A Fidesz váratlan búvóhelyet nézett ki az igazságügy miniszternek, miután kiderült, hogy Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofil bűncselekményekben érintett személynek, ehhez pedig Varga asszisztált – hozta le az Ellenszél.

„Nincs szükség pedofilsimogatókra sem Budapesten, sem Brüsszelben, sem máshol” – Varga Juditnak Brüsszelben talált helyet a Fidesz, miután kivette a részét a pedofil-ügyből

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Varga Judit igazságügyi miniszter (j) Novák Katalin köztársasági elnök és Orbán Viktor kormányfő társaságában, miután átvette kinevezési okmányát a Sándor-palotában 2022. május 24-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az ügy nemrég robbant ki, amikor a köztársasági elnök, Novák Katalin, kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak.

Varga Judit igazságügyi miniszter is részt vett a kegyelem előkészítésében és ellen is jegyezte azt, ezért most a Fidesz arra készül, hogy Brüsszelbe menekítse a politikust.

A Fidesz tervei szerint Varga vezetné a párt európai parlamenti listáját, azonban ez az elképzelés sokakban ellenérzést és felháborodást váltott ki.

A Demokratikus Koalíció határozottan tiltakozik Varga esetleges brüsszeli kinevezése ellen. Dobrev Klára után most Vadai Ágnes, a DK szóvivője  szólt az igazságügyi miniszterhez, egy sajtótájékoztató keretein belül:

"A DK szerint nem lehetséges, hogy bármely magyar párt egy pedofilsimogatót indítson egy választáson, kiváltképp nem listavezetőként. Nincs a világnak olyan pontja, ahol a magyarokat egy pedofilsimogató képviselhetné! Ez szégyent hoz Magyarországra és mindannyiunkra."

A DK szóvivője kiemelte, hogy Vargát nem tartják méltónak arra, hogy közszereplőként működjön tovább, és azt várják tőle, hogy hagyja el a közéletet.

"A DK azt követeli, hogy Varga Judit távozzon a közéletből, mert nincs szükség pedofilsimogatókra sem Budapesten, sem Brüsszelben, sem máshol"

– zárja sajtótájékoztatóját Vadai Ágnes.

Forrás: Ellenszél

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Menőmanó: 16.00
Miért védik ezeket a hülyemagyar maffiahívők?
1./ Mert a maffia felmentette és kiderült az aljasság. Ez kínos nekik!
2./ "Felcsút környéki fideszes körökben mozgott a bicskei gyermekotthon kegyelemben részesített igazgatóhelyettese"
rtl.hu/belfold/2024/02/04/novak-katalin-papalatogatas-bicskei-gyermekotthon-elnoki-kegyelem-igazgatohelyettese-pedofilia-felcsut-sport
Még kiderülne, hogy a maffiavezér családdal is kapcsolatban volt?! Ez még kínosabb!
3./ Minden kiderült bűncselekmény következményeitől megvédik a maffiózók egymást, hogy egyik se nyissa ki a pofáját!
4./ Erkölcsi hullák!
5./ Hülyemagyar maffiahívők!

Ezért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hát nem egy cuki fotó ami a cikkben szerepel a homokosokkal és a pedofil védelmezővel...???
444.hu/2019/03/21/a-fidesz-a-sajat-bolcseit-kuldi-a-neppart-bolcseire
lusta
A pedofilsimogató házi víziszárnyasunk még a Pegasus ügyről sem számolt el. A Schadl ügy csak hab a tortán.
Azt el kell ismerni, listvezetőként a matyar valóság tükörképe.
Cherry
Szép kis hármas a pedofilok ,melegek, himringyók, ribancok, leszbik kormánya, gratula a fidesz csőcseléknek, a beteg cigányt kifelejtettem,,,,
Béla333
A pedofil és az, aki kimosdatja a pedofilt a bűnéből azzal, hogy az áldozatot zsarolja, sanyargatja, az ahogy szokták mondani:
az egyik 19, a másik meg 1 híján 20!

