Szexuálisan zaklattak egy húszéves lányt a Gödöllői HÉV-en, az édesapja sniccerrel vágta meg a zaklató nyakát. A zaklató szabadlábon van, az apát őrizetbe vették. 

Kisebb dulakodás után súlyosan megsérült egy férfi a hétvégén a kerepesi HÉV-megállónál. Egy tapétavágóval sebesítették meg a nyakán. Az elkövető egy apa volt, akinek a lányát az elmondottak szerint nem sokkal korábban a HÉV-en végig zaklatta egy háromtagú társaság, köztük a sérülést elszenvedő férfi is. Az RTL-nek nyilatkozó apa azt mondta, nem sajnálja, amit tett, visel minden következményt és ha úgy alakulna, újra megvédené a lányát.

Nem sajnálja tettét az édesapa, újra megvédené a lányát a HÉV-en zaklatóktól – egyiküket tapétavágóval sebesítette meg a nyakán

Fotó: RTL Híradó/videó

A lányt elmondása szerint fizikai és szexuális erőszakkal is fenyegették az utazás során, valamint a származására is megjegyzéseket tettek.

 A lány elmondása szerint a zaklatók egyszer ukránul, másszor magyarul hangoskodtak, nagyon nézték őt és trágár megjegyzéseket tettek rá. Az egyikük odalépett hozzá, mikor a szerelvény Mátyásföld környékén járt és végigsimította a lábát. Ijedtében rákiabált a férfira, de ettől a körülbelül negyvenéves zaklatója csak egyre agresszívabb lett. Megpróbálta a férfi megütni a lányt, többször csak másik kettő társa rántotta vissza. Ekkor már félelmében elsírta magát.

Elmondása szerint

egész uton cigányozta a férfi, olyanokat mondott neki, hogy leszáll és megveri.

A kerepesi megállónál mikor leszállt, a férfi megpróbált alányúlni.

Az RTL riportja szerint a lány sírva hívta telefonon az apját, aki azonnal a helyszínre sietett.

Itt próbálta számon kérni a zaklatókat és gátolni őket abban, hogy elmenjenek, mielőtt a rendőség kiér a helyszínre.

Abban a pillanatban már ütött is az első felém

– mondta a lány apja a csatornának, hozzátéve, hogy a társaság egyik tagja őt is végig fenyegette. A dulakodás egy pontján az apa úgy érezte, elő kell vennie a tapétavágót, amivel aztán megvágta az egyik zaklató nyakát.

Mint mondta,

önvédelemből cselekedett, de az is fontos motiváció volt számára, hogy a férfi ne tudjon újra a lánya után menni.

A megvágott férfi súlyosan megsérült. Az apát vasárnap őrizetbe vették, de másnap elengedték. Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indult ellene eljárás, de a rendőrség garázdaság miatt is nyomoz.

A rendőrségi közlés szerint a zaklató jobb fülén és nyakán szenvedett súlyos sérüléseket.

