Ulf Kristersson szerint hasznos lehet az intenzívebb párbeszéd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Várom, hogy egy mindkettőnk számára alkalmas időpontban Budapesten részletesebben is megvitassuk a két ország kapcsolatát és megerősítsük a két ország közötti bizalmat" - írja Orbán Viktornak küldött válaszában Ulf Kristersson svéd miniszterelnök.
Svédország NATO-csatlakozási kérelmének jóváhagyása a magyar parlamentben erős alapja lesz annak, hogy előrelépést tegyünk kétoldalú kapcsolatainkban és elmélyítsük a közös megértést és bizalmat."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 13:08 ♠ A retardált azt hitte, majd ő keresztbe tesz a világ legnagyobb katonai közösségének. Nehogy már a málna mondja meg a medvének, hogy mikor lesz a szüret. Ebből is látszik, hogy nem a valóságban él, de igen, csak alternatív, illiberális valóságban. A NATO mondhatta volna úgy is, hogy a két köcsög (Orbán és Erdogan) le van szarva, a két jelölt lényegében fel van véve. Mert ez a lényeg, csak abban a pozícióban már nem így fogalmaznak. A két geci megszokhatja a gondolatot, hogy az aláírásuk már semmit nem ér.
Mekkora szégyen már magyarnak lenni b*sszameg. És nem is az hogy egy végtelenül aljas, nyomasztó rezsimben élünk, sokkal szomorúbb hogy nincs semmilyen ellenállás. Mintha a polgárosodás sosem történt volna meg, még mindig feudális viszonyok közt élô jobbágytudata van az egész társadalomnak. Még nem szenvednek eléggé - vagy nagyjából meg vannak elégedve a rendszerrel - vagy, ha elégedetlenek, akkor is azt várják, hogy más intézze el nekik, ami pedig az ő feladatuk lenne. Ha nem is a többség még mindig jobbágytudatú, "genetikusan alattvaló".
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...szolgalelkű vagy...a nato nem az isten és ha van vétójóg akkor azt az használja aki úgy érzi, hogy azzal valamit elér...de te attól csak fújjad a magadét mert minden beírásod valakinek hasznot hoz.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...az még kimaradt, hogy aki szégyelli magát az csak gazember lehet.
Billibácsi
Hiába jön! Az okostojások majd kitalálnak egy újabb "bökkenőt" ha továris nacsalnyik putyka vagy hű csatlósa így akarja.
Horizont
@kereső: 13:38
Na így mindjárt más a leányzó fekvése. Visszavonom amit mondtam rá.
De a propaganda már beindult, hogy csökkentse a hájas zsírdisznó nagy égését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.