A hülyemagyar maffiahívők abba a szalmaszálba próbálnak belekapaszkodni, hogy aki nem fajtalankodott a gyerekekkel, csak kerítőként, bűnsegédként a gyerekeket oda terelte a pedofil elé, az olyan bűncselekmény, ami szerintük kegyelmet érdemel és priusz mentes előéletet, hogy másutt tudja folytatni amit Bicskén is csinált!
Itt feljebb írta Cherry@:
"pedofilok ,melegek, himringyók, ribancok, leszbik kormánya, gratula a fidesz csőcseléknek, a beteg cigányt kifelejtettem,,,, "

Valahogy így...!!!
sándorbence
őkisidegbegyünnek abuckákalatt budapestbrüsszelben
namihami
Ez esetben elsősorban nem is a Juliskáról van itt szó, hanem az őt kinevezője tévedhetetlenségéről! Ha kiderülne a Juliska alkalmatlansága, akkor a Vezérnek az isteni volta lenne megkérdőjelezhető! Mert (ugye) ő...Ő mégiscsak tévedhetetlen! Akkor a választottjai se lehetnek alkalmatlanok!
Menőmanó
@Philip Marlowe: Na megjöttél pedofilsimogató? Nem hiányoztál.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Akkor mért véded ezt a két erkölcsi pöcegödröt?
kereső
Nem most találta ki a fideSS/orbán, hogy varga lesz a fideSS listavezetője. Akkor erről az egész ocsányságról semmit nem tudtunk- de tudtunk a völner ügyről, a pegazusról. Igaz, hogy ez a képmutatás csimborasszója még csak a zárt ajtók mögött volt ismert- a kormány tagjai tudhattak róla, orbán is.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Vannak a te "tényeid" meg van a valóság.
Mi nem keverjük ezt a kettőt.
Béla333
@Menőmanó: 16.00
Miért védik ezeket a hülyemagyar maffiahívők?
1./ Mert a maffia felmentette és kiderült az aljasság. Ez kínos nekik!
2./ "Felcsút környéki fideszes körökben mozgott a bicskei gyermekotthon kegyelemben részesített igazgatóhelyettese"
rtl.hu/belfold/2024/02/04/novak-katalin-papalatogatas-bicskei-gyermekotthon-elnoki-kegyelem-igazgatohelyettese-pedofilia-felcsut-sport
Még kiderülne, hogy a maffiavezér családdal is kapcsolatban volt?! Ez még kínosabb!
3./ Minden kiderült bűncselekmény következményeitől megvédik a maffiózók egymást, hogy egyik se nyissa ki a pofáját!
4./ Erkölcsi hullák!
5./ Hülyemagyar maffiahívők!

Ezért!
Menőmanó
@Philip Marlowe: Látom nem bírod feldolgozni, hogy a két nemzethy rüfke pedofilsimogató.
Ez nem hit kérdése, ezek tények, a Kúrián iratok vannak róla balfasz.
Méhes
@Philip Marlowe: Te is elhiszed ezt a baromságot,,,,,???
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,te egy fidesztöl megszállott,félrevezetett gyogyós!
lusta
@kereső: Az új lengyel Sejm egyből megalakította a Pegasus ügyet kivizsgáló parlamenti bizottságot.
lusta
@Philip Marlowe: Valószínűleg a híveknek ez így van. Aztán kimentjük Kaleta elvtársat, nehogy az amcsik még odakint lebutassák, mert akkor tényleg hosszú-hosszú évekre sittre került volna. Igaza van, kőkeményen megbütették idehaza. Mennyit is kapott?
El ne feljtsem. Kaleta nincs egyedül. Az persze egy másik tészta, hogy a kívülállókat valóban kőkeményen megbütetik.
szerencsére abban egyetértünk, hogy ez a bűntett nem maradhat szigorú büntetés nélkül. Úgy látom, hogy a nézetkülönbség abban áll, hogy itt én, meg másik is keményen elítéslik a pedofilok segítőit, bűntársait, míg a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hívei szerint tulajdonképpen ezek az emberek ártatlan báránykák. És ezt a hitet a kegyelmi aktus, amit a házi víziszárnyasaink egyike aláírt, a másika ellenjegyzett, megerősíti. Közben mindezt nagy pofátlanul a pápai látogatásra hivatkozva tették úgy, hogy Ferenc pápa az egyházban eluralkodó pedofil trend ellen szigorúan megpróbál fellépni.
Béla333
@lusta: 16.42
Tudod mi a különbség többek között a lengyelek és a magyarok között?
Nálunk az olajügyektől kezdve a Gripen-ügyön át végtelen végig a megalakított vizsgálóbizottságok csak elmaszatolták vagy eltitkolták a politikusi bűncselekményeket a kéz-kezet mos alapon.
Erre emlékszel még:
MTI2007.11.09. 16:43
"45 évre titkosították az eredeti Gripen-jelentést"
"Negyvenöt évre titkosították a Gripen-beszerzést vizsgáló bizottság eredeti jelentését, amelyből így csak egy 35 oldalas nyilvános változatot ismerhet meg a közvélemény. A Honvédelmi Minisztérium államtitkára, Vadai Ágnes a bizottság vezetőjeként pénteken azt mondta: a kormány számára tett javaslataik titkosak,"
www.origo.hu/itthon/20071109-titkositottak-45-evre-a-gripenbizottsag-eredeti-jelenteset.html

