Kövér László pénteken az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács konferenciáján adott elő, ahol kifejtette, hogy a nyugati civilizációban a heteroszexualitásról azt állítják, csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható.

A társadalom átalakítására vonatkozó törekvések közül az egyik legveszélyesebb a nemi identitás elleni terrorizmus, azaz a férfi és női nemi identitások és ezáltal a család intézményének megtámadása, vagy ahogy ezt a nyugati világban ma nevezik, az LMBTQ- és gendertanok

- jelentetti ki Kövér László pénteken az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács konferenciáján.

Kövér László tombol és "nemi identitás elleni terrorizmust" kiáltott: "Rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket"

Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján a budapesti Ensana Thermal Hotelben 2023. november 24-én. MTI/Máthé Zoltán

Azt mondta, a férfi és nő közötti biológiai különbségek jogi eltörlése a nyugati civilizációban egy olyan taposóakna, amely alapjaiban pusztíthatja el a ma ismert nyugati társadalmakat.

A homoszexualitásról azt állítják, hogy biológiai adottság, a heteroszexualitásról viszont azt, hogy csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható, és azért rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket

– fogalmazott a házelnök.

Forrás: MTI, 24.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Hazudik, de mit várjunk tőle, hiszen fideszes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
lacin, már csak egy nemváltó mütét segíthet,mint a buzzancs fideszesek többségének! talán lányos zavarukban megjönne az eszük...
Nessy
@qunta: Olvasva magas röptü hozzászólásait, azt hiszem ön kis korában komp akart lenni, de nem komplett!
szaboria1
@qunta: Te mennyire ismered személyesen a régi fideszeseket? Mert én igen.
kereső
Ilyen x@rságokkal foglalkoztok? Arról meséljen már kövér , meg az itt összegyúlt 1 nites követői, hogyan lehetséges az, hogy a fideSs kormány 500 millió Ft-al kártalanitja a sáriszap károsultjait- és nem a kárt okozó viseli kártalanitást? Mert ki a lóf@x az védendő pöcs, aki helyett mi fizetünk? Hogyan engedheti meg ezt a magyar országgyúlés- a nép "képviselői"?? Mi lófüttynek van ez a nagybajuszu akkor a harmadik közjogi méltóság székében?
kereső
@Horizont: Teremtettek maguknak a szerencsétlenül járt emberek kárán 500 milla "szabad" pénzeszközt. Ha eddig nem kapták meg a károsultak- akkor ez után már nem is fiogják- ahogyan a vörösiszap károsultjai sem láttak egy huncut krajcárt sem a 2,1 milliárd Ft adományból- amit az ország népe dobott össze. A legalja- a szerencsétlen károsultat meglopni, de ezeknek ez is ráfér a vastag bőrú pofázmányukra. És pofáznak rendületlenól " keresztény értékekről"- amelyket hirből sem ismernek. Utálatos, és igénytelen dolog köpködni, de ezeket szó szerint leköpném.
kereső
@Horizont: A feltett kérdésre válaszolva: (kolozsvarosnak) úgy lehet, hogy az őt /őket megválasztók ugyanolyan ótvar, igénytelen, erkölcsnélküli silány alakok gyülekezete , mint a megválasztott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.