A Gödöllői HÉV vonalán egyre több szexuális bűncselekmény történt, a lakók pedig már többször kérték, hogy szereljenek fel kamerákat a szerelvényekbe. A MÁV ígéretei szerint a régi járművekbe már nem, de az újakba lesznek az utasteret figyelő kamerák felszerelve.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mocskos ukránoknak nem a fronton kellene védeniük a korrupt hazájukat ?Remélem Putyin mindet kiírtja mint a veszett patkányokat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
mocskos ukrán. ki kell őket utasítani. erősködjenek a medvével
human
Ki kell utasítani az országból!
Kapanyél
Hülye ország, hülye törvényekkel és még hülyébb végrehajtókkal! Az áldozat a bűnös ugye!?
Dr. Proktor
Nem a nyakán kellett volna a tettest megvágni, hanem a ...
izéke
@Dr. Proktor: f.ülét? ;))) mivel egy határontúli szavazóról van szó,büntetésre ne nagyon számítson,vagy csak kismértékűre. Esetleg kártérítést is megítélnek neki...
Pálinkás Pál
azért csak módjával..." egész uton cigányozta a férfi, "...rájuk nem is jellemző a kamuzás,igaz..?...tehát csak fenntartással azt a zaklatást...
rokker33
Mocskos ukránoknak nem a fronton kellene védeniük a korrupt hazájukat ?Remélem Putyin mindet kiírtja mint a veszett patkányokat!
balos
@rokker33: Ha 1 patkány felismeri a társait akkor az úgy is van!Ugye gügye?
FLETÓ
@rokker33: Bujkálnak Lengyelországban Fehéréroszországban, Romániában, stb. Legtöbben nyugaton! Meg is értem őket! Nem akarják a tetves buzi, zsidó zenebohócot szolgálni életük árán!
Nessy
Akár ukrán, akár magyar, akár hottentotta, aljas gazember! A farkát kellett volna megfazonírozni, hogy ezentúl ülve pisiljen!
balos
@KisTehen: Az jó nedveske? Nekem nincs ilyen fostalicska ismerősöm még tallonban sem!Itt is arra várok,hogy végre agytodúlásba vigye a fideSSes görcse!
Lepényleső
MÁV...? mese álmos vasutak,- ha még vannak vasak amik gurulnak,- nem úgy az adóforintok,- amik ott is
nyomtalanul magánkézre jutnak?
percsi
Nekem is volt benne részem, 15 éves voltam, és szintén a HÉV-n.
Mocskos 3 köcsög ugyan igy viselkedett, bátrak voltak velem szemben. Szerencsémre jött egy idegen segítség, aki keményen megcsapkodta őket. A rohadékok a megállóban véresen estek le a lépcsőn.
Dr. Proktor
@rokker33: Most mocskos ukrán aki eddig határon túli magyar volt?
Érdekes...
kereső
@Pálinkás Pál: Talán ztérd fölé ért a szoknyája, és ez már fel is bátoritotta a vagány férfi társdat, hogy zaklasson és fenyegessen egy fiatal nőt. Hogy te milyen korlátotlt vagy B+- neked már agyadra megy a rasszizmus, nem tudsz ettől tárgyilagosan gondolkodni. És, mi van ha az elkövető IS!! egy kárpát-aljai magyar cigány volt?, mert mind ott hagyott csapot-papot -ben. Ők azok, akik megsértődtek, mert mint magyar állampolgárokra nem vonatkozik a menekült státusz. Na, ilyenkor mi van?
Pálinkás Pál
@kereső: a megoldást már mondtam neked...szegregáció...felőlem egymást ölhetik, csak tisztul a bolygó..!...te valami üveggömbben élsz..?...kérdezz pár embert, akit cigó szomszéddal vert meg a Jóisten...mellesleg, cáfolni nem tudjátok az igazságot, ezért ilyenkor előhúzzátok a " raccista " kártyát...szánalmas...
vacsi
@Dr. Proktor: Mindegy, hogy ukrán, vagy "határon túli magyar", ha ide menekül, mert harcolni gyáva, akkor elvárható lenne tőle a tisztességes viselkedés! Ki kell utasítani őket, legénykedjenek az oroszokkal...
De ami engem megdöbbentett, az a rendőrök hozzáállása ehhez a mocsoksághoz: letartóztatják a gyerekét védő apát, miközben a bűnözőket szabadon engedik?! Emberek ezek?! Milyen szülő az, aki nem védi meg a gyerekét?!
FLETÓ
@m73: Logikád megint a béka segge alatt van!
FLETÓ
@m73: Most provokálsz? Seggbe kéne téged kúrni? Ott van neked @balos: !
Dr. Proktor
@kereső: Mi van, mivan, hát ingyér' utazhat a mi adóforintjainkból, ergo ingyér' zaklathat...
bence
A pofám leszakad ! Milyen rendőrség az amelyik a gyermekét védelmező apára mér büntetést , az elkövetőket meg szabadon engedi ?!
simmering73
@rokker33: Egy magyarországi affér alapján két mondatban sikerült eljutnod az orosz ukrán háborúhoz és irtanád ki az ukránokat. Nem semmi elmebeteg vagy faszfej. Ezért kár volt megint itt megjelenned.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok