Ha bárkinek nem esik le, hogy ami most a világ egyik legnagyobb botránya, azt a magyar állam közpénzszázmilliárdokért tíz éve terjeszti, gigaplakátolja, törvényekbe foglalja, az süket és vak, vagy komplett idióta, felelőtlen hazudozó, vagy maga is náci. Most kellene a világ elé tárni, hogy amin felháborodik a világ, az Magyarországon állami ideológia."
nepszava.us/musk-elitelt-naci-elmelete-maga-az-orbani-soros-terv/
Eladott Ország
"Ebben az országban, az a bűnös, aki az utcán él, és az a hazafi, aki az utcára tette! Ebben az országban évente több ezer ember kerül az utcára, mert szegény, viszont belőlük nagyon jól megélnek azok, akik utcára rakták őket! Ebben az országban Jézusra és tanításaira hivatkoznak, miközben naponta köpik szembe a hivatkozók Jézus tanításait! Ebben az országban a legmagasabbak az adóterhek, és a legalacsonyabbak a bérek azon a közösségen belül, amihez tartozik (még) ez az ország! Ebben az országban az a hazafi, aki adót csal, aki ellopja mások jövőjét, álmait és az a hazaáruló, aki ezt számon kéri! Ebben az országban, már nincsenek hiteles politikusok és döntéshozók, már csak ők vannak, akik a nép zsírjából jól élnek és mi, a nép, a kifosztottak! Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"
Nessy
@Eladott Ország: Ezekből a mai beszédekből egy egész évfolyamnyi pszichiáter írhatna doktori disszertációt "A szervilizmus és a józan gondolkozás ellentéte a pénz és hatalom árnyékában!", vagy "Hogyan lehet talpat nyalni felsőfokon, egy kongresszusi beszédben!" címmel.
Eladott Ország
@kulabombaafityiszre: ma, 16:42 ♦ Fosik a cigány, mert kilóra megvette Putler! Kolostorgeci! Hol harcoltál te, amikor az orosz maffia pénzelt.Tudod ki ugye? A Száva bácsi! Kicsit feledékeny vagy Viktor, téged Szemjon Mogoljevics pénzelt, a vörös maffia feje, aki Putyinnal is nagyon jó kapcsolatokat ápol. A pénzt pedig Dietmár Clodo kézbesítette, amit fel is vettek. Ezzel a videó felvétellel zsarol téged Putyin, meg a hatos kartonnal, mert a valódi III/III-as akták azok ott pihennek Moszkvában.
uploads.disquscdn.com/images/0bc462872d38c5d5ff613aed89de736516b2cf58e1024a49e6e7e30c2b768e35.png?w=800&h=1035
Eladott Ország
@Nessy: ma, 17:14 ☻ Évente milliárdokba kerül a fideszt ajnározó politikai holdudvar fenntartása , - így Alapjogokért központ, Századvég, CÖF-CÖKA, KESMA, Média, Migrációkutató Intézet 2015 szeptemberében jött létre a Mathias Corvinus Collegium (orbájugendi foxi-maxi egyetem) és a Századvég Alapítvány együttműködéseként és még a jóisten tudja hányan vannak az ingyenélő, a nép nyakán élősködő parazita , rohadék, kenyérpusztítók.
Nessy
@Eladott Ország: Sokan, és egyre többen!
izéke
Mostmár értem miért volt a függöny mögött,nem bújkált,csak rejtőzködött és álcázta magát... ez a kis tini nindzsa teknőc,bár a hasán hordja a teknőjét ahogy látom :))))
nejlontacskó
Gyertek nindzsák, csak kopogtassatok be hozzánk.
Meglátjuk, hogy ki marad a földön!
Gyertek a kurva anyátokat, tárt karókkal váron, a nindzsa hadtestet!!!
Ott helyben meg fogjátok kapni, az összes konzultációs válaszomat!
csak úgy....
nindzsa kasszában semmi csak egy kis maradék a kínai köcssiböl...
human
A nindzsa jó hasonlat. Elvtelen bérgyilkosok voltak. Ha az áldozatuk halála előtt fizetett a saját megbízójukat is megölték.
Igen, Orbán is ilyen elvtelen ember.
Ditrich
Nagyon szeret filmezni! Megnézte éjjel két pálinka között a Nindzsa színre lép című Sho Kosugi filmet! Most a következő Grázi kirándulásáig annak hiszi magát!
Szerencse hogy nem a Keresztapa hármat nézte meg! Elképzelem dobtárassal a hóna alatt szivarral a szájában kalappal a fején!
Szerintem egyébbként nagyon testhezálló szerep lenne neki az olasz gengszter főnök! Báár valamilyen etika alapján azok is tevékenykedtek.
Viktornak pedig nincsenek etikai aggályai!
Cherry
Annyira beteg ez a zsiros barom, hogy nindzsának képzeli magát pedig csak egy elmebeteg undoritó hataloméhes cigány
Cherry
Inkább sumo birkózó ez az idióta a 200 kilójával
túszulejtettország
Nindzsa, szufla? Látta már ezt orvos mostanában? Hányinger!
percsi
Vallomás? "mi kormányunk nindzsa"
"A nindzsa vagy sinobi a japán feudális társadalom "árnyharcosa" volt. A szamurájokkal ellentétben a nindzsa a sötétség és a lopakodás mestere, aki inkább a ravaszságban, kémkedésben és gyilkosságban jártas."
Sámannus
Kevés kormány rombol többet mint a minyityupin szarfaxjankó bűnbandája.
terlasz
Szegény Gyuri bátyánk örül, ha a wc-ig eljut, és most útját állják a nindzsák...
Bátor vezérünkhöz képest Zelenszkij egy pipogya fráter. Vakuljatok hívek!
Sámannus
@terlasz: Azt sem szabad elfelejteni, egy hete még girgiz kecskepásztor volt. Az ilyen kaméleon leginkább tolvajlásra használja az álruhát. Sok mindenre használható a lopott pénz például az onoka nemváltására, mert fiúként ne legyen már buzavirág.
Néro2
Nindzsa .
Ahát.
De hogy miért kell minden nap Embereknek elviselni egy ilyen zakkant barmot ?
Cherry
Elmebeteg barom !!! és ez lenne egy miniszterelnök,? NEM ...egy primitiv cigány marad !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.