A DK méltatlansági eljárást kezdeményez Novák Katalin köztársasági elnök ellen.

Pedofilsimogatónak nevezte Novákot a DK – Méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene
Kép: Facebook/Novák Katalin

Ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla az LMP kikérte a dokumentumokat, amelyek alapján Novák kegyelmet adott a pedofil munkatársát segítő igazgatóhelyettesnek.

A DK szerint bebizonyosodott, hogy hazánk köztársasági elnöki székében egy pedofilsimogató ül, legalábbis addig, amíg hagyjuk.

Pénteken derült ki, hogy Novák Katalin tavaly elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, aki falazott a pedofil igazgatónak, emiatt pedig elítélték.

- írta a párt, mely szerint a Novák által szabadon engedett K. Endre szexuálisan bántalmazott gyerekeket próbált rávenni arra, hogy hamis vallomásokat írjanak alá arról, hogy nem történt velük semmi. Aki egy ilyen embernek, egy pedofilnak falazó bűntársnak kegyelmet ad, az maga is pedofilsimogató és méltatlan arra, hogy Magyarország köztársasági elnöke legyen.

A Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciója megfosztási eljárást kezdeményez Novák Katalin ellen, mert méltatlanná vált a köztársasági elnöki posztra. Nem lehet egy pedofilsimogató Magyarország legfőbb közjogi méltósága, nem képviselhet minket sem itthon, sem külföldön egy pedofilsimogató!

A DK a mai napon megkezdi a képviselők ötödének aláírásának összegyűjtését, hogy meginduljon a megfosztási eljárás Novák Katalin ellen és ne egy pedofilsimogató legyen a köztársasági elnök!

Aki pedofiloknak vagy őket segítőknek ad kegyelmet, azt egy európai nemzetnek ki kell vetnie magából, mert egy pedofilsimogatónak nincs helye sem a legfőbb, sem más közjogi pozícióban!

- írták.

Forrás: MTI-OS

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Egyébként számomra az is rejtély, ha egy bűntettet elkövető személy bűntettét ismeri egy másik személy és nem jelenti sőt fedezi, támogatja, - ez az eset különösen súlyos eset,- de kiderül, akkor az ezt a személyt is elitélik, és a bűntettének tárgya átmegy a hallgató személyre is, azaz pedofil bűntettet követett el, ezt mentette fel ablakos Katya.
3 gyermeke van!!!
Nem tud gondolkodni nincs erkölcsi tartása?
Akkor ALKALMATLAN AZ ORSZÁG LEGFŐBB MÉLTÓSÁGÁNAK címére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Egyébként számomra az is rejtély, ha egy bűntettet elkövető személy bűntettét ismeri egy másik személy és nem jelenti sőt fedezi, támogatja, - ez az eset különösen súlyos eset,- de kiderül, akkor az ezt a személyt is elitélik, és a bűntettének tárgya átmegy a hallgató személyre is, azaz pedofil bűntettet követett el, ezt mentette fel ablakos Katya.
3 gyermeke van!!!
Nem tud gondolkodni nincs erkölcsi tartása?
Akkor ALKALMATLAN AZ ORSZÁG LEGFŐBB MÉLTÓSÁGÁNAK címére.
namihami
Talán tévedett?!?! Vagy hazudott?---úgy bayerosan.
kakukkmadár
@Maccska: Épp te patkányozol, patkányzabáló fidesz maccskaállat? Anyád, apád is patkányokat evett?
Dr. Proktor
Ne bántsátok Katalint, csak utasítást hajtott végre...
Dr. Proktor
Apropó, ha Pali bácsi volt a golyóstoll, akkor Kati néni lyukastoll...
kereső
@Maccska: 15:56 És ez mennyiben menti fel a sándor palotát /novák katalin államelnököt a maga erkölcstelen tettéért?
simmering73
@Maccska: Na ide figyelj Patkány Maccska. Novák Katalinról szól a cikk. Ti mocskos illibkányok miért tereltek állandóan? Miért vagy olyan segghülye mint Kis Tehén?
Pusztai
@simmering73: régi fideszes alapelv, ha valami védhetetlen mocsok derül ki a fideszesről, azonnal keresnek valami hasonlót, leh3tőleg ellenzékükről feldörzsölik és azzal kompenzalnak.
ha nincs, hazudnak, kreálnak ilyet, vagy nekiállnak személyeskedni, hülyézni.
ezekkel nem lehet mit csinàlni, vitára alkalmatlanok.
kereső
@Maccska: 15:55 Azért kegyelem-és kegyelem között különbség van:Az ügy aztán Göncz Árpád volt köztársasági elnök elé került. B. Györgyi számára a férje kért kegyelmet.
„Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Én, H. László, B. Györgyi elítélt férje, kérem Önt, hogy gyakorolja az egyéni kegyelmezés jogát feleségem ügyében. Ő nem kért kegyelmet, mert legalábbis a szó jogi értelmében bűnösnek tartja magát, amiért megölte gyógyíthatatlan beteg kislányunkat. Azonban nálam jobban senki nem tudja, hogy ő akkor, amikor egyetlen csillagunk, Andikánk könyörgésére megtette, a leghosszabb és a legsúlyosabb büntetést mérte magára. (…) Az én drága feleségem életfogytig tartó bűnhődésre ítélte magát. (…) Ezért kérem, hogy gyakoroljon kegyelmet egy testileg, lelkileg szenvedő asszonyon, aki ölt, de még a borzalmas tettében is a végtelen szeretet vezette. Emberségére hagyatkozom.”