Hoppá! A DK-s Vadai Ágika! Nehogy megtudja a választó, hogy mindkét oldalon mit és mennyit loptak.
Na nálunk ezért hiú remény azoktól várni a megváltást, akik részt vettek a bűnökben is.
kereső
@Philip Marlowe: 16:34 "pedofilok ,melegek, himringyók, ribancok, leszbik"...
Ezeket TI akarjátok bevinni a gyerekekhez, az óvodákba, iskolákba!
Tehát jobb ha csendben maradtok!"

Talán ha igazolni tudnád ezt az állitásodarm rögtön hitelesebb lennél. Egyetlen ilyen igazolást is elfogadok- amikor egy pedofil, egy meleg,egy nuzi, egy himringyó, egy ribanc az ellenzék megbizásából ott kampányolt az óvodában, az iskolában. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez igy van: Ez pedig igy sima rágalmazás, becsületsértés-és közösség elleni uszitás, gyúlöletkeltés- ami BTK-ért kiált. Szóval gondold meg amit irsz. Ne hivatkozz dúróra, meg a többi hülyére- akik kitalálták ezt az egészet.
Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy óvodás gyerek mindaddig nem találkozott ezzel a propagandával-és a nemváltással, amig a kormány közérdekú társadalmi hirdtésként meg nem jelent a tv képernyőin.
kereső
@Philip Marlowe: Milyen szavazás? Ne őrjits már meg! A kormány állitott valamit, hogy úgy van bizonyiték nékljül- te meg most megismétled? Nem, nem akarom, hogy ez legyen az iskolában, óvodában- de te ezt úgy tálalod a kormány és a fideSS nyomán, mintha az ellenzék ezt tenné, ezt teszi, vagy ezt akarná tenni. Mond, felfogtad a csökött agyaddal, hogy kitalált dolgokról "szavaztál"? Még azt sem tudod, hogy a véleménykérés- a nemzethynek csúfolt konzultáció nem szavazás- csak véleménykérés. És egy olyan eredményhirdetés- amely soha senki által nem ellenőrzött- a kormány azt mond amit akar.
Én nem kapok ilyen együgyú, bugyuta kérdéssort, mert már régen letiltottam , hogy ilyenekkel zargassanak- kormány, pártok, akárkik. Senki.
kereső
@Pusztai: Ki is tüntették böjtét.
Pusztai
@Pusztai: "Egyébként 2021-ben az eredeti pedofilellenes törvénycsomagot az ellenzék is támogatta, a Fudan-tüntetés után

a Fidesz olyan módosítót nyújtott be hozzá, amivel - orosz mintára- összemosták a homoszexualitást és a transzneműséget a pedofil bűnelkövetőkkel.

