A nagykovácsi kereszt okozhatott személyváltást a Nemzeti Park élén.

Nem értett egyet Menczer Tamással, leváltották a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatójátMTI/Balogh Zoltán

Emlékezhetünk arra, hogy Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője, októberben egy videóban beszélt a Nagy-Szénás hegyen található keresztről. Akkor elmondta, hogy ezt vandálok felgyújtották és feldarabolták, ennek kapcsán kérte, hogy a hegyen ismét felállítsák a keresztet – szerinte azonban van, aki ezt nem szeretné.

A népszava.hu szerint itt említette a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatóját, Füri Andrást, valamint a Nagykovácsi Természet és Környezetvédő Egyesület elnökét is.

Amiről itt szó van, és amit Füri András igazgató úr, a Duna-Ipoly Nemzeti Park igazgatója, és Vojczek Judit elnök asszony csinál, az a modern kori keresztényüldözés

– mondta akkor.

Füri András erre reagálva többek közt leszögezte, ő nem keresztényüldöző, épp ellenkezőleg: egy Krisztust követő és az embertársainkat cselekedetekkel is szolgáló keresztyén gyülekezet aktív, hitvalló tagja. Ám szerinte a Kis-és Nagyszénás hegycsoport esetében az elsődleges cél a természet sokféleségének, a teremtett világnak a védelme. „Minden más csak ez után következhet!” – tette hozzá.

Menczer erre a Duna-Ipoly Nemzeti Park fura urának nevezte Fürit, aki szerinte a megnyilatkozásaival kizárólag az alkalmatlanságát bizonyította. Emellett úgy vélte, hogy amit ő szeretne, az a legcsekélyebb veszéllyel sincs a természetre.

Nem is telt el sok idő, máris új vezetetőt választottak a Nemzeti Park élére.

2024 január elsejétől Selmeczi-Kovács Ádám tölti be a posztot, aki – természetvédelmi őrként, illetve tájegységi osztályvezetőként – másfél évtizede dolgozik az igazgatóság kötelékében – közölte a nemzeti park a Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint Selmeczi-Kovács Ádám az ezt megelőző időkben aktív szerepet vállalt a nemzeti park létesítését megalapozó kutatásokban és a természeti értékek védelmének szükségességét hangsúlyozó ismeretterjesztésben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Maffia tempó!
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt a maffiózót választották meg a környékén Szél Bernadett ellenében a helyi hülyemagyar maffiahívők szavazatainak köszönhetően.
Köszönjük hülyemagyarok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Maffia tempó!
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezt a maffiózót választották meg a környékén Szél Bernadett ellenében a helyi hülyemagyar maffiahívők szavazatainak köszönhetően.
Köszönjük hülyemagyarok!
Dr. Proktor
You can not pee against the wind - mondja a művelt német...
jáger laszló
Csak tudhatnám,mi köze van a keresztnek,/ne adja horogkeresztnek a környezetvédelemhez!!??
Szerintem abszolút semmi!!
Maradjunk ennyiben...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
A "keresztet" a szívében hordja az ember.
izéke
@Maccska: senki nem olyan hülye,hogy menórát akarna oda állítani
telegdilaci
@Béla333:Ezek csak szavakban keresztények mivel most ezt jól el lehet adni lehet vele kampányolni,a 10-Parancsolatból 9-et megszegtek a keresztények nem ilyenek, a nagy keresztény kormány nem gondoskodik a szegényekről elesettekről viszont azokat a Civil szervezeteket,akik átvállalják az Állam feladatait,segítik a rászorulókat,meleg ételt Osztanak össze koldulják az Iskola táskára valót és ezeket a Civil szervezeteket próbálják el lehetetleníteni
Nessy
Ha valaki ellentmond a kormányzat bármely agymacskájára, azt leváltják! Állítanak oda egy keresztet, kissé lebetonozva a környezetet, és akkor attól boldogabb lesz pár státuszkeresztény!Mert, hogy Menczer Tamás sem fog hetenként oda zarándokolni, hogy elmondjon egy Pater nostert! Reklám és propaganda, hatalom fitogtatás Istennevének égisze alatt!
Kovács Máté
A NER nem tűri a másképpen gondolkodókat,ezt nap mint nap bizonyítják a propagandájukban,rögtön ráugrik a kormánymédia és jön a karakter gyilok.
kereső
Ahogy menesztették azt a vizügyes szakembert is, aki szakmai érvekkel hozakodott elő az akkugyárak telepitése ellen.
És még évekkel ezelőtt a hortobágyi nemzeti park igazgatóját- mert ellent mert mondani.
kereső
"Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet".
Na, ki mondta ezt, hol, mikor-és milyen alkalomból???Az mondta, aki 2007-ben azt mondta a Magyarországra akkreditált nagyköveteknek" nem az nézzék, amit mondok, csak azt nézzék, amit csinálok".
Lehet, hogy ez nem jutott el az Eu-s, és NATO-s vezetők fülébe.
Eladott Ország
Ez már nem is burkolt autokrácia, hanem nyílt parancsuralmi rendszer, ahol a harmadosztályú senkik is bátran játszanak szakemberekkel, mint a sakkbábukkal. Baszki nem hiszem el, hogy ez a tetves, szaros Hortysta- Rákosi- Kádár rendszer, minden ellenállás nélkül visszaköszön. 14 éve sugárba hányok ettől az országtól. Ennek a háromnak a kombója a mostani. persze csak a szart vettük át mindháromból, nincsenek magyar kézben lévő nemzetközileg is fajsúlyos vállalatok, mint Horthy alatt, és nincs mondjuk lakásépítési program vagy a vidék közművesítése mint Kádár alatt a farizeuskodást (irgalmas Isten, Szíjjártó a facebookon közvetített hajnali rorátéjával, hajnali szentmiséjével), a lehető legrosszabb értelemben vett keresztény kurzust, a személyi kultuszt, az ÁVH-t, meg a hitelből nagybőgőbe ugrást, na ezeket tökéletesen sikerült adaptálni ami viszont újítás, az úgynevezett politikai elit az elmúlt 1100 évben még soha nem mert ilyen gátlástalanul, fényes nappal lopni, talán eszükbe sem jutott, vagy az Istentől féltek azért legalább egy kicsit, vagy a jóízlés valami maradéka visszafogta őket. Ilyen az amikor egy alsópolcos buta sportkommentátor valakinek hiszi magát.
Yoda69
Végülis főbe is lőhették volna.
Eladott Ország
A környezetet és a törvényt próbálta megvédeni. A fideszt ez a két dolog kicsit sem érdekli. A terület közigazgatásilag Nagykovácsihoz tartozik, ahol 2022. április 3-án Menczer Tamás fideszkdnp 47,41%-kal győzött. „Gratulálok” Nagykovácsi! Nagykovácsi szavazóköreinek összesített eredménye szerint a 2022. április 3-i országgyűlési választáson Menczer Tamás 2177 szavazatot kapott, míg Dr. Szél Bernadett 2359 szavazatot. Az egész választókörzetben (Pest II) az eredmény: Menczer: 46,77%, Széll Bernadett: 44,92% . Magyarul óriási kormányzati hátszéllel Menczer nagynehezen legyőzte Széll Bernadettet. Eltaposunk mindenkit,és ehhez elég,ha egy felkapaszkodott seggnyalonc büffent egyet, mert belerondítottak a kisebbségi komplexusába. Jogállam... az, b+!
Sakk Matt
Orbán Viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
Dr. Proktor
A szakértelem nem csak bolsevik, de fideszes trükk is...
Nessy
@Sakk Matt: Aki eztet elhitte, szamarabb a lónál! "Ne arra figyeljenek, amit mondok..."
Eladott Ország
„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.” Kérdezzétek meg a partfisszájút, hogy ő is így gondolja-e! Csak lehetetlenné teszik! ( Orbán , 2018. 09.11. Strasbourg)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/300970980_3214766555451623_2107305230516274593_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=Flvd0957Uu0AX-DS67w&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAWTWHni6u4ey2_DN1MU1DCjGI7Fq3HJr5fOGnCpa7cuA&oe=659B8B78
Népszabadság, Figyelő, Index, Klubrádió, az ellenzéki képviselők, az ellenzéki pártok(M1, MTI cenzúra) független médiák kitiltása Fidesz eseményekről, a parlamentből kitiltott újságírók, médiák.
Orbán, a múltban többször: "ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ...
Akkor, ott, 2018-ban kinevették, hazugnak nevezték... Mert az.
csak úgy....
ko.- val gyözött a sunyi,talpnyaló (állítólagos keresztény) menczer...
Cherry
Igy megy ez orbániában, ez a patkány banda azt hiszi ők a világ vezetői, pedig csak egy retkes tolvaj kormány seggnyalói, meddig türi ezt a nép,,, ???
rücsü41
Miért marad fenn a közmondás, szólás-mondás?Mert ez érvényesül általában.A Menczer-féle vitában is az erősebb kutya baszik elmélet érvényesült. pedig ez a Menczer nem ért szakmailag semmihez, miután sport riporter volt.Maximum ez előbbi közmondást, vagy szólás-mondást ismeri , de ezt mindenivel szemben érvényesíti ha igaza van ha nincs!Ez olyan NER stílus.
Maxipocak
@rücsü41: sportriporternek is huszadrangú volt...
csak úgy....
@Maxipocak: ...viszont bársonyos a nyelve!
lusta
@rücsü41: Bukott sportriporter.
Mert
Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
exmelós
Aki nem nyal repül.Szokásos fitymaszpatkány retorzió.
lusta
@exmelós: AZ új nemzethy matyar címer.
Galamb és fagyi.
justhpeter
Ma még uralkodik a söpredék, de egyszer ezt a genédombi Menczert is menesztik, a kollégái biztosan ott tartják majd a külügyben, hiszen az ünnepi ökörsütésen ökör is kell majd a rúdra.
csak úgy....
@Maccska: náladnál egy gatyába szorult fing is okosabb, mert ö talál kiutat!
CsipkeRózsa
@Maccska: 12:28

Úgy érzed, most okos voltál? Az most sem sikerült.
simmering73
@Maccska: Birkózószart ettél cirmi?
bence
Így megy ez fidesznyikeknél ! Aki nem ért egyet velük azt eltapossák !
Nessy
@Maccska: Aztán ez a primitív fakereszt milyen érdeket képvisel??
bence
@Maccska: ! Magyarország érdeke nem egyenlő a tolvaj fideszével !
Nyírfa
A magyarok a kereszttől nem látják a kereszténységet. Azt hiszik, ha összetákolnak két fadarabot egymásra merőlegesen, és imádkoznak hozzá, azzal istennek tetsző cselekedetet hajtanak végre, pedig csak kipipálják a lelkiismeretüket: ez is megvolt, szabad a vásár.
Lepényleső
...mindezt keresztényi módra,a ner által támogatva?
(A vízen nem csak a gálya úszik,- többek között a fekália is ide tartozik?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.