Az államfő 1996 májusában megadta a kegyelmet, és négyévi próbaidőre felfüggesztette az ítélet végrehajtását"

A biróság jogerősen két évre itélte- felfüggesztéssel, amely ellen az ügyészség fellebbezett- és a kúria letöltendőnek itélte a büntetést. Ez után született meg a kegyelem- a próbaidőre bocsájtásról, ami az eljáró biróság itélete is volt.

Na, ugye- csak a tényeket kérem szépen!!!
levarosbukta
@Maccska: Te hülye vagy! Hogy lehet ezt a kettőt összehasonlítani? Ez most egy ronda nagy öngól!
jáger laszló
Az elnök asszony mindent +tesz a gyermekek és a család védelmében tettekkel is!!!??
Ez a tapasztalat!?
csak mondom s kérdezem
barátilag
J,L.
dr. prédikátor
Az országnak nincs köztársasági elnöke mivel nincs köztársaság!!!Csak a fitymasznak van "NERTÁRSASÁGI elnöke!!!
kereső
@Maccska: Orbán viktor 2006:
"Számunkra a köztársaság egy üres szó, (...) az csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon a köztársaság a ruha, az emberek, azok a nemzetben élnek a köztársaság legfeljebb a ház, amiben lakunk" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: "A mi jövőnk a nemzetben van, nem a köztársaságban, nem a bankokban, nem a nagyvállalatokban, hanem (...) a magyar emberekben".
kereső
@Maccska: Javaslatommal csatlakozom hozzád , térjünk vissza az eredeti bejegyzéshez- cikkhez.
Ezt a kegyelmi döntést meg ellenjegyezte Varga Judit (i)gazságügyminiszter.
csak úgy....
@Maccska: = súlyos elmebeteg, akinek fontoskodásból és szófosásból áll a silány élete!
Béla333
A mocskos erkölcsű maffiasereg különösen vonzódik a különféle nemi eltévelyedések felé. Mentegetik egy mást, falaznak az ilyen bűncselekmények elkövetőinek, ha meg mégis elítélik, akkor suttyomban felmentik.
Még csak nem is lesz az illetőnek priusza...
Aljas mocskok ezek, de aki ilyen országot szeretne és a szavazataival hatalomban tartja ezeket - azok is!
Igen hülyemagyar maffiahívők! Rólatok van szó!
Yoda69
fideSS nem hagyja az arokban pedofil keretlegenyeit sem. Abbol pedig jocskan a fideSSben a buzik es pedofilok partjaban.
justhpeter
@Maccska: Öt macskánk van, de ha nem lennének szellemileg magasan feletted, mindet megmérgezném. Mára fényévekre lettél a bányászbéka seggétől - lefelé.
izéke
@Maccska: bammeg,nagyon töröd magad,hogy védd a katyikát,ezek szerint te is egyetértesz a döntésével és támogatod. Vagyis ennyire vonzódsz a gyerekekhez...
Aki Én
@Maccska: ez a cikk a pedofilsimogató Novákról szól.
justhpeter
Gagyi Katyi tekintélye bevégeztetett !!! (Már ha volt.)
izéke
Sittpali,repülőskatyi...sajnos ha bukik is most a liba,akkor is élete végéig eltarthatjuk. És sajnos még nem elég öreg...kinéz neki újabb 35-40 dologtalan év
kereső
@Maccska: "Nem magyarázkodni kell, hanem le kell mondani a smink-és zeneszobáról. Méltatlanná vált az államelnöki titulusra a "kegyelmező" kegyelmes asszony."- ezt irtam február 3-án , a hir megjelenésekor.
És most sem a "pedofilsimogatás" a lényeg, hanem a méltatlansági elkárás- mert egy ilyen kegyelem megadása, ráadásul a Pápára hivatkozva, méltatlanná teszi novákot Magyarország első!!!közjogi méltóságára. Hiszen ő az, aki a magyar államot képviseli a külföld felé- ő Magyarország "arca"- márpedig az, akinek nincs erkölcsi mércéje, hogy az egyik legnagyobb bűn esetében , amit elkövethet egy tanár, egy gyermek pszihológus, hogy nem gyermeket védi a bántalmazóval szemben, hanem a bántalmazót- és mellőzök minden jogi kifejezést- az ne lehyen ennek az országnak az "arca", nem töltheti be azt a közjogi méltósági titulust, amelyre megválasztották. Méltatlanná vált rá erkölcsisége hijján. Kegyelmével egy Ő is egy "lélekgyilkost" támogatott- akárcsak az, akit kegyelemben részesitett.
kereső
És akkor még gondoljunk bele abba is, hogy az ellenjegyző- akkor még igazságügy miniszter a fideSS EP listavezetője, varga judit- aki Magyarországot fogja képviselni az EP-ben.
Béla333
@kereső: 17.58
Jobb ebbe még bele sem gondolni... Maffiabűnözők mint magyar képviselők?!
Hová süllyedt ez az ország?
Nessy
@kereső: Majd megint elmondja a kormány, hogy a "gyermekvédelmi törvény" miatt támad bennünket Brüsszel! Amelyikben annyi a valós gyermekvédelem, mint Mackó sajtban a brummogás!
Aki Én
@Philip Marlowe: erről minden megtalálható a neten. Miért egy mondatot emelsz ki?
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes
koszpeko
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Cappuccino
Mit lehet várni olyan kormány védenceitől akik több száz ember csempészt engedtek szabadon. A börtön büntetésük lejárata elött. Papolnak a pedófiliáró és a gyermek védelemről és a család törvényekről. Az ilyen senki háziak alkotják le züllesztett jogot hazánkban. A kutyámat nem bíznám ezekre az emberi nullákra, nem pedig a törvényeket.
rücsü41
Ez a Novák- féle döntés legalább olyan romboló hatású a FIDESZ-t támogatók körébe mint a volt győri polgármester, Borkai Zsolt szex szeánsza volt, mert utólag úgy magyarázta a FIDESZ hogy ennek következménye volt az, hogy a fővárosban nagyon leszerepelt a pártjuk.Most ez is országos botrány és az emberek nem akarják elfogadni azt az elnöki döntést amivel kegyelembe részesítette Novák az elítéltet.Kis gyerekes családok biztos nem állnak most egy fideszes tisztségviselő,Novák K. állam elnöki kinevezése mellett, és követelik hogy mondjon le mint a nemzet korábbi államfője, akibe szorult annyi erkölcsi érzék, hogy miután kiderült hogy plagizált a doktori dolgozatánál lemondott/Sch ,Pali bácsiról van szó!