Letörölte a Facebook, illetve annak üzemeltetője, a Meta a PestiSrácok mintegy 120 követővel rendelkező közösségi médiás oldalát a közösségi szabályok többszöri megsértésére hivatkozva – számolt be a Media1.

Végleg letiltották a Pesti Srácok Facebook-oldalát – ez lehet az oka
Fotó: Youtube/ATV

Huth Gergely főszerkesztő a Media1-nek elárulta, hogy veszélyes csoportok népszerűsítése, valamint kéretlen tartalmak terjesztése miatt kapták a tiltást, legalábbis ez áll az indoklásban. A platform 5 dolgot talált kifogásolhatónak. Panasszal élnek, mivel nem igaz, hogy terrorista vagy bűnözői csoportokat népszerűsítettek.

Huth azt is írta, hogy a Facebook a választási kampányok közeledtével az elmúlt években rendre "brutális módon korlátozta a szuverenista-nemzeti média jelenlétét" és a közönségük elérését, ennek ellenére bizakodóak. 

Jelen esetben gépi ellenőrzésről, a «technológiai eszközök» bejelentéséről és szankciójáról van szó, ezért nagyon reméljük, hogy a hétfői munkanapon az európai Facebook elvben Írországban székelő humán cenzorai felülbírálják a döntést és helyreállítják a hazai konzervatív sajtó egyik legrégebbi oldalának elérhetőségét

- közölte Huth Gergely.

Forrás: media1.hu

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A prosti srácokat befóliázták. Épp ideje volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@durbincs: Te született elmebajos vagy, vagy apád nevelt azzá? Sajnállak...
Ezodabasz
@Pegero: november 26., 16:53 Winston Churchill okosságát kicsit át kell fogalmazni, hogy a mai viszonyok közt is értelmezhető legyen. :Annak a társadalomnak ahol elmondhatod a véleményedet de magasról szarnak rá, nincs jövője!
Így már érted ezt az apró, de lényeges(ideológiai?) változtatást ebben az egyszerű mondatban?
Ezodabasz
@Pegero: Köszönöm az ironikus elismerésedet:))) ...látom a falrahányt borsóimat a falaidon.
Ezodabasz
@Pegero: Jó ötlet! Ez a zöld cucc talán ellazíthat. Stresszes napjaid vannak mostanában:)) Sok a kávé meg a 3:1...Brrr
Mennyéé alukálni, ölelgesd meg a plüssmacidat:)) Jóccakát seggfej, álmodj nagyobb rémálmokat mint Viktorka és bandája...
Ja majd meséld el neki mit álmodtál és megvalósítja! Van egy két ötletem: 0rbán reppelhetne az új sapkájában és megtölthetné háromszor a Puskás arénát! Vagy a sztárboxot áthelyezni a puskás arénába(hogy elférjenek a rajongók) és megnépszavazni/megkonzultálni 0rbánnindzsa meccsét bárkivel. :)))))
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: november 26., 20:08
A tizedes elvtárnak már megint eltetszett gurulni a gyógyszerének,aztán nem vette be állapotának javítása érdekében.Bár tizedes elvtársnak gyógyszerrel néha hülyébbnek tetszik lenni,mint gyógyser nélkül.
Dr. Proktor
@kulabombaafityiszre: Csak örvezető... annak is az alja - elmeügyileg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.