Ezek szerint az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

Valamint megtiltották a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás és a nemváltás „népszerűsítését” és megjelenítését.
Ezt a verziót végül csak a Jobbik támogatta a kormánypártokon kívül."
division
@Philip Marlowe: @Maccska: Egyszer áruljátok már el, mennyit kaptok ezekért a kommentekért, komolyan érdekel (na nem mintha vállalnám, eleget keresek én munkával is, nem mindenkinek van szüksége arra hogy ebből éljen meg, csak érdekel). Ez a mániákus baromság, hogy az óvodákba meg az iskolákba be akarják vinni a meleg, pedofil, stb. szemléletet meg egyenesen nevetséges, mindeközben a Fidesz meg arról papol, hogy mindent a gyerekek védelmében, közben meg közöttük vannak a legnagyobb pedofilok. Amúgy meg honnan lehet tudni valakiről hogy pedofil ránézésből? Nem szeretem Vadait, félre értés ne essék, de meg nem mondanám hogy pedofil, a pedofilt a tettei minősítik, ahogy mindenkit. Ha belegondolok több mint 20 évig voltam Fidesz szavazó, lényegében a rendszerváltástól 2018 - ig ( te jó ég, az már közel 30 év), de tudtam kritikus is lenni ha kellett, mára meg mondhatni teljesen ellenük fordultam. Hogy miért? Nektek ezt úgysem lehetne elmagyarázni, mert nem értenétek meg, akinek egy zsák krumpli elég, egy egyhavi nyugdíj elég, netalán van 6 elemije, vagy éppen nem tudja mi a különbség 6% és 32,2% között, annak úgyis csak felesleges szájtépés lenne.
division
@Philip Marlowe: Ti nem a tényeket írjátok le, hanem amit az M1 - en láttok. Szóval telik rá a dollárokból...Jót nevettem. De ha már így belemerültünk, meséld már el nekem, hogyan is lesz egy csóró gázszerelőből pár év alatt milliárdos, mert erre eddig még senki nem tudott válaszolni valamiért, illetve a 6% az mióta 32,2%? Olvashattad, közel 30 évig voltam Fidesz szavazó, és nem érdekből, hanem meggyőződésből, ugyanis én nem függök anyagilag pártoktól, nem is függtem soha. Aztán ugye mi a jó a gyerekeinknek...Nyilván az, ha majd nem lesz munka, az oktatást szétverik, ha beteg vagy nem tudsz kórházba menni mert osztályok szűnnek meg sorban, és még mi mindent fel lehetne sorolni. Na de te ezt biztosan nem érted...:-)) Egyébként meg nyilván az utóbbi időben már nem értem miért is tartanak még ki néhányan a Fidesz mellett, amikor lényegében szétverik az egész országot, csak ezért feltételeztem hogy az a pár ember aki még itt ír az érdekükben a megélhetéséért teszi, netán egy zsák krumpliért, esetleg maradhat közmunkás olcsó bérért munkanélküli helyett... (persze az a pár ember lehet egy is, mindig olyan gyorsan reagáltok hogy az már gyanús, a moderáció eltörlése óta ennek már ugye nincs jelentősége).
division
@Maccska: Ennyiért biztosan nem vállalnám, amikor tisztességes munkával és tudással simán megkeresem a havi 7 számjegyű összeget, de tudom, erre nem mindenki képes, így van aki kénytelen ezt az utat választani:-))
kereső
@division: 10ezer/kommennt- nem sok, ha ezért hülyének, primitivnek kell lenni.
division
@Philip Marlowe: Értem te ne is tegyél semmit, mert nem szorulok rá.
"Amikor megkérdeztek minket, (konzultáción, népszavazáson) hogy szeretnénk-e, ha az iskolába transz, buzi, pedofil gender őrültek bemehessenek, akkor mi ezt komolyan vettük, és beixeltük a NEM-et!"
Gondolom ugyanúgy beixelnéd akkor is nemet, ha megkérdeznék tőled egy nemzeti konzulció keretében milliárdokért (vagy mennyibe is kerül egy ilyen konzultáció az embereknek?) hogy akar e a jövőben kizárólag szemetesből kiszedett húst enni.
Kb. ennyi volt ennek az egésznek a valóságtartalma, érdekes hogy nejem is pedagógus, meg nem ismerősöm, de valahogy sosem akart senki felvilágosítást tartani a gyerekeknek pedofilokról. Ez a ti elmétekben leledző probléma csak. A melegek pedig a legtöbb esetben különb emberek a heteróknál, rengeteg tudós, művész ember az volt és még ma is az, még ha neked erről fogalmad sincs. Meg lehet sokszor nézni milyen élete van egy-egy gyereknek a nagy nemzeti családokban. Amúgy tévedsz, én nem téptem szét semmit, nem buzdítottam senkit semmire, röhögtem egy nagyot ezen az egész marhaságon, majd a krumplisok úgyis visszaküldik, és teljes lesz a győzelem. Ezen kívül kicsit helyre kell tenném magas röptű elmédet, ugyanis a buzi meg a pedofil ég és föld, a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz, de ti még ezt is képesek voltatok bevenni. Nektek kellene inkább gondolkozni, csak ez valamiért nehézségekbe ütközik. Tudod (már ha olvastad amiket eddig írtam az imént) kb. 28 évig Fidesz szavazó voltam, de már túlléptek egy határt, amit nem tudok tolerálni.
Ja igen, és hogyan lehet egy csóróból milliárdos pár év alatt? :-)))
division
@Philip Marlowe: A meleg ember a gének áldozata, a társadalomra abszolút nem jelent veszélyt, és a többségük ezerszer okosabb nálad.
Tudod amikor lesz bármi alapja is ennek a marhaságnak amiről itt kiabálsz majd kiállok a gyerekeimért, de addig tényleg csak röhögni tudok az ilyen embereken.
Ja igen, hogyan is lehet egy csóróból milliárdos 2-3 év alatt, akinek még 2010 előtt annyi pénze sem volt, hogy egy megrendelt munkához megvegye az anyagot?:-)))) Várom megtisztelő válaszodat. Utána majd felteszem a többit is ha megválaszoltad.
lusta
@Philip Marlowe: Akkó tényleg írjuk le a tényeket. A pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk a bicskei igazgatónak 2016-ban a magyar bronz érdemkeresztet adta. Tetszik érteni? Úgy tüntették ki, hogy már 2011-ben a szakemberek jelezték, hogy itt nagy a sz@rszag. Mégis pedofilsimogató Sz@r Jankó és a felcsúti pedofilsimogató kis tolvaj pocakos zsebcézár érdemesnek tartotta az állami kitüntetésre.
jáger laszló
Magyar úr ezt ,már régen tudta!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
koszpeko
@Maccska: tegnap 16.08
Ezek a te tényeid.
Hogy a kurva anyádba jön ez ide?

Neked nincsenek érveid.
Be hánysz valami szart.
Bele verik az orrod.
Te szépen eltakarodsz.
Ezek a te érveid.
Vagyis egy degenerált aljas szardarab vagy semmi más.
koszpeko
@Maccska: Jaaa még annyit, hogy takarodj terelni a kurva anyádba!
esperanza
@Philip Marlowe: " A köztársasági elnök az elmúlt napokban az ellenzéki médiában megjelent álhírekre reagált ezzel..."

www.delmagyar.hu/orszag-vilag/2024/02/novak-katalin-nem-volt-es-nem-is-lesz-kegyelem-a-pedofiloknak

ÁLHÍR ?!?
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Békülj ki magaddal, ne utáld magad!
CsipkeRózsa
"Elítélte a pedofíliát, de kiállt Novák Katalin döntése mellett a Nagycsaládosok Országos Egyesületének vezetője"

444.hu/2024/02/07/elitelte-a-pedofiliat-de-kiallt-novak-katalin-dontese-mellett-a-nagycsaladosok-orszagos-egyesuletenek-vezetoje
CsipkeRózsa
@Maccska: 16:08

Máskor tedd idézőjelbe, ha egy cikkből idézel, és írd oda honnan másoltad.
Béla333
@CsipkeRózsa: 14.14
Hát ezt meg hogy?
A nagycsaládosok a saját gyerekeiket megvédenék a pedofiloktól, de a másé had legyen a pedofilok prédája?
Miféle emberek ezek a nagycsaládos hülyemagyar maffiahívők?
jesz
Az áldozatok sérelmi díjáról csönd van...pedig gyermekenként akár több millió lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.