/.Novák Katalin szerintem bebizonyította, hogy az átlag állampolgár erkölcsi szintjét sem éri el, és így nem tudja ellátni elnöki funkcióját, mert nem vezethet egy államot egy olyan személy aki az átlag állampolgár erkölcsi szintjével sem rendelkezik!Varga Judit is, aki előterjesztette a kegyelmi kérvényt, már többször megbukott, s ő pedig nem képviselheti az országot, mert úgy dönt hogy nem ismeri hogy a kegyelmezési jog az mit is jelent és azt sem tudja hogy mi az erkölcs.Borkai nála sokkal jobban ismerte, hogy mit szabad és mit nem, levonta ugyan késő a tanulságokat, és megpróbál tiszta lappal indulni, szembe mert nézni a választóival akiket egyszer becsapott, de ez a Varga J.,ö nem mer kiállni tetteiért.Közbe jogtalanul embereket figyeltetett meg, olyan végrehajtói karral trécselt, akik közül többen közben bűncselekményeket követtek el, és most kiderült, hogy a pedofil főnökének falazót mentett fel.!Ilyen ne képviselje a hazát sehol se!Sem mint állam elnök , sem mint EP képviselő.
Clavigo
@Maccska: Aha... Az ügynök akták nyilvánosságra hozatalát hányszor akadályozta meg a fitymasz ?.. Ne válaszolj ,Safranek,,mert belebonyolódsz a számolásba...
Tibor95
Csak a MI HAZÁNK MOZGALOM! Sorban leváltani a sok elme/hormonbeteg pedofilt és képmutató embert.
Magyar érdek a család védelme.
Pusztai
Szadista pedofilok?
Térdelő ovisok a pedofilok előtt:
szégyen ország szégyen hatalom,
ekint.org/lib/pictures/1520201248-politikai_pedofilia.jpeg
balos
@Pusztai: Hát amióta a nemzethy gyilkosok a "vályút" átvették azóta egyre szarabb alakokkal töltötték fel!
balos
@Tibor95: Olyan már volt amikor 1 olyan mozgalom vitte az embereket tél víz idején a partra!
Dr. Proktor
@kereső: A kérdés az valóban csak az: ki terjesztette fel kegyelemre ezt a pedofiltakargató barmot, aki így valójában nem más mint tettestárs?
Csakúgy mint így Novák Katalin is...
kereső
@Dr. Proktor: Dr Bárándy Péter, aki ugye igazságügyminiszteri posztot is betöltött elmondta, hogy ebben az esetben -és minden ilyen esetben az Igazságügyi minisztériumba nyujtandó be a kegyelmi kérvény- és a miniszter terjeszti fel az államelnöknek, mint a kegyelmi jogkör gyakorlójának. majd az államelnök döntése után az vissza kerül a minisztériumba, ahol a miniszter ellenjegyzi azt.
kereső
@Béla333: tegnap 18:05 Hiszen most is ott van- a beléptetőkapus , kokózó, szoknyapecér, a fideSS előembere.
Dr. Proktor
@Maccska: Őszintén kívánom hogy ne lásd a gyermekedet hónapokon át haldokolni, persze az kivétel ha ez téged hidegen hagyna...
Még a lovakat is lelövik, ugye?
levarosbukta
@Maccska: azért had kérdezzem már meg, ha a te gyerekedet valaki megerőszakolja úgy hogy egy másik ember tud róla és még ráadásul segíti is az ügy eltusolását te mit csinálnál? Hagynád a segítőt futni, vagy esetleg mind a kettőt? Nagyon véded a védhetetlent és teljesen más ügyekkel mosod össze.
Dr. Proktor
@m73: Hát az, hogy itt kibeszéljük! :-)
sándorbence
idegállapotbagyünőis asűrűfákközött abuckánál
levarosbukta
@Maccska: Akkor most miért nem vagy az? Miért